senlen denk gelemedik kıs,akşam da panterle tesadüf ettik ,yoosam kıskandın mı hıımnaniknanikoooh ohh maşaallah kırk yılın başında bi diğer topikleri dolaşalım kimsecikler yok dedik millet burda muhabbeti kaynatmışta bi haber uçurulmamış ah panter ahh ben sana ne diyeyim kiiklava:neeeysem artıkın olan olmuş kaç gündür yırtınıyom gelen yok benle sohbet etmeye panter hanım damlayınca bakıyorum muhabbeti koyulaştırmışsınız aşkk olsuun yanee siz beni sevmimisiniz:gitme:
roşumcum sizede hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın diyeyim bari bisiklet çalındı deyince çok üzüldüm biliyorum çünkü onun acısını ama neysemki eşin bulmuş şükür tekrardan geçmiş olsun ,demek iki elti katılamıyosunuz pazar günü bize hayırlısı olsun artık beraberce gidebilseydik güzel olacaktı ama nasip işte....
ablam daha iyisin inş.bizde istiyoruz,birlikte gitsek ii olcaktı,ama bu kez bize uymuyo işte,canlar yazdıklarınızı okudum..sizler ne zaman gelmek isterseniz benim ve eşim için sorun yok..beyazım doğru demiş..bize herzaman tatil....kaydirigubbakcemile5...
kıskandım tabiii:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3iyiakşamlar kızlar nabersiniz ahh topiğim ahh yine kimsesiz kalmış ne yapalım gidecek artık bi müddet böyle yaa anlamadığım yeni gelenler oluyo onlar neden tutunamıyo sıkılıyorlarmı bizden birazcık dedikodu falanmı yapsak acaba reytinglerimiz artarmı-tatlicadiarzu-
haklıısın güzelim şimdi yazda geldi artık kimseleri bulamayız buralarda bazen topiğin sonu gelecek bu gidişle diye düşünmüyorda değilim sonrada amaan kızım zamanında azmı yazdın kendi kendine yine toparlanılır diyorum..onu anladık zateaklinialirimsmile
amaan beyazcım boşver bea,yeni gelenleri bırak ,eskiler gelmiyo kii,
biz herkeşleri güler yüzümüzle karşılıyoruz,gelen de gelmeyende saolsun,:umursamaz:
hadi hayırlısı bakalım cancazım allahım bi aksilik çıkmadan tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun inş.GünaydıııınnnŞeniz
Nasılsınız kızlar
Ben koşuşturyorum sürekli 44 gün kaldıeyvahedigeldismile
Selam kızlar,
Uzun süredir bende pek uğrayamadım buraya... Ara ara geldim gittim...
Bu havalar benimde dengemi bozdu sonunda hasta oldum işte 1 haftadır sürünüyorum resmen. Dün az biraz iyi idi dışarı çıktım ve cano ile karşılaştık ayak üstü biraz sohbet ettik :) Ama akşama ateşim yine çıktııı bide üstüne diğer hastalık olayıda gelincee ayyy dedim zaten benim hep birlikte gelir hepsiiiii neysee
Bu ara SAKARYA topiciği pek bir sessiz :sinifsinif:
Ne oldu ki bize böyleee:çok üzgünüm:
allah yardımcınız olsun cnm,her şey gönlünce olsun:Saruboceq:GünaydıııınnnŞeniz
Nasılsınız kızlar
Ben koşuşturyorum sürekli 44 gün kaldıeyvahedigeldismile
Selam kızlar,
Uzun süredir bende pek uğrayamadım buraya... Ara ara geldim gittim...
Bu havalar benimde dengemi bozdu sonunda hasta oldum işte 1 haftadır sürünüyorum resmen. Dün az biraz iyi idi dışarı çıktım ve cano ile karşılaştık ayak üstü biraz sohbet ettik :) Ama akşama ateşim yine çıktııı bide üstüne diğer hastalık olayıda gelincee ayyy dedim zaten benim hep birlikte gelir hepsiiiii neysee
Bu ara SAKARYA topiciği pek bir sessiz :sinifsinif:
Ne oldu ki bize böyleee:çok üzgünüm:
benimde bu akşam bu şarkı takıldı dilime sende yazmışsın yine dolandı bak bu gecenin saattinde (O eski halimden eser yok şimdigünaydın sakaryam,olumunekankayizsmile
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun:Saruboceq:
dün arada baktım size ama,fırsatım olupta yazamadım,
öğlen kardeşim dr a gitçee için,yiğenime bakmaa gittim,
bütün gün onun maamunu oldum valla,kuklaya çevirdi beni,laelaelaelaelae
akşam eve geldim yemek yedik,eltimlere gittik,oda havadan mı,ilaçların mı nedir,keyifsiz azcık,boshayallersmile
geliim bugünee,işlerimi ayarlayıp,öğleden sona günüme gitçem,
bu hafta çok youndum yinee,zate hava çarpıyo,bide koşturmaktan yorgunum dostlar:gitme:
aleyküm selam canım başım üstüne=)selam kızlar
valla herkesi havalar sersem etti sanırsam.başt ben olmak üzere.eltimin dediğği gibipek bi keyifsizim bu hafta.midem fena,üstüne hiçbişee yapasım yok.akşam eltimler geldi sağolsun azcık açıldımgibi oldum.
şengülcüm sanada geçmiş olsun canım.
boşverim allah hayırlısıyla tamamnına erdirsin.ne güzel tatlı koşturmalar bunlar..
beyazım sende panter yada canoyla görüşürsen selam et bizden.
amin amiiinSELAMINI ALDIMMMMMM:)
CUMAMIZ HAYROLA KIZLARRR
HEPİCİĞİİZİ ÖPEREM MEKTUBUMU BURDA KESERİM:)
BORÇLULARA REFAH,HASTALARA ŞİFA, DERTLİLERE EDAA, EVDE KALMIŞLARA KOCA VER YARABBİM
AMİNNNNNNNN:Saruboceq:
hayırdır gülüm yarın tatil diyemiyerimsenibenİyi dilekleriniz için teşekkürler..Şeniz
Bugün cuma mutluyum :lepi:
iyi geceler hatun kişilerr
dün gece ben kapatmışım daha da gelen olmamış yine ben kapatayım bari iyigeceler hanımlar yarın 1. 30 da iş bankasının önünde canoyla buluşup haydeç ablayı ziyarete gideceğiz katılmak isteyenleri bekleriz
panterim, canom, beyazım ayağınıza sağlık..bugün beni çok mutlu ettiniz... sağolun varolun...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?