Sakarya///54

dimi hep burda görünce insan olmadığında merak ediyo bakalım yarın bi ses verir herhalde olmadı ararız artıkCADIARZU

ooy oy maş.subhanallah allah daha ii etsin ablacım,öperimŞeniz

Çok geçmişler olsun haydeç ablamm en kısa zamanda zımpa gibi olursun :)
Yaw kızlar yanına gelir benide çağırır diye bekledim ama .....
a.s.

Hakketten nerde bu bizim panter hatunuu acep ?
1-) Diyetten yorgun düştü ?
2-) Pıncır kaçırdı ?
3-) Hiçbir fikrim yok ?
Çok üzgünüm çoook

kızlar selammmmm
oo haydeç ablamız gelmiş, hşg ablaaa geçti bitti işte bak,esas bundan sonra iyi bak ,dikkat et kendineee

he panter kişisi de ugramamış,diyeti ne etti acep ben bugün yumurta günümdeyimm
gıdgıd gıdak yani:))
harfiyen uyamadım diyete ama iyi yanii
tafsiye ederükkk..
öptüm herkesi en kocamanındanopuyorumnanaktan

tünaydın sakaryam,
kış geri döndü iyicene,havanın kasveti de içime çökük:a015:
toyota diş hastesine gitçem bugün,
cnmda hiç çıkmak istemii ama oğluşumun dişleri alarm veriyoboshayallersmile

iyiakşamlar kızlar ooo kimler gelmiş kimler canom hoşgeldin bende başladım o diyete ama bazı aksilikler oldu ve gümledi haftaya tekrar denicem bakalım bugün panterimizle konuştum ayrıca ne pıncır kaçırmış (zaten kaçırıp ne yapacak başına belamı alacak-tatlicadiarzu-)nede diyetten bayılmış diyeti gayet güzel gidiyomuş netleri kesilmiş dayısının azizliğine uğramış yine malesef 2 3 hafta bizlerle olamıcakmış hepinize selamları var anlıcanız özlicez kendilerini

geçmiş olsun canım ayy diş deme valla çok kötü benimde dolgulu bi dişim var oda sızlyıp duruyo ama dişçiden korktuğum kadar bişeyden korkmuyorumeyvahedigeldismile

forumda bişiler ararken denk geldim gerçi çok yeni üyeyüm ama çok mutlu oldum 54 rakamlarını görünce ee nede olsa sakarya yani adapazarııı hemen atlimm dedim herkese merhaba tüm adaparlılaraaaa:) bu ara arkadaşlar ben estetik cerrah araştırmasındayım burnumdan ameliyat olucam olan varsa bilgilerini paylaşırsa çok ama çok sevinirimm

semacım hoşgeldin aramıza her zaman bekleriz ihmal etme bizleri estetik deyince bi estetik tecrübeli arkadaşımız var ama bi kaç hafta uğrıyamıcak buralara zaten onun vücudunda senin burnunda olunca pek bi yardım olunmaz herhalde neyse sen yine uğra buraya başka muhabbetler ederiz canımkaydirigubbakcemile

hoşbuldummm canımm hımmm belki tecrübeli birileri çıkar ilerde=) tabiki ederiz seve seve

tanıt istersen biraz kendini biz hep buralardayız birimiz gider birimiz gelir bazende baya topiğimiz hareketli olur buluşmalarımızda olur senide bekleriz

tanıtayım sakaryalı oldugmu söylemek yersiz olur heralde=) yeni mezunun bu yıl btti okulum iletişim okudum radyo tv mezunuyum şuan çalışmıyorum çnkü sektör istanbulda ve ben burdan ayrılmak istemiorum adapazarını çok sevenlerden biride benim=) o yüzden farklı sektörlerden iş bakıyorum kendime onun dışında hastalık sorunum var bahsetmiştim estetik operasyon geçirmem gerekiyo zor nefes alma ve kemik eğriliğinden dolayı bu sıralar internette araştırma içerisindeyim 23 yaşındayım bekarım heheheheh =)

tanıştığıma memnun oldum güzelim iş konusundada ameliyat konusundada hakkında hayırlıs olsun diyorum dediğim gibi biz buralardayız ve her zaman bekleriz

bu arada herkeze tünaydınlar hanımlar hepinize güzel bi gün diliyorum hafta sonu sirk varmış sizlerinde haberi olmuştur muhakkak okullara dağıtmışlar ilan kağıtlarını gitmeyi çocuğunu götürmeyi düşünen varmı acep geçen sene ben enesi götürmüştüm bu seferde şevvalle kardeşimi götürmeyi düşünüyorum geçenkinde memnunkalmıştım umarım bu seferkide güzel olurolumunekankayizsmile

Sakaryanın en sevimli bayanı kısmetsiz kedimmmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN
a.s.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…