Sakarya///54

kıslar gec olmadan bende dusa gırııım sonadan basım agrıyo
sacımı kurtmuyomda
yatanlara allah rahatlık wersın
kalan olursa sobbet ederızz daaa operem

rosummmmm ben daaa ck sewııım banane bana yapppppkötükedihüso
taam piki saada yaparım,
yalınız profitrole takılma ama ,
benim pastalarım pek sefilir çevremdeyerimseniben
offf ben her ay oldugum halde afakanlar basıııı
sen kımbılr ne oluyorsundurrrr gett ya dınlen bea:teselli:

sorma kıs,ne kötü bişe demi,bizde halimizden şikayet ediyozboshayallersmile

Son düzenleme:

hemıde nası olsa bı dert olmasa daha buyuk bıdert
bu arada mısss gıbım oldum :)

ooh sıhhatler olsun panticiim,
kociş köpeeni gezdirdi ve geldi,
bende ufaktan kaçiim şikerim,ii geceleropuyorumnanaktan

ooh sıhhatler olsun panticiim,
kociş köpeeni gezdirdi ve geldi,
bende ufaktan kaçiim şikerim,ii geceleropuyorumnanaktan

saol canemmmm
hade sana da yolgozuktu ben daaa bakım yapıycammm 1 saatten once yatamam eyı geceler bebegımmm

panterim gülüm arkadaşlarle ergenzedeyiz ordan tanışıyız roşum felan..... kaynanacım sakaryalı azçok biliiiim oralarıda .onu dedidim .:kedi:baktım kaybolup duruyolar bende onları takip ettim:kedi:

bende sakaryalıyım ama istanbulda oturyom gevyeli varmı aranızda belki tanısık cıkarız

slm sakaryammmmm ancak ewe gırdım
aney bıgın kowcek ama bakalım hangı gun :)))
bırazdan doncem operem.......

iyigeceler hanımlar bende geldim ilk beni eve bıraktılar ama panterim benden önce yetmiş buraya şevval hanımın keyfini yapıp sayfaları okuyana kadar baya zaman geçti eee nasılsınız bakalım ben gayet iyi ve yorgunum pantişimle 4 de bi buluştuk o tükkan senin bu tükkan benim gezdik sengüldermanlada karşılaştık ama kaşla göz arası kayboldu anca bi selamlaştık bi daha göremedik panterim için gezdik sözüm ona ama kanbersiz düğün olarmı bende 2 cici aldım kendime neysem roşum tatlının tarifini aldım vala dedikleri gibi tarifi bile ağız sulandırıyo ellerine kollarına sağlık, buralardayım gelirseniz iki lafın belini kırarızyerimseniben

nan beyaz ben anlatana kaddar yazmıssın herbıseyı guzel wakıt gecırdım yıne yasasınnn
ewt beyazımlaa bulustuk yıne talan ettık carsıyı bende bı kazak bı cızme bıde aakabı aldım:)
harbıden sengulu bı gorduk bı kayboldu yhaa;(
sonada dondurmamızı yedık
pıncırı beklerken totomuz donduuu
beyaımı ewıne bıraktık bende ewcezıme geldım karnım ck ac ne yesem dıe dusunuyorumcokacimcoook

ben tost yedim sanada tavsiye ederim:ecrin_bebek:

günaydın kıslaarr
pantercikim kalktık emme bugün ev ahalisi tamkadro evde oluyo.onun için pc zor..

gunaydın pısıcım
pc kapanın elınde mı kalıo yanı cnm benım :)

slm millet ohhh mis gibi bi hava var dışarda yaz geldi galibahihoyyythepinize güzel pazarlar diliyorum bende işe gitmek üzere hazırlanayım gitmeden sizlerede bi selam çakayım dedim aklıma gelmişken haydeç ablamıda bi arayım bakayım nasıl olmuş hadi ben kaçtım öpüldünüzŞeniz

bende dusumu aldım yesıl cayımı yaptım keyıfle yudumluyorum ogleden sona pıncırla buluscazzzzzz hazırlanam barı:)

evet yaaa bir görünüp kayboldumm
anam dün gez deli gibiydiiii bir çizmenin tekini ararken kendimizi kaybettik teyzoşlaa ondan şekerlerrr
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…