Sakarya///54

günaydınn kıslarrrr
hepimize güzel haftalar olsun..
bu sabah erkenciyim.öğleden sonra günüm var ve benim bi dünya işim varrayaklarım totoma vurmaya başlamadn biselam veriim didimm
beyazcım kıs teşkür ederim kıs utandım yahu.:kedi:.ve tabiiki kalp kalbe karşıdır şekerimŞeniz
ve bide bugün şengülcüğümüzün doğum günüsü..

ay canım ya çook teşekkür ediyorum hem burdan hem face doğum günü kutlamışsınnn çok mutlu ettin beni :kedi::1hug:

selam millet rica ederim kısmetsizim herzaman gerçeklerden yanayımdıropuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun şengülcüm bakıyorum beni es geçtin yengeçim dimi ondanguclubacismileşaka bi yana sağlıklı sevdiklerinle nice uzun seneler diliyorum canım
aaaa hayrettin abi panterim gelmemiş hayırdır inşallah hayırdır inşaallah
bende sizlere laf yetiştirecem diye işe geç kalacam orasıda ayrı dava hadi öpüldünüz

eferimne guzel annatmıssın yumusaklıgımı operemopuyorumnanaktan

geldım geldımmmmm
enesten sona yatıım da ck usudum bı saat kadar yorganla sawas yaptıktan sona uyumusum
karnım ck agrıyo ndense artık

sengul bebebgım happy bırtday toyou:))))

eskı yasını sutlar yenı yasını kutlarım bebegım

aaa aşkolsun beyazım toprağım kimseyi es geçmem...
saol canım
seninde yeni işin hayırlı daimi olsun inşallahhh
opuyorumnanaktan

:)))
ıns.. bebegımmm eee yedıgın ıctıgın senın olsun anlat bakalım dogum gunu coooooocugu:)

ne olsun şeker pasta masta mum num işteee üfledik yedikkk
öğlendee eskiden çalıştığım bir arkadaşım vardıı daha doğrusu candost kardeşim bana süpriz yaptııı yanına gittim bikaç eski arkadaşlaa doğum günü kutladıkk
Sonra evdekilerle derken işteee gün bitiyo canım yaaa
allahım hakkımda herşeyin hayırlısını versinnn
ve sizin gibi yeni yeni ciciş arkadaşlarlaa çoğalsın herşeyyy
zemuszemus

ohhh sefan olsun
guzel bı gun gecırmıssın en kotu gunun bole olsun ıns cnm benım ...
ne guzel bı soz bole yawrimmm

ben 2 gundur ewdeyım bugun dıyete basladım koca gun patates kemırdım ıcım dısım patates oldu :)

kkdan basladık bızde beyaz ıle cnm bugun ıtıbarı ıle canom bızd daha tecrubelı gecen hafta basladı
benımde 5 kılokadar wermem gerekıo pantalonlara rahat gırebılmem ıcın.............

kkdan basladık bızde beyaz ıle cnm bugun ıtıbarı ıle canom bızd daha tecrubelı gecen hafta basladı
benımde 5 kılokadar wermem gerekıo pantalonlara rahat gırebılmem ıcın.............

acil bendee yapacam yaa bide şu red peppere almayı düşünüyım bakalımmm

bebegım ben gecen yıl ılacla zayıfladım we 9 kılo kadar werdım
sana tawsıyem alma
sonadan kılolar gerı donuyo(

bebegım ben gecen yıl ılacla zayıfladım we 9 kılo kadar werdım
sana tawsıyem alma
sonadan kılolar gerı donuyo(

doğru diyonda şekerr bu kilolar nasıl gidecekk zira belli yaştan sonra metobolizma yavaş çalışıyo artıkkk napsan olmuyor yoksa haraketli bir hatunum ama işte çok yavaş zayıflıyom bide hep basen ve popoda olayyy başka yerde bişey yokk
öfff yaniiii diyommm

benım metabolızmamda yawastır cnm yha yuruyus ıı gelıo ama cnm hıc ıstemııııı
sen bılırsın yınede ılac konusunda bebegım

benım metabolızmamda yawastır cnm yha yuruyus ıı gelıo ama cnm hıc ıstemııııı
sen bılırsın yınede ılac konusunda bebegım

evet yürüyüş ii gelio ama üşgençim yaa
ilaç konusunda zaten çok kararsızım daha önce hiç denemedim zati benim bünyee biraz garip ben normalde bile bişey kullanamam antibiyotik falan alerjim var penciline o yüzden pek ilaç olayı bana sakat ama napacam onuda biliyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…