Sakarya///54

amanın:teselli:allah yardımcın olsun gulum :Saruboceq:
aöfye gırcen sende demekkı kolaylık wersın ısın zor wallaohaoldumsmile
hanımefendüüü sız su an kkda en sıcak topıkte bulunuyosunuz pilizzz kendınıze gelınızyerimseniben

dikkate alacam efendim saygılar buyrunnnnnnnnn

ıı aksamlar sakaryam sımcık ewe gırdım sanırım sıtede sorun wardı kımse uramamıs resımlerı halledecem bırazdan :))

bende heyecanla girdim siteye bizim hatunlar o muhteşem pozlarımızı kk ya basmıştır diye ama gelen giden olamamış sanırım neysem artık yarın akşam bakarız...öpüldünüzopuyorumnanaktan

pısıcımle konustumda sıtede sorun warmıs ekleyememıs bendekılerın boyutlarını ayarladım ama ewsahıbesını beklllıım baslıgı acsındıye

sengul kusum nası begendınmı kknın hatunlarını bekledıgını werdımı merak ettım :))

kıslar site deli etti bea,
eltimde gelemdi hala,sanırsam bu saatte kocişin elindedir pc,
pantişim nasıl bulsun kıs,bizde yabancılık kalmadı,ev ortamı bide oynattık sanırsam iyice,delikafaduldenkızcaaz ilk kez gördü ,deliyiz deye korkmuş olabiliiguclubacismile

sengul kusum nası begendınmı kknın hatunlarını bekledıgını werdımı merak ettım :))

Valla hepsi çok sıcak geldiler bana ama seni daha farklı beklemiştim sende benim gibi biraz uzaktın bana hoş ben ilk gidriğim bir ortam onun tedirginliği vardı ama ne bilem yaaa
ama eltiler çok şekerş haydeç abla çok tatlı ,hele yeşil gözlüü fıkır fıkır, sonra cano çok güleç, diğer çocuklu bayan biraz sessiz, beyaz toprakta konuşkan
AMA SİZLERİ TANIMAK GÜZELDİ UMARIM BUNDAN SONRA ÇOK KAYNAŞIRIM SİZLEE
BEN KENDİ ADIMA MUTLU OLDUM UMARIM SİZDEE AYNI DÜŞÜNDE OLURSUNUZ
ŞUAN AKLIMA GELEN BUNLARRR

bu cumlenı annamadım gı???
oyy oyy cekınmıs benım gulum
ııdır bızım hatunlar
haydecımde su amelıyatı hayırlısı ıle bı atlatsa bı derdımız tasamız kalmıcak allahın ıznı ıle

yok canım ya sadece ilk günün tedirginliği vardııı bide sizleri tanımaya çalışıyordum amaa hepsinize hasta oldum ama siz eltiler çok şekersiniz
bide sen bugün bizi ağırlayan kişisin dimi tam isimleri çıkaramıyom daha ....
ohaoldumsmile

ya burdan ilk senle sohbet ettim senle daha çabuk kaynaşırım diye düşünmüştüm biraz bana uzak durdun ondan dedim içimden herhal buda benim gibi biraz zor biri dedim
kötü bişey demedim yaww sakın atlama banada :)

efet haydeç ablam için tüm dualarımız,rabbim acil şifa nasip etçek inş.:Saruboceq:

he yaa biz öle hasta ederiz adamısositososito
bizde senle tanıştıımıza sevindik cnmcım,memnuk olduk katıldıına,
sizi ağırlayan kısmetsiz kedi ,bende onun eltisi bebem,hane gri elbiseli azcık kaçuk olansempatiksalakcinni

ben telden konustum pısımle fıstıkım
resımlerı yuklemeye calısmısta sıte ızın wermemıs yarın eklerım artıkın dedıydı
ole wallla hele ben ııce zıwanadan cıktım sanırsam :))))))))))))

allah koru aman dikkat deyimaklinialirimsmile

ya been ya benlaelaelaelaelae

panter kızdın mı kıs yoksaaa :)
roşum sen şu renkli gözlü güsel bayansın şeker çok sempatik kıpır kıpırsın maşallah yaniii

hemıde nası zorumdur annatamam yawrım amma ısındımmıda bı daa bırakmam kene gıbım yapısırım alımallah:)
ben yokladım bugunsenı baktım cekıngensın bıraktımkendı halıne bızı tanıyasın dıe
atlamam korkma pamıkkk gıbım kalbım wardır benım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…