Sakarya///54

doğum günün kutlu mutlu gül gibi ossun kısmetli kısmetsüzümmmmmmmmm
öptüm nanaktannn

geçmiş olsun canım ayy diş deme valla çok kötü benimde dolgulu bi dişim var oda sızlyıp duruyo ama dişçiden korktuğum kadar bişeyden korkmuyorumeyvahedigeldismile
saolasın beyazcım 3 adet kalıcı dişinde dolguluk çürükler var oğluşumun da,
bu yaşta nasıl bu hale getirdin dedi drCADIARZU

hoşgelmişin şikerim,hep gel olur mukaydirigubbakcemile

tünaydın sakaryam,
pantercik olmayınca topic yetim kaldı yaf,
bugün hava pek güzel yine,ama benim farancit azdı iyicene hiiç keyfim yok,
dünyanın bitki çayını içiyorum,yinede yakalanıyorum şuna yaa,boshayallersmile
neese hepimizin hafta sonu güzel geçsinolumunekankayizsmile
eltim kıs doom günün kutlu ossun deyim burdanda,
ii ki doğdun,ii ki varsın ,çok öpiim seniiopuyorumnanaktan

iyi geceler sakaryammm
hakket eltimkıs topiciğimiz garip kaldı pıntırsız..bilmiyorumkismile
bu arada tekrardan teşşküürr ederim canımcımm.Şenizayrıyetten sanada çok geçmiş olsunnn
ben 2gündür seyyah pozisyonundayım.dün sabah ankaraya yola çıktık.dönüşte izmit yapıp 10 gibin camili semalarına vardım.
bugünde günüm sebebiyle tekrardan izmitteydimm.öğlen 12de evden çıktım,aşkam 8di eve geldiğim.kaydirigubbakcemile3eltim kıs efsane(gezenti ben:roflol:) geri dönüyor sanırım:roflol::roflol:

iyiakşamlar kızlar dün giremedim neleri kaçırmışımlmaz: çok özür dilerim kısmetsizim pisicim doğum günün kutlu olsun tatlım nice sağlıklı sevdiklerinle çok uzun hayırlı bi koca ömür diliyorum sanaŞeniza.s.

çok geçmiş olsun güzelim bu havalar tehlikeli havalar kandırıyo bizi güneş bi yüzünü gösteriyo bi kayboluyo bizde nasıl davranacağımızı şaşırıyoruz kah kalın giyin kah ince kah soba yak kah yakma dengemiz bozuluyo valla tekrardan geçmiş olsun:teselli:
pantercik konusundada haklısın gerçektendede pek sessiz kaldı topik özledikte hatunu canoyla dayanamadık bugün ona ziyerete gittik akşam üzeri sizlerede çok çok selamı var mağrifetli hatun dünyayı yapmış sarmadan böreğe tatlıdan salataya herşey vardı sofrada söylemesi ayıp hee bi gün olur topiğe gelirde elif sarma tenceresinin yarısını götürdü nerdeyse mide zafiyatı geçirecekti derlerse sakın inanmayın külliyen yalan iftira 2 3 sarma anca yemişimdir-tatlicadiarzu-

ohh canım ohhh maşaallah gez güzelim gez valla çok güzel etmişsin yiyip içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat bize

iki elti kaçmışsınız hemen buralardanboshayallersmile aklıma gelmişken ben yazayımda bu akşam kızlarla pazar günü haydeç ablaya hasta ziyertine gitmeye karar verdik sizlerde kendinizi ayarlayıp bizlere katılabilirseniz hem biz hem eminimki haydeç ablamız çok memnun olur uygun olursanız yazarsınız neysem bendende bu kadar öpüldünüzŞeniz

ooo süper beklerim bakalım....kaydirigubbakcemile

roşum geçmiş olsun güselimm
haftaya pazar demek istedi ziyaret gününü beyaz,aşıkmıdır nedir herşeyi unutuyo yaf

panterin hepinize selamları var bu arada

ablam seni burda görmek ne güzel yaff
bugün hava kötü yaff

sarma konusuna gelincee;
beyaz dün mide fesadı geçiriyodu diyim yeter heraldekaydirigubbakcemile3

saolasın eltim yaa,allah seni ii etsin kıs,keşki akşamdan izmitten heç dönmeyeydin,kaydirigubbakcemile3
yanlıs hatırlatiim efsane artıkın eskisi gibi genç deel,aman tikkat deyimguclubacismile
saolasın şikerciim,o kaada dikkat ediim kendime yine de hasta oliim,boshayallersmile
benim kronik farancit vaa ve bu havalardan hiç haz etmiibilmiyorumkismile
sen,pantercik ve cano recimde deelmidiniz hıım ,CADIARZUii bare afiyet bal ossun,löp löp et ossun deyim bendeyerimseniben
saolasın canom,bende yorumunu okurken bugün mü yoosam deye düşüyodum ,
hakket kafası bişelere takık sanırsam:hulya:
ooo süper beklerim bakalım....kaydirigubbakcemile
bekle bizi saa geliyoruzz,
inş.kısmet olursa çok isteriz ablacımopuyorumnanaktan

herkeşlere ii pazarlar ossun,
ben hala sürünür pozisyondayım,aaşam anacıımda toplaştık tüm kısgardaşlarımla sürü olarak,
pek bi tatsızdım bi taraflara kıvranıp yattım hep,
insanın keyfi olmayınca bişeyin tadı olmuyo,bugün de evden çıkmaa heç niyetim yokboshayallersmile

geçmişler olsun roşşumm
dinlen iyice havaların aldatmacasından sanırım benim de yok keyfim hiç

slm millet iyi pazarlar dicem ama bakıyorum kimselerde keyif yok bizde birazdan çıkacak hanımefendiyi sirke götürecem ona kalsa şimdiye gitmiştik hadi gidelim diye başımı yiyo haspam...
yav pazar derken ben zaten haftaya pazarı kastetmiştim amma velakin bugün için düşüneceğinizi düşünemedim kusura bakmayın haftaya pazar inş. allah nasip ederse gidecez...
len cano kim mide fesadı geçirdi benmi töbe deee kuru iftiraa atıyonsempatiksalakcinniyavv hala midem ağrıyoooookafamçokkarıştı

beyazcıım yaa,temin eltimle konuştukta,pazar günündense c.tesi daa ii olmazmıdı,yani ev sahibininde kocişi pazar günü evcezindedir,rahatını bozmayalım insanlarınbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…