hade dalalım ,sen neler ediin ,net probleminiz giderildimi,
yaa kocişimle ,oğluşumun ortak kullandıı bisiklet vardı 500 tl deerinde,
yepisyeni daha ,çalınmış bahçeden,daa kızın ayakkabısı geçen çalındı,
nerdesee bizi alıp götürcek millet nedir bu yaa:bbo:
cana gelceene mala gelsin diyos zate bizde,ama yıllarca kapıda araba ,her bakımdan daa zengin pozisyondadık böle işler gelmedi başımıza,
anasını seviim, gelir yok giden çok nolcek böle ne sinir bi durum yaa,
ooy senin de canını sıkmiim şimci,
kıs sarmaları yidirmişin millete,diyet noldu onu de bakemguclubacismile
sağol bebişim..yav ben seni biliyimm..heçmühimdeğil gerçekten.yeterki gönüller bir olsunolumunekankayizsmilepisicim gecmıs dogum gunun kutlu olsun kusura bakma ozel sebeplerden((
çağrıdın geldimmmeeltiim seni gördüüme çok sefindim yaa,nasıl aldın kaynımdan pc yi,
ne vaadettinaklinialirimsmile
sağol bebişim..yav ben seni biliyimm..heçmühimdeğil gerçekten.yeterki gönüller bir olsunolumunekankayizsmile
çağrıdın geldimmm..ne vaat etcem avcunu yalasınnn:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
panterim benimde en az 6 kilo fazlam var,hayatımda daa zayıf olamadım zate,
aman iştahlıım ki sorma,karnım tok yine atıştıcak bişeler ariim,
şimdide sinirlerim bozuldu ya,tatlı krizim tuttu,ooy ne yesem diye düşüniim,
bugün kardeşimde kaffaltıdadım bende beyaz gibin kemer yetmedi hepisini çıkarıp attım:)
ara vermekle ii yapmışın sende ,yavaş verirsen kalıcı olurboshayallersmile
he gördüm mikroopppkaydirigubbakcemile3eltime bakın helee,helaal ossun saaa,
facebookuma belisin ağladığı şarkı vaaya,anlatıyom hep,onun videosunu koodum bak bii:)))))))))))))))
yav bırakın şu 2haftalık diyetleri..verdiğinizi geriye misliyle alırsınız.tecrübeyle sabittirr:roflol::roflol:ben ıkı gundur fazla bıse yıyemıom sende ıns... bı an once werırsın bıtanem yha
bu kılolar basa bela zate
pazar gunu gelıymısınız???
he duydumakannehir bende itfaiye geçiyo sandımdı:roflol::roflol:kıısslaaaaarr bi çığlık attım ki,sesim gelür müüüüüüsositososito
eltim benden önce demş panterim ,benim kociş o kaa mesafeye bide üstüne pazar günü kızar zannımcaCADIARZUben ıkı gundur fazla bıse yıyemıom sende ıns... bı an once werırsın bıtanem yha
bu kılolar basa bela zate
pazar gunu gelıymısınız???
he gördüm mikroopppkaydirigubbakcemile3
yav bırakın şu 2haftalık diyetleri..verdiğinizi geriye misliyle alırsınız.tecrübeyle sabittirr:roflol::roflol:
yav pazar günü gelmemiz zor gibbilmiyorumkismile
aaaaaaaaaa gözünaydınnnnnnn...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis.allahım yaa,bisikletle bizim semtteki int,cafenin önünde bi çocuğu gezerken yakalamış eşim,
nerden buldun demş,tee ilerki sokakta buldu demiş yalaaaaannnkötükedihüso
yuhhhh
eee sona ne olmus rosummm anlatsana bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?