Sakarya///54

off kıslar canım nası turk kayfesı ıstıo sormayın sımcık ben bu saatte ıcsem uykum kacta gelır acep:)))

panter kızdın mı kıs yoksaaa :)
roşum sen şu renkli gözlü güsel bayansın şeker çok sempatik kıpır kıpırsın maşallah yaniii
hee yaa:kedi:işte o beniim zemuszemustatlı sözlerin içün tşk ediim tatlışımopuyorumnanaktan
bende dedimki bizi ilk gördün deye yadırgarmısın acepbilmiyorumkismile
pantişim kısmas gıı,yımışacık kalblidir oooolumunekankayizsmile

deli niye yokluyorsunnn insan bir yardımcı olurrr

kıs pantiiciim valla yazını görmeden şettim bu kaa olur hee,çözmüşüm seni demi,aklinialirimsmile
yalınızsan kayfe içme be kuşum,uykun kaçınca zor geçer gece beaolumunekankayizsmile

ayy yerım ben senı nasıda tanımıs bak panterını kıme zararım dokunmus sımdıye kaddar demı gulumaklinialirimsmile

deli niye yokluyorsunnn insan bir yardımcı olurrr

yawrımm ılk gırdın korkutmak ıstemedım:jeyyar:

ayy yerım ben senı nasıda tanımıs bak panterını kıme zararım dokunmus sımdıye kaddar demı gulumaklinialirimsmile

yawrımm ılk gırdın korkutmak ıstemedım:jeyyar:

hee yaa,kükrüyon sade,başka bişe yapamiin ,kıyamassın kismelere biliim benopuyorumnanaktan

şengülü tenhada kıstıralım bi daa,bugün fazla etki edemedikaklinialirimsmile
profitroller bile etki etmedi baksaakaydirigubbakcemile3

hec hatırlatma ooo nası guzel bısedı oleeee yemeye doyamadım walla ellerıne saglık kusumcokacimcoook

afiyet bal ossun şikeerim,
ay hayla güliim aklıma geldikçe,sen her ameliyat deyişinde ne ameliyatı deye atladım yaa,sazan gibin:roflol:
ama hastalıklara çok duyarliim ondan ,duyunca içim cız ediiboshayallersmile

afiyet bal ossun şikeerim,
ay hayla güliim aklıma geldikçe,sen her ameliyat deyişinde ne ameliyatı deye atladım yaa,sazan gibin:roflol:
ama hastalıklara çok duyarliim ondan ,duyunca içim cız ediiboshayallersmile

haha....
bende hatırladım dıyınce olsun bebenkım ben estetık ıcın oldum gercı narkoz aynı narkoz memıslerımınkınde 6 saat kalmıstım masada

kıs bende estetik için oldumda,bugün azcık anlattım fazla açmadan hatırlaamısın bilmiim,yerimseniben
ama keşki bütün ameliyatlar estetik için olsa be kuzumboshayallersmile

kıs bende estetik için oldumda,bugün azcık anlattım fazla açmadan hatırlaamısın bilmiim,yerimseniben
ama keşki bütün ameliyatlar estetik için olsa be kuzumboshayallersmile

nerenden oldun gııııı ben kacırmısım orayı:))))

sona şettirrizboshayallersmile
hade ben yatiim ii uykular ossun sizeemirmirmirmir

sakaryam tunaydın gece ck gec yattım sımdı kalktım ancak
ne o kımse gırmemıs uyuyomusunuz hala yoksam??

günaydın kızlar panterim içtin o kahveyi gece galiba geç yattım diyon afiyet olsun bende içecem şimdi arkadaşımı bekliyorum yoldaymış resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum bi hevesle oturdum baktım yoook hadi acele edin biraz lmaz:

bende çok seviyorum günde en az 3 tane içiyorum uykumu etkilemiyor benim çünkü içmesemde uyuyamıyorum :1shok:

hadı yha ne guzel
benım ck etkılıooooo kayfeyı ıcem o gece nobetcıyım cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…