Sakarya///54

slm millet ,topice geldiiniz içün pek sefindim,sositososito
hepcinizi sıkı sıkı sarıp sarmalarım heeŞeniz
pantişim hoşgeldin sonunda yolu buldun yaneguclubacismile
geçen akşam eltime dedim telde kıs bunun yollarda başına bi halmi geldi acepolumunekankayizsmile
eltişim burdanda deyim çok geçmş olsun,hakket verilmş sadakanız varmış,:Saruboceq:

pazar akşamı bizde sadaka verdik gibi töbe yarabbim,nası sinir oluyorum:mymeka:
karamanda kardeşimdedik, kapısının önünden,
kısçemin cüllop gibin yepyeni adidaslarını çaldılar,ne üzüldü çocuum,
hala üzülüyo,yenisi gelene kaada üzülcek zannımcaboshayallersmile
daa önce başımıza gelmemşti ,hakket insanın içi gidii bealmaz:

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
pisim çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışş Allah korumuş sizii
roşumm sizede geçmiş olsun canımm artık kimseye güven kalmadıı benzeri annemin başına gelmişti bebek mevlüdüne gitti biri annemin yepyeni ayakkabısını giyip gitmiş kendi eski püskü ayakkabısını bırakmış giyse bir türlü giymese bir türlüü:bbo:
panterimm hoşgelmişsin canımmm:1hug:

hos bulduk bebenkım walla ben burdayımda sıtede sorun war gıremıyorum
zor bela yolu buldum :)))
ınankı zar zzor geldım bınbır turlu ıkna ettım kankamı mannak dedım sen ewlısın artık kocan warrrr benı ne yapcan saskın sey:))))

ayyy ck gecmıs olsun rosumum yha hakketten werılmıs sadakanız warmıs benımde bursada saatım dusup ıcı kırıldı
mınıbookun kenarı catladı daaa takısıtlerını oduyoss
yenı aldıgım fırcA cattanak kırıldı ......
ck sukur bu kadarla yırttım kazaları:))))
saolll bebenkım hos buldummmm
ne yap ne et ayarla bak bulusma ıcın gezımı yarıda kesıp geldımmm dermısım :))
bu arada yazamadıklarım kusura bakmasınlar tam yazıyorumsayfa gıdıyooo
sonada ne yazcagımı unutuyommm cuma gunu bol bol kaynatırız hepıcınızı operem

Yıllar önce ayakkabılarım çalışnmıştı kaı önünden hala içim yanar..En sevdiğim ayakkabılarımdı..senağlama

Gerçi bizim sözde sevdiceğimin ayakkabılarıda çalınmıştı..
:a015:

gunaydın sakaryam bugun erkencıyım enesten sona yatmadım temızlık yaptım hepıcınızı operem

tünaydın millet,benimde çok işlerim vaa bugün,
malum yarında evde olmıcamdan hepiciini bitirmem lasım,
komşu mevlüt okutuyomuş oraya çağırdı,cnm gitmek istemii ama ,gitmesem de olmas şimci,
boşverim saada geçmş olsun cnm,
başımıza gelince anladık bizde insan üzülüyo bea,
kısçemin de en sevdii ayakkabısı,kışlık botlarıda yeni olduu halde keşki onlar gitseydi diyo,
tabe kendi fikri hanımın biz ikisinede üzülürüz sonuçta bütçeye zararboshayallersmile

hihoyttt kıslar nabersiniz...
bende tatlı bi telaş var.yarın önemli misafirlerim varaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hade öpüyorum siziii

herkez bi ayakkabı çalıntı hikayesii anlatmış bende geri kalmıyayım bari bizde çeyizi götürdüğümüzde 4. kattaydı benim dairem neyse biz çeyizi yerleştirdik 1. kata çay içmeye indik bende üşendim bağcıklı ayakkabaları giymeye bi terlikle indim, yukarı tekrar çıktığımızda benim caaaanım ayakkabılarımın yerinde yeller esiyodu bende çok üzülmüştüm çok rahat sevdiğim bi çift ayakkabıydı...anlamadığım kimse o 1. katı geçmiş. 2. katı geçmiş, 3. katı geçmiş 4. kattaki yeni gelinin ayakkabısını çalıyo çok enterasan gelmişti bu bize o evdede bi huzur bulamadım zaten hoş eviliğim boyunca bulamadım yaa:1closedeyes: amaaan amma uzattım dimi iyiakşamlar bu arada hepicinizesempatiksalakcinni

günaydın sakaryammmmopuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

semrıcan karabatak gıbısın heee bı gorunuyon bı kayboluyon:)

ne yapayım kardeş yaaa şu eve geçeyim hayırlısıyla o zaman rahatlayacam inşallah bak haftaya sınavlarım var onada çalışamadım hiç ne yapacam bilmem bu işler bitirecek beni nerdeyim ben kimim bilemiyom artık sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…