Sakarya///54

evet öle olcek gibi panterimm.bizim daha önce pazar tatilimi yoktu.hafta içi tatil yapıyodu eşim.ama tekrardan pazar gününe döndük.bu pazar kaç zamandan sona evde.bırakıpta çıkamambilmiyorumkismile

sewındım rosumum yha hadı gecmıs olsun nse hatunlar benn cıkııım artıkın hepııccnı ckkkkkkkkkkkkkkkkkk operem ck ozledım sobbet etmeyıııııı((((((((((((((((

ya hayret bişey valla.her sahipsiz şey alıırmıymış..
kesin korkmuştur çocuk .t.abide ki cüsseye bakaraktanguclubacismilekaydirigubbakcemile3

hade panterim kendine dikkat ol.arada böle kaçamaklar yapmaya çalışşolumunekankayizsmilevalla yokluğun belli oluyo topikte

sewındım rosumum yha hadı gecmıs olsun nse hatunlar benn cıkııım artıkın hepııccnı ckkkkkkkkkkkkkkkkkk operem ck ozledım sobbet etmeyıııııı((((((((((((((((
saolasın şikercim,sende özletme kendini,bizde seni opuyorumnanaktan
facemde yiğenimin videosunu izle mutlak,çok şebeek
bende çıkcem birasdan moralim düzeldi,dizimi izleyebilirim artıkınaklinialirimsmile
ya hayret bişey valla.her sahipsiz şey alıırmıymış..
kesin korkmuştur çocuk .t.abide ki cüsseye bakaraktanguclubacismilekaydirigubbakcemile3

aynen eltim ,bende öle düşüneyim:roflol:

filizim vur dibine dünyanınnn.bazen benimde şalterler atıyoo.ama herşeyi kafaya takcak olsak oooffffff fofffffffffff

oooh ohh maşaallah kırk yılın başında bi diğer topikleri dolaşalım kimsecikler yok dedik millet burda muhabbeti kaynatmışta bi haber uçurulmamış ah panter ahh ben sana ne diyeyim kii klava:neeeysem artıkın olan olmuş kaç gündür yırtınıyom gelen yok benle sohbet etmeye panter hanım damlayınca bakıyorum muhabbeti koyulaştırmışsınız aşkk olsuun yanee siz beni sevmimisiniz:gitme:
roşumcum sizede hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın diyeyim bari bisiklet çalındı deyince çok üzüldüm biliyorum çünkü onun acısını ama neysemki eşin bulmuş şükür tekrardan geçmiş olsun ,demek iki elti katılamıyosunuz pazar günü bize hayırlısı olsun artık beraberce gidebilseydik güzel olacaktı ama nasip işte....

canlar yazdıklarınızı okudum..sizler ne zaman gelmek isterseniz benim ve eşim için sorun yok..beyazım doğru demiş..bize herzaman tatil....kaydirigubbakcemile5...

canlar yazdıklarınızı okudum..sizler ne zaman gelmek isterseniz benim ve eşim için sorun yok..beyazım doğru demiş..bize herzaman tatil....kaydirigubbakcemile5...

sağolasın ablacım inş.cano panter ve ben üçlüsü pazar günü gelicez diğer arkadaşlardan katılmak isteyen olursada seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…