ne yapayım kardeş yaaa şu eve geçeyim hayırlısıyla o zaman rahatlayacam inşallah bak haftaya sınavlarım var onada çalışamadım hiç ne yapacam bilmem bu işler bitirecek beni nerdeyim ben kimim bilemiyom artık sempatiksalakcinni
amanın:teselli:allah yardımcın olsun gulum :Saruboceq:
aöfye gırcen sende demekkı kolaylık wersın ısın zor wallaohaoldumsmile
hanımefendüüü sız su an kkda en sıcak topıkte bulunuyosunuz pilizzz kendınıze gelınızyerimseniben
sengul kusum nası begendınmı kknın hatunlarını bekledıgını werdımı merak ettım :))
Valla hepsi çok sıcak geldiler bana ama seni daha farklı beklemiştim sende benim gibi biraz uzaktın bana hoş ben ilk gidriğim bir ortam onun tedirginliği vardı ama ne bilem yaaa
ama eltiler çok şekerş haydeç abla çok tatlı ,hele yeşil gözlüü fıkır fıkır, sonra cano çok güleç, diğer çocuklu bayan biraz sessiz, beyaz toprakta konuşkan
AMA SİZLERİ TANIMAK GÜZELDİ UMARIM BUNDAN SONRA ÇOK KAYNAŞIRIM SİZLEE
BEN KENDİ ADIMA MUTLU OLDUM UMARIM SİZDEE AYNI DÜŞÜNDE OLURSUNUZ
ŞUAN AKLIMA GELEN BUNLARRR
kıslar site deli etti bea,
eltimde gelemdi hala,sanırsam bu saatte kocişin elindedir pc,
pantişim nasıl bulsun kıs,bizde yabancılık kalmadı,ev ortamı bide oynattık sanırsam iyice,delikafaduldenkızcaaz ilk kez gördü ,deliyiz deye korkmuş olabiliiguclubacismile
bu cumlenı annamadım gı???
oyy oyy cekınmıs benım gulum
ııdır bızım hatunlar
haydecımde su amelıyatı hayırlısı ıle bı atlatsa bı derdımız tasamız kalmıcak allahın ıznı ıle
efet haydeç ablam için tüm dualarımız,rabbim acil şifa nasip etçek inş.:Saruboceq:bu cumlenı annamadım gı???
oyy oyy cekınmıs benım gulum
ııdır bızım hatunlar
haydecımde su amelıyatı hayırlısı ıle bı atlatsa bı derdımız tasamız kalmıcak allahın ıznı ıle
yok canım ya sadece ilk günün tedirginliği vardııı bide sizleri tanımaya çalışıyordum amaa hepsinize hasta oldum ama siz eltiler çok şekersiniz
bide sen bugün bizi ağırlayan kişisin dimi tam isimleri çıkaramıyom daha ....
ohaoldumsmile
kıslar site deli etti bea,
eltimde gelemdi hala,sanırsam bu saatte kocişin elindedir pc,
pantişim nasıl bulsun kıs,bizde yabancılık kalmadı,ev ortamı bide oynattık sanırsam iyice,delikafaduldenkızcaaz ilk kez gördü ,deliyiz deye korkmuş olabiliiguclubacismile
ya burdan ilk senle sohbet ettim senle daha çabuk kaynaşırım diye düşünmüştüm biraz bana uzak durdun ondan dedim içimden herhal buda benim gibi biraz zor biri dedim
kötü bişey demedim yaww sakın atlama banada :)
ben telden konustum pısımle fıstıkım
resımlerı yuklemeye calısmısta sıte ızın wermemıs yarın eklerım artıkın dedıydı
ole wallla hele ben ııce zıwanadan cıktım sanırsam :))))))))))))
ya burdan ilk senle sohbet ettim senle daha çabuk kaynaşırım diye düşünmüştüm biraz bana uzak durdun ondan dedim içimden herhal buda benim gibi biraz zor biri dedim
kötü bişey demedim yaww sakın atlama banada :)
panter kızdın mı kıs yoksaaa :)
roşum sen şu renkli gözlü güsel bayansın şeker çok sempatik kıpır kıpırsın maşallah yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?