Sakarya///54

sıtede bı arastır ıstersen cnm yha
yemek yeme durumun nasıl mesela ck mu yersın

sıtede bı arastır ıstersen cnm yha
yemek yeme durumun nasıl mesela ck mu yersın

evet bakacam siteden
yok be canım çok yememm 2 öğün bazen 1 öğün canım isterse iştee
aslında çalışırken o kadar çok yerdikki ama hiç böyle kilo felan olmazdıı bide bu kadar düşük bel ve rahat şeyler giymezdimmm daha derli toplu giyinirdimm
ama şu gerçek bu düşük bel olayı daha kötü yaptıı
öyle işte canımmm yorulmuşum bugün uykum geldi valla
artık yatayım sonra kaçarsa tüm gece nöbet yaniii
öptüm şekerrrr

iyigeceler hanımlar nasılsınız bakalım ben çok şükür kırık dökük ama iyiyim yaaa midemde bi sorun var dünden beri anlamadım gitti düzelir inş. sizler nasılsınız pek gelen giden olmamış ??
haydeç ablayla konuştum bugün sesi biraz yorgun ama mutlu geliyodu ağrıları hafiflemiş çok şükür yatıp dinlenmesi gerekiyomuş sürekli inş çabukiyileşip aramıza dönerk en yakın zamanda
neyse benden bu kadar yarın akşam görüşmek üzere kendinşze iyi davranın

nan beyaz denyosu bızı adamdan saymıonmu ne dmek pekgelen gıden olmamıs:mymeka:

günaydınlar sakaryam,
dün hiç giremedim evişi,çamaşır,yemek derkene, p.tesi younluğu malum,
akşamlarıda pek geberik oliim bikaç gündür,mevsim denişiklii nedeniylen,hasta oluom zannımca,boshayallersmile
kısçemi okula gönderdim,bugünde dgünüme gitçeem için yatmıciim guclubacismile
daa kargalar mamasını yimedi ama bugünün ilk msjı benden ossunaklinialirimsmile

şimcik öncelikle geç oldu ama ,şengülcüüm doğum günün kutlu ossun cnm,
yeni yaşın sağlık,mutluluk ve başarı getirsin sana:Saruboceqpuyorumnanaktan
beyazcım miden için geçmş ossun deyim,dikkat ol kendine,
zira mide baarsakla ilgili salgın varmış,kocuman insanlar yatak döşek yatıyo valla,bilmiyorumkismile
panterim recimin hayırlı uğurlu ossun valla dikkat deyim ,sağlıından olma,olumunekankayizsmile
valla benimde bişeler etme vakti geldi
yazın verdiim kiloları geri aldım,bide acaip iştahım açık bu sıra,
böle gidersem sonum ii deel,recim edincede hasta oluyom,netçem bilmiimbilmiyorumkismile

sen ne ediin beyazım,alıştın mı yeni işine,nasıl gidiyooolumunekankayizsmile
bende aşk ve cezayı beklidim başlamak üzere,ona geçiş yapçemkaydirigubbakcemile

sen ne ediin beyazım,alıştın mı yeni işine,nasıl gidiyooolumunekankayizsmile
bende aşk ve cezayı beklidim başlamak üzere,ona geçiş yapçemkaydirigubbakcemile

alıştım alıştım güzelim du bakalım inş hep böyle gider yakında rekorlar kitabına girecem en sık iş değiştiren hatun olarak artık bu son olsun diye umut ediyorum..
bende şimdi onu izliyorum bu arada

oy güzeller iii geceler olsun.çooooooookkkkk yorgunum yaff
benim işleim gene böle çoştu.eşimle çarşıda işim vardı.ordan izmite gittim babaml.kaydirigubbakcemilegeldimteyzeme misafir gelecek evi bilmiiler ben rehber oldum camiliye geçtim.kaydirigubbakcemileakannehireve geldim kızçemmin yardıma itiyacı varmış.ona şeetimm ama var ya aptal gibiyim.:bbo:yarın sabahda öğrencim gelcek.sempatiksalakcinni
beyazım geçmişolsun midene kuşumm.dikkat ol kendine.,
bizim hatınlar kayıplaramı karışmışşakannehir
anacım ben dökülüyoum.gidemde yatem bariimirmirmirmir

topicte üç harfliler top oynii şengülüm:gitme:
bu arada ii aşkamlar sakaryaaaaaakaydirigubbakcemile

iyi akşamlar kızlar allah allah hayrıdır inş. ne olduki acep uzun zamandır hiç bu kadar sessiz kalmamıştı topiğimiz, bende bugün işe gitmedim ama dışarda idim uğrayamadim dün akşamdan beri yine yağmurlar bastırdı mübarek cumartesiye kadarda böyleymiş hava kapandı benim içimde kapandı bütün keyfim gitti çok sıkıcı bi gün geçirdim sizler ne yaptınız soruma cevap verecek kimse varmı???
bende bu ahfta oanterle diyete başlamıştım ama dün akşam kardeşim geldi bugün de biraz laga luga oldu o diyet çöpe gitti anlıcanız ama haftaya kesin kararla tekrardan deniyeceğim inş. neysem buralardayım gelen giden olursa laflarız öpüldünüz

slm sakaryam slm dostlarım...öncelikle beni merak eden tüm dostlarıma çok çok teşekkür ederim..burdaki iyi dilekleriniz için sağolun..canlar ben biraz daha iyiyim..boyunluğum 20 kadar duracak 1 ay sonrada kontrole gidicem..çok dikkat edersem eğer mekanızmalarda uyum sağlarsa sorun kalmıcakmış..sık sık dr telde konuşuyor eşim..genelde yatıyorum.yemek ve lavoba ihtiyacı dışınde genelde yatıyorum..benden bu kadar havadisler canlarım..sizleri seviyorum....Şeniz

selam kıslarrr
abovvvv kimler gelmişhihoyyyt.ablam hoşgelmişin..seni iyi görmek ne güzel.çok öpüyorum
kocamannnŞeniz
yaf kıslar panter nirde acep bilmiyorumkismileheç uğramamış.haberi olan varsa beri gelsinnmafoldumben

okuduklarıma ne kadar mutlu olduğumu anlatamam ablacım çok şükür güzel haberlerini alıyoruz bak baya iyisinki kendin girip yazmışsın ne güzel inş. daha da iyi olacaksın tekrardan çok çok geçmiş olsun tez zamanda ayaklanman dileğiyleŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…