- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 54
iyigeceler hanımlar bende geldim ilk beni eve bıraktılar ama panterim benden önce yetmiş buraya şevval hanımın keyfini yapıp sayfaları okuyana kadar baya zaman geçti eee nasılsınız bakalım ben gayet iyi ve yorgunum pantişimle 4 de bi buluştuk o tükkan senin bu tükkan benim gezdik sengüldermanlada karşılaştık ama kaşla göz arası kayboldu anca bi selamlaştık bi daha göremedik panterim için gezdik sözüm ona ama kanbersiz düğün olarmı bende 2 cici aldım kendime neysem roşum tatlının tarifini aldım vala dedikleri gibi tarifi bile ağız sulandırıyo ellerine kollarına sağlık, buralardayım gelirseniz iki lafın belini kırarızyerimseniben
hoşgelmişin kıs ,ben çıkınca gelmişin dimekolumunekankayizsmilekıss sakarya gulleri yakaladım topici ossun bende yanda sakaryalıyam
hıım takiptesin yane,ama hakket kıs,devrik cümle kurmuşun ilk msjda ne dediğin anlaşılmii,panterim gülüm arkadaşlarle ergenzedeyiz ordan tanışıyız roşum felan..... kaynanacım sakaryalı azçok biliiiim oralarıda .onu dedidim .:kedi:baktım kaybolup duruyolar bende onları takip ettim:kedi:
slmdan tekrar mıllet pınıcrla bulusma ısı sımcılık yattı
sengulum dımek ondan arazı oldun
ben 2 cıft aldım yıne
ıı gezmıssınız bebegım yha
yok anam be bişey alamadımm bana göre yoktu ki benim ayaklar az küçük be şeker bazen 35 bazen 36 çok nadir 37 oluyo...
Kız panterimmm dün bir kez daha anladım ki sen zor bir hatunsunnn. Yenilere kaynaşman birazzz yavaş ve ağırrr olsun be şeker zamanla beni tanıdıkça seveceksinn artık bende ii bir arkadaşın olurum zamanlaaa naniknanik
demek alamadın ben buldum bı cızme bıde bı karıs topuklu aakabı aldım yıne beyazım bıgenmedı almadı
senınde ayacıkların canomun gıbı mınık demekkı kusum
kızzz yıne neee yaptım beaaaa
ben sana yaranamadım dıye bı sarkı wardı o sarkıyı hatırlatırwerdın bana :)))aslında dogruuuu bayagı zorumdur sempatiksalakcinni
bı tanıyam sewerım sayarım bı dahada bırakmam zatı bebenkımkaydirigubbakcemile
bişey yapmadın yaa uzaktan duruşun bile pek biii ciddi ondan dedim kızzzz
anam ben biraz zor beğenirim herşeyinnn tipik koç burcuyumdaaa sengözlerimebaksanab
benım durusum ole bebegım
bursa da resım cekıncezzz taammı kankamı cekıos agzı kulaklarında benı cekıyolar surat bı karıs kankamda dıyo sankı ıskence yapıolar hatuna ....
yanı benım yuzum gulec degıldır cnm ....
burcun koc dımek pıncırımında oleeee sewer benı koc burcu ınsanıyerimseniben
sevdim seni panterim zatii
ama işte koç burcu kıskanç sahiplenen paylaşmayan vs... :dilcikar:
saol bebgım bende sewdım
kıskanclıktan mı sozedıon gııııı ben akrebım efenımsengözlerimebaksanab
ana bende akrebim kıızzzzz işin komiği kızımla aynyız ben 16 o 17 kasım zor bea:içelim:
anaam topici akrepleemi basmış,yalınız kaldım tırsiiim haa:1shok:
hee tabee bulmuşun benim gibin saf balık şeysini,kandırmaa çalışiin demi
yimesleraklinialirimsmile
bişey yapmadın yaa uzaktan duruşun bile pek biii ciddi ondan dedim kızzzz
anam ben biraz zor beğenirim herşeyinnn tipik koç burcuyumdaaa sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?