günaydınn kıslarrrr
hepimize güzel haftalar olsun..
bu sabah erkenciyim.öğleden sonra günüm var ve benim bi dünya işim varrayaklarım totoma vurmaya başlamadn biselam veriim didimm
beyazcım kıs teşkür ederim kıs utandım yahu.:kedi:.ve tabiiki kalp kalbe karşıdır şekerimŞeniz
ve bide bugün şengülcüğümüzün doğum günüsü..
yok bee şengülcüm pantermi çok ciddi aman canım amma korkutmuş bu hatun gözünü pamuk gibidir o pamuk kasma okadar kendini hem o akreb be gülüm ondan kanın kaynamıştır ona kızın koçlarla bi sevgi yumağı var ama hayırdır inş. diyorum, bende yengecim sen ondan görmedin beni dimeee tipik koç:dilcikar:koçları ben pek sevmem ama kısmetsizim ayrı bu kadarmı şeker olur bi koç seninde öyle olduğunu umut ediyorum artıkın-tatlicadiarzu-(yani şeker)
selam millet rica ederim kısmetsizim herzaman gerçeklerden yanayımdıropuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun şengülcüm bakıyorum beni es geçtin yengeçim dimi ondanguclubacismileşaka bi yana sağlıklı sevdiklerinle nice uzun seneler diliyorum canım
aaaa hayrettin abi panterim gelmemiş hayırdır inşallah hayırdır inşaallah
bende sizlere laf yetiştirecem diye işe geç kalacam orasıda ayrı dava hadi öpüldünüz
sengul bebebgım happy bırtday toyou:))))
eskı yasını sutlar yenı yasını kutlarım bebegım
çokkk şekersin panterimmmm
şutladık bakalım yeni yaş yeni iş yeni aşk getirsinnnn aminnnnn
selam millet rica ederim kısmetsizim herzaman gerçeklerden yanayımdıropuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun şengülcüm bakıyorum beni es geçtin yengeçim dimi ondanguclubacismileşaka bi yana sağlıklı sevdiklerinle nice uzun seneler diliyorum canım
aaaa hayrettin abi panterim gelmemiş hayırdır inşallah hayırdır inşaallah
bende sizlere laf yetiştirecem diye işe geç kalacam orasıda ayrı dava hadi öpüldünüz
:)))
ıns.. bebegımmm eee yedıgın ıctıgın senın olsun anlat bakalım dogum gunu coooooocugu:)
ne olsun şeker pasta masta mum num işteee üfledik yedikkk
öğlendee eskiden çalıştığım bir arkadaşım vardıı daha doğrusu candost kardeşim bana süpriz yaptııı yanına gittim bikaç eski arkadaşlaa doğum günü kutladıkk
Sonra evdekilerle derken işteee gün bitiyo canım yaaa
allahım hakkımda herşeyin hayırlısını versinnn
ve sizin gibi yeni yeni ciciş arkadaşlarlaa çoğalsın herşeyyy
zemuszemus
ben 2 gundur ewdeyım bugun dıyete basladım koca gun patates kemırdım ıcım dısım patates oldu :)
ohhh sefan olsun
guzel bı gun gecırmıssın en kotu gunun bole olsun ıns cnm benım ...
ne guzel bı soz bole yawrimmm
kkdan basladık bızde beyaz ıle cnm bugun ıtıbarı ıle canom bızd daha tecrubelı gecen hafta basladı
benımde 5 kılokadar wermem gerekıo pantalonlara rahat gırebılmem ıcın.............
bebegım ben gecen yıl ılacla zayıfladım we 9 kılo kadar werdım
sana tawsıyem alma
sonadan kılolar gerı donuyo(
benım metabolızmamda yawastır cnm yha yuruyus ıı gelıo ama cnm hıc ıstemııııı
sen bılırsın yınede ılac konusunda bebegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?