Sakarya///54

beyazcıım yaa,temin eltimle konuştukta,pazar günündense c.tesi daa ii olmazmıdı,yani ev sahibininde kocişi pazar günü evcezindedir,rahatını bozmayalım insanlarınbilmiyorumkismile

ben cumartesi gelemem ki güzelim çalışıyorum malesef, hem haydeç ablanın eşi bildiğim kadarıyla emekli hergün tatil sanırım ona yanlışmı biliyorumfisfisfis ben ziyeretimi pazar günü yapabilirim, hem buu bi kk buluşmasından daha çok hasta ziyareti bizi anlayışla karşılayacaklarını ve memnun olacaklarını düşünüyorum

bu arada hepinize iyi akşamlar ayy neler geldi bugün başıma söylediğim gibi 2 de çıktık evden sirke gidiyoruz yaa garın oraya geldiğimizde daha epeyce vaktimiz vardı bizimkilerde kuşlarla oynamaya, onları kovalamya başladı hadi dedim biraz vakit geçirsinler güzel güzel oynarlarken bizim kız kuş kakasına basıp kaydı neyse ucuz atlattık bi dizi kirlendi sildik geçti sonra dedim ki ben kızıma kızım evladım gitme o tarafa tamammı annecim tamam diyo ama hep o tarafa koşuyo ve en sonunda olan oldu bu sefer küçük kakaya değil afedersiniz ama tam bi bok çukuruna bastı ve şalap diye kayarak yüzü koyun onun üzerine düştü gördüğüm manzaraya inanamadım saçı başı eli yüzü gözü üstü başı hep kuş kakası eşofmanın yarısı şılap şılap damlıyo başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki off baktım saate neyseki daha 45 dkkamız vardı ama eve gidip dönmeye yetmezdi hemen yakında bi wc buldum eşofmanını çıkardım elini yüzünü saçının batan yerlerini yıkadım montunu elimden geldiğince temizlemeye çalıştım çoraplarıda rezildi üstten temizlemek zorunda kaldım neyse eşofmanı bi poşete koydum katlıdan başka bi eşofman altı alıp giydirdim evet çok güzel şevval hanımı kamufle ettik ama kamufle edemediğimiz bişey vardı koku o müthiş kokuyu malesef bizle bereber 1 saat çokta güzel olmayan sirki izlemeye gelen dibimizde oturanlarda çekti çok üzgünüm ama yapabileceğim bişey yoktu çok heveslenmişlerdi azda bi para vermedim iptal edip dönemedim eve sonra nasıl geldimizi şevvali banyoya nasıl soktuğumu bi allah bide ben biliyorumkafamçokkarıştı

anladım şikerciim,bizde kendimizi ayar edebilirsek geleriz öölese,kk lıların hasta ziyareti olcek kıs daa neesositososito

ooy ooy geçmş ossun mu desem ne desem bilemedim ama boka batmak iyidir kıs,bereket getirir derler kaydirigubbakcemile3

bereketmi getiri ne getirir bilmiyorum ama canım bana epey bi sinir getirdiklava:
herkese iyigeceler:teselli:

iyiakşamlar kızlar nerelerdesiniz ayool aaaa zaten midem ağrıyo bak daha çok sinirlendirip üzüp beni daha fazla ağrıtmayın çıkın ülen ortalığaaaklava:

selam kızlarrrr oku oku başımda gözümde her biryerim döndü sempatiksalakcinni neler geçmiş neler doğum günü olanların kutlu olsun koçlarım benim benimkide 20 sinde bu arada hasta olanlara geçmiş olsun haydeç ablam iyi olduğuna çok sevindim eh roşum eh panterim ben geldiğimde o profiterol den o sarmalardan bana bi yapmayın bakın neler oluyor klava: anam resimlerini koyduğunuz yetmiyormuş gibi bide tariflerini yazıyorsunuz aşkolsun yaaa gelince istiyorum cokacimcoook okeymi vereliniortak

günaydın kıslarr
beyazcım geçmiş olsun deyim bende..her zaman derim annelik zor zannaatkaydirigubbakcemile3

günaydın sakaryammm günaydın güzel kızlarrrr a.s.

yine hoşgeldin güzelim yoktun bayadır özletmeyin bukadar kendinizilmaz:
sarmalara gelince senimi kıracak panterim sen gel yeterki o yapar elbet bizde sayende bidaha mide fesatı geçiririz hiç problem değil yaneeekaydirigubbakcemile3

hıstttttttt
kımse warmı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ben geldımmmmmm........................

sen yeter ki gel cncmıım,profitrol ni demekaklinialirimsmile

ne oldu bebenkım neyın waaaaaaa
gecmısı okuyamadım waktım yk hemncıkın sohbete dalalım hade:)))))))

hade dalalım ,sen neler ediin ,net probleminiz giderildimi,
yaa kocişimle ,oğluşumun ortak kullandıı bisiklet vardı 500 tl deerinde,
yepisyeni daha ,çalınmış bahçeden,daa kızın ayakkabısı geçen çalındı,
nerdesee bizi alıp götürcek millet nedir bu yaa:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…