selam kıslarrr
abovvvv kimler gelmişhihoyyyt.ablam hoşgelmişin..seni iyi görmek ne güzel.çok öpüyorum
kocamannnŞeniz
yaf kıslar panter nirde acep bilmiyorumkismileheç uğramamış.haberi olan varsa beri gelsinnmafoldumben
slm sakaryam slm dostlarım...öncelikle beni merak eden tüm dostlarıma çok çok teşekkür ederim..burdaki iyi dilekleriniz için sağolun..canlar ben biraz daha iyiyim..boyunluğum 20 kadar duracak 1 ay sonrada kontrole gidicem..çok dikkat edersem eğer mekanızmalarda uyum sağlarsa sorun kalmıcakmış..sık sık dr telde konuşuyor eşim..genelde yatıyorum.yemek ve lavoba ihtiyacı dışınde genelde yatıyorum..benden bu kadar havadisler canlarım..sizleri seviyorum....Şeniz
dimi hep burda görünce insan olmadığında merak ediyo bakalım yarın bi ses verir herhalde olmadı ararız artıkCADIARZU
pıncır kaçırdımı acepkaydirigubbakcemile
slm sakaryam slm dostlarım...öncelikle beni merak eden tüm dostlarıma çok çok teşekkür ederim..burdaki iyi dilekleriniz için sağolun..canlar ben biraz daha iyiyim..boyunluğum 20 kadar duracak 1 ay sonrada kontrole gidicem..çok dikkat edersem eğer mekanızmalarda uyum sağlarsa sorun kalmıcakmış..sık sık dr telde konuşuyor eşim..genelde yatıyorum.yemek ve lavoba ihtiyacı dışınde genelde yatıyorum..benden bu kadar havadisler canlarım..sizleri seviyorum....Şeniz
tünaydın sakaryam,
kış geri döndü iyicene,havanın kasveti de içime çökük:a015:
toyota diş hastesine gitçem bugün,
cnmda hiç çıkmak istemii ama oğluşumun dişleri alarm veriyoboshayallersmile
semacım hoşgeldin aramıza her zaman bekleriz ihmal etme bizleri estetik deyince bi estetik tecrübeli arkadaşımız var ama bi kaç hafta uğrıyamıcak buralara zaten onun vücudunda senin burnunda olunca pek bi yardım olunmaz herhalde neyse sen yine uğra buraya başka muhabbetler ederiz canımkaydirigubbakcemile
tanıtayım sakaryalı oldugmu söylemek yersiz olur heralde=) yeni mezunun bu yıl btti okulum iletişim okudum radyo tv mezunuyum şuan çalışmıyorum çnkü sektör istanbulda ve ben burdan ayrılmak istemiorum adapazarını çok sevenlerden biride benim=) o yüzden farklı sektörlerden iş bakıyorum kendime onun dışında hastalık sorunum var bahsetmiştim estetik operasyon geçirmem gerekiyo zor nefes alma ve kemik eğriliğinden dolayı bu sıralar internette araştırma içerisindeyim 23 yaşındayım bekarım heheheheh =)
tanıştığıma memnun oldum güzelim iş konusundada ameliyat konusundada hakkında hayırlıs olsun diyorum dediğim gibi biz buralardayız ve her zaman bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?