hemıde nası zorumdur annatamam yawrım amma ısındımmıda bı daa bırakmam kene gıbım yapısırım alımallah:)
ben yokladım bugunsenı baktım cekıngensın bıraktımkendı halıne bızı tanıyasın dıe
atlamam korkma pamıkkk gıbım kalbım wardır benım :)
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım, ayyy ben şimdi iyim ama bu gün çok kötü bişey yaşadım rabbim bi daha yaşatmasın düşmanımın bile başına vermesin kızım kayboldu bugün, çok şükürki çok geçmeden karakolda bulduk ama o bi saat ömrümden ömür gitti saat 3 gibi annemi aradım oğlum gelecekti geldimi diye sormak için geldi dedi balıkçıya gittiler ki daha öncede demiştim çocukları dışarı yollama hele şevvali sakın yollama sanki ben tam tersini demişim gibi cumartesi günü havada güzel olunca çarşının halini siz düşünün üç çocuğu annem göndermiş gelirler birazdan dedi neyse 1 saat sonra yine aradım yoklar daha deyince iyice meraklandım ve izin alıp onlara bakmaya diye çıkmıştımki annem aradı sandımki geldiler diyecek demesinmiki şevval yokmuş kaybolmuş elim ayağım kesildi düşüp bayılacaktım nerdeyse bakmadığım yer kalmadı ama o kalabalıktı nerden bulacaksın çocuk bu dururmu olduğu yerde aklımdan bin türlü şey geçti ölmek istedim deli gibi yollarda ağlıyorum bağırıyorum annemler yanıma gelirken karakola girmişler ordanda polis ekibiyle istasyonun ordaki karakola gelmişler allahıma binlerce şükür olsunki ordaymış şevval polisler onu başı boş görünce alıp oraya getirmişler çocuğa çocuk emanet edilirmi verilmiş sadakamız varmışki sağ salim ortaya çıktı yoksa bu gece beni morga kaldırırlardı herhalde :sinifsinif:
neyse gideyimde resimlere bakayım kafamı toplayayım biraz
iyi gecelerrrr sakaryammmm
nasılız bakkem.bugün resimleri şettirip gezmeye gittik eltişimleekaydirigubbakcemile
canım yaaa sahiden verilmiş sadakan varmış büyük geçmiş olsun en çok korktuğum şeydir benimde aman allah değil bana kiseye yaşatmasın düşmanıma bile tekrar geçmiş olsun canım benim :1hug:
aay beyazcım çok geçmş olsun,allah korumuş yavrucuunu,
daha dün konuştuktu bu konuyu demi,
en korktuum şey,rabbim kimselere böle ızdıraplar yaşatmasın,verilmş sadakanız varmış:teselli:
Yeniden geçmiş olsun beyazım Toprağım.Bu olay annene ders olur inşallah
slm arkadaşlar tanışalımmı .bende sakaryada oturmaktayım aslen konyalıyım.
beyaz ıs olayı ne oldu gııı?
tanışalım cnmcım,hoşgeldin,her vakit bekleriz ama taam mıopuyorumnanaktanslm arkadaşlar tanışalımmı .bende sakaryada oturmaktayım aslen konyalıyım.
herkeseıı geceler
beyazım ckkk gecmıs olsun yha
enesı kucukken bende kaybetmıstım 2 saat ıcınde bulunmustu gercekten ınsanın omrunden omur gıdıooooo
rabbım bıdaa wermesın
boswer tekrardan gecmıs olsun
rosum sende benım gıbım nanelısın sanada gecmıs olsun yawrımmm yha
pısıcım semrıcanım sızler nasılsınız bakem ??
bıyendınız dmek:jeyyar:anacımın dedıgı gıbım hanım hanımcık:kedi:tsk ederım bebegım yha walla utandım sımcık saolasın sende ck hossun barbıemmmmtanışalım cnmcım,hoşgeldin,her vakit bekleriz ama taam mıopuyorumnanaktan
saolasın pıstıkım,:gitme:
naneli baa az gelir,tam sinamekiim benboshayallersmile
kıs ne hoş çıkmışsın fotolarda hee,
çok yakışmış cicilerin,sık sık giyin öle taam mıaklinialirimsmile
boşverim beyazım tekrar tekrar geçmiş olsun canlarım.. rabbim bir daha yaşatmasın böyle kötü olayları inşallah...Şeniz
herkeseıı geceler
beyazım ckkk gecmıs olsun yha
enesı kucukken bende kaybetmıstım 2 saat ıcınde bulunmustu gercekten ınsanın omrunden omur gıdıooooo
rabbım bıdaa wermesın
boswer tekrardan gecmıs olsun
rosum sende benım gıbım nanelısın sanada gecmıs olsun yawrımmm yha
pısıcım semrıcanım sızler nasılsınız bakem ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?