Sakarya///54

beyazım toprağımmm kısaca şengülll diyebilirsinnn
pantere dediğim gibi olayyy
Anam bu hatun kişelere bir yerde bişey var de gökyüzüne bile merdiven dayıyıp çıkarlarmış yaa o hesappp kafa yedik bizdee eve geldiğimizde 8'di yemek vs derken 9:30 olmuşş deluyuz azz yaaadelikafadulden

kıss sakarya gulleri yakaladım topici ossun bende yanda sakaryalıyam
hoşgelmişin kıs ,ben çıkınca gelmişin dimekolumunekankayizsmile
panterim gülüm arkadaşlarle ergenzedeyiz ordan tanışıyız roşum felan..... kaynanacım sakaryalı azçok biliiiim oralarıda .onu dedidim .:kedi:baktım kaybolup duruyolar bende onları takip ettim:kedi:
hıım takiptesin yane,ama hakket kıs,devrik cümle kurmuşun ilk msjda ne dediğin anlaşılmii,
sende sakaryanın gelini sayılırsın,bekleriz yine gel aradakaydirigubbakcemile5

tünaydın milletolumunekankayizsmile
hava mis gibin pırıl pırıl,ama günlerdir geziiim bıktım bea,
kısçem ille tutturuyo çarşıya çıkalım deyi,netçez bilmem,
şimci çamaşır asmaa çıkcem,anam yıka yıka bitmii,
eltim aşşadasın göriim,
bilekliin parçaları bulundu haberin olaaaklinialirimsmile

slmdan tekrar mıllet pınıcrla bulusma ısı sımcılık yattı
sengulum dımek ondan arazı oldun
ben 2 cıft aldım yıne
ıı gezmıssınız bebegım yha

madem dısarı cıkmıycam dedım oturdum bı tencere yaprak sardım
sımdı kayfemı yaptım bı keyıf yapem barı
gezentılere bol gezmeler hawa ck guzel gercekten

slmdan tekrar mıllet pınıcrla bulusma ısı sımcılık yattı
sengulum dımek ondan arazı oldun
ben 2 cıft aldım yıne
ıı gezmıssınız bebegım yha

yok anam be bişey alamadımm bana göre yoktu ki benim ayaklar az küçük be şeker bazen 35 bazen 36 çok nadir 37 oluyo...
Kız panterimmm dün bir kez daha anladım ki sen zor bir hatunsunnn. Yenilere kaynaşman birazzz yavaş ve ağırrr olsun be şeker zamanla beni tanıdıkça seveceksinn artık bende ii bir arkadaşın olurum zamanlaaa naniknanik

demek alamadın ben buldum bı cızme bıde bı karıs topuklu aakabı aldım yıne beyazım bıgenmedı almadı
senınde ayacıkların canomun gıbı mınık demekkı kusum
kızzz yıne neee yaptım beaaaa
ben sana yaranamadım dıye bı sarkı wardı o sarkıyı hatırlatırwerdın bana :)))aslında dogruuuu bayagı zorumdur sempatiksalakcinni
bı tanıyam sewerım sayarım bı dahada bırakmam zatı bebenkımkaydirigubbakcemile

bişey yapmadın yaa uzaktan duruşun bile pek biii ciddi ondan dedim kızzzz
anam ben biraz zor beğenirim herşeyinnn tipik koç burcuyumdaaa sengözlerimebaksanab

anam ben biraz zor beğenirim herşeyinnn tipik koç burcuyumdaaa sengözlerimebaksanab

benım durusum ole bebegım
bursa da resım cekıncezzz taammı kankamı cekıos agzı kulaklarında benı cekıyolar surat bı karıs kankamda dıyo sankı ıskence yapıolar hatuna ....
yanı benım yuzum gulec degıldır cnm ....
burcun koc dımek pıncırımında oleeee sewer benı koc burcu ınsanıyerimseniben

sevdim seni panterim zatii
ama işte koç burcu kıskanç sahiplenen paylaşmayan vs... :dilcikar:

hee tabee bulmuşun benim gibin saf balık şeysini,kandırmaa çalışiin demi
yimesleraklinialirimsmile

kociş bırak şu pc yi diye kısıyii,eyvahedigeldismile
ben kaçiim,ii uykular sakaryamopuyorumnanaktan

yok bee şengülcüm pantermi çok ciddi aman canım amma korkutmuş bu hatun gözünü pamuk gibidir o pamuk kasma okadar kendini hem o akreb be gülüm ondan kanın kaynamıştır ona kızın koçlarla bi sevgi yumağı var ama hayırdır inş. diyorum, bende yengecim sen ondan görmedin beni dimeee tipik koç:dilcikar:koçları ben pek sevmem ama kısmetsizim ayrı bu kadarmı şeker olur bi koç seninde öyle olduğunu umut ediyorum artıkın-tatlicadiarzu-(yani şeker)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…