saol yaa,bide bu derdim olmadı çok şükür,çok sıkılmıştım:Saruboceq:aaaaaaaaaa gözünaydınnnnnnn...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis.
nse o zman posta posta gıdecez demekkı
zate hasta zıyaretııııııı nede olsa:)
işte öle panterim yaa,eşim yeni çıkmıştı,yolda yürürken çocuğu bisiklete binerken görmş,
nerden buldun sen bu bisikleti deyince,bziim sokaktan bayaa ilersini tarif etmş,
orda ortalıkta sahipsiz diye aldım demiş,
eşimde in bakem bu bisiklet benim deyip alıp gelmş,çocuun gözünü korkutmuşturda sölemez öle şeeleri çocukların yanındaboshayallersmile
ya hayret bişey valla.her sahipsiz şey alıırmıymış..işte öle panterim yaa,eşim yeni çıkmıştı,yolda yürürken çocuğu bisiklete binerken görmş,
nerden buldun sen bu bisikleti deyince,bziim sokaktan bayaa ilersini tarif etmş,
orda ortalıkta sahipsiz diye aldım demiş,
eşimde in bakem bu bisiklet benim deyip alıp gelmş,çocuun gözünü korkutmuşturda sölemez öle şeeleri çocukların yanındaboshayallersmile
saolasın şikercim,sende özletme kendini,bizde seni opuyorumnanaktansewındım rosumum yha hadı gecmıs olsun nse hatunlar benn cıkııım artıkın hepııccnı ckkkkkkkkkkkkkkkkkk operem ck ozledım sobbet etmeyıııııı((((((((((((((((
ya hayret bişey valla.her sahipsiz şey alıırmıymış..
kesin korkmuştur çocuk .t.abide ki cüsseye bakaraktanguclubacismilekaydirigubbakcemile3
canlar yazdıklarınızı okudum..sizler ne zaman gelmek isterseniz benim ve eşim için sorun yok..beyazım doğru demiş..bize herzaman tatil....kaydirigubbakcemile5...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?