Sakaryanın en sevimli bayanı kısmetsiz kedimmmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN
a.s.kaydirigubbakcemile3
:kedi::kedi:çok sağolun canımsınızzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandoğum günün kutlu mutlu gül gibi ossun kısmetli kısmetsüzümmmmmmmmm
öptüm nanaktannn
saolasın beyazcım 3 adet kalıcı dişinde dolguluk çürükler var oğluşumun da,geçmiş olsun canım ayy diş deme valla çok kötü benimde dolgulu bi dişim var oda sızlyıp duruyo ama dişçiden korktuğum kadar bişeyden korkmuyorumeyvahedigeldismile
forumda bişiler ararken denk geldim gerçi çok yeni üyeyüm ama çok mutlu oldum 54 rakamlarını görünce ee nede olsa sakarya yani adapazarııı hemen atlimm dedim herkese merhaba tüm adaparlılaraaaa:) bu ara arkadaşlar ben estetik cerrah araştırmasındayım burnumdan ameliyat olucam olan varsa bilgilerini paylaşırsa çok ama çok sevinirimm
tünaydın sakaryam,
pantercik olmayınca topic yetim kaldı yaf,
bugün hava pek güzel yine,ama benim farancit azdı iyicene hiiç keyfim yok,
dünyanın bitki çayını içiyorum,yinede yakalanıyorum şuna yaa,boshayallersmile
neese hepimizin hafta sonu güzel geçsinolumunekankayizsmile
eltim kıs doom günün kutlu ossun deyim burdanda,
ii ki doğdun,ii ki varsın ,çok öpiim seniiopuyorumnanaktan
iyi geceler sakaryammm
hakket eltimkıs topiciğimiz garip kaldı pıntırsız..bilmiyorumkismile
bu arada tekrardan teşşküürr ederim canımcımm.Şenizayrıyetten sanada çok geçmiş olsunnn
ben 2gündür seyyah pozisyonundayım.dün sabah ankaraya yola çıktık.dönüşte izmit yapıp 10 gibin camili semalarına vardım.
bugünde günüm sebebiyle tekrardan izmitteydimm.öğlen 12de evden çıktım,aşkam 8di eve geldiğim.kaydirigubbakcemile3eltim kıs efsane(gezenti ben:roflol:) geri dönüyor sanırım:roflol::roflol:
iki elti kaçmışsınız hemen buralardanboshayallersmile aklıma gelmişken ben yazayımda bu akşam kızlarla pazar günü haydeç ablaya hasta ziyertine gitmeye karar verdik sizlerde kendinizi ayarlayıp bizlere katılabilirseniz hem biz hem eminimki haydeç ablamız çok memnun olur uygun olursanız yazarsınız neysem bendende bu kadar öpüldünüzŞeniz
saolasın eltim yaa,allah seni ii etsin kıs,keşki akşamdan izmitten heç dönmeyeydin,kaydirigubbakcemile3iyi geceler sakaryammm
hakket eltimkıs topiciğimiz garip kaldı pıntırsız..bilmiyorumkismile
bu arada tekrardan teşşküürr ederim canımcımm.Şenizayrıyetten sanada çok geçmiş olsunnn
ben 2gündür seyyah pozisyonundayım.dün sabah ankaraya yola çıktık.dönüşte izmit yapıp 10 gibin camili semalarına vardım.
bugünde günüm sebebiyle tekrardan izmitteydimm.öğlen 12de evden çıktım,aşkam 8di eve geldiğim.kaydirigubbakcemile3eltim kıs efsane(gezenti ben:roflol:) geri dönüyor sanırım:roflol::roflol:
saolasın şikerciim,o kaada dikkat ediim kendime yine de hasta oliim,boshayallersmileçok geçmiş olsun güzelim bu havalar tehlikeli havalar kandırıyo bizi güneş bi yüzünü gösteriyo bi kayboluyo bizde nasıl davranacağımızı şaşırıyoruz kah kalın giyin kah ince kah soba yak kah yakma dengemiz bozuluyo valla tekrardan geçmiş olsun:teselli:
pantercik konusundada haklısın gerçektendede pek sessiz kaldı topik özledikte hatunu canoyla dayanamadık bugün ona ziyerete gittik akşam üzeri sizlerede çok çok selamı var mağrifetli hatun dünyayı yapmış sarmadan böreğe tatlıdan salataya herşey vardı sofrada söylemesi ayıp hee bi gün olur topiğe gelirde elif sarma tenceresinin yarısını götürdü nerdeyse mide zafiyatı geçirecekti derlerse sakın inanmayın külliyen yalan iftira 2 3 sarma anca yemişimdir-tatlicadiarzu-
saolasın canom,bende yorumunu okurken bugün mü yoosam deye düşüyodum ,roşum geçmiş olsun güselimm
haftaya pazar demek istedi ziyaret gününü beyaz,aşıkmıdır nedir herşeyi unutuyo yaf
panterin hepinize selamları var bu arada
ablam seni burda görmek ne güzel yaff
bugün hava kötü yaff
bekle bizi saa geliyoruzz,ooo süper beklerim bakalım....kaydirigubbakcemile
saolasın beyazcım 3 adet kalıcı dişinde dolguluk çürükler var oğluşumun da,
bu yaşta nasıl bu hale getirdin dedi drCADIARZU
hoşgelmişin şikerim,hep gel olur mukaydirigubbakcemile
slm millet iyi pazarlar dicem ama bakıyorum kimselerde keyif yok bizde birazdan çıkacak hanımefendiyi sirke götürecem ona kalsa şimdiye gitmiştik hadi gidelim diye başımı yiyo haspam...
yav pazar derken ben zaten haftaya pazarı kastetmiştim amma velakin bugün için düşüneceğinizi düşünemedim kusura bakmayın haftaya pazar inş. allah nasip ederse gidecez...
len cano kim mide fesadı geçirdi benmi töbe deee kuru iftiraa atıyonsempatiksalakcinniyavv hala midem ağrıyoooookafamçokkarıştı
gelirim gelirim gelmezmiyim hehehe:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?