Sakarya///54

alooooooooooooooooooo sesimi duayna varmı harbiden toptan bişeymi oldu hanımlar yada beni adamdan saymıyomusunuz nerelerdesiniz yaa yine haydeç ablamdan başka gelen giden olmamışlmaz:
yoklama yapayım belki burdayım diyen çıkarguclubacismile
yeşilgözlüüüüü
myhopeeee
roşuuuum
kısmetsiz kediiiii
canooooo
panteeeeeer
şengüüüüüül
haydeeeeeeç
gümüüüüüş
niliiiiiiiiy
semircaaaaaaan
aklıma gelenler daha olanlar varsa kusura bakmayın sizler gelmeyince bende unutuyorum:1closedeyes:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Burdayımmm ama bir keyifsizlik var öyle bendee bişey yapasım yok kızlarrr
:uhm:

günaydın kızlar hepinize güzel bi gün diliyorum sizde bana dileyin öyle olsun olarmıııyerimseniben

gerçi güne çokta güzel başladığımı söyleyemem ilk annem kapımı çaldı elif seni arkadaşın arıyo dedi dedim senin telden niye benim arkadaşım arasın neyse aldım teli bi kadın elif diye birini arıyomuş hangi elif dedim sizin aradığınız 19 yaşında bi hoca elifmiş yanlış no dedim kadın hala kapatmıyo annemi istedi ona verdim şimdi kızıtyorum kendi kendime kapa yüzüne neyse annemle konuştu bunlar baya anneme nerde oturdumuzu benim yaşımı falan söylüyo benim akıllı annemde onu aradıkları kişinin biz olmadımıza ikna etmeye çalışıyo neyse sonra anladı en sonunda sanırım meğerse kadının derdi kocasının onu aldattığı elifi bulmakmış hey allahım sabah sabah sinirlerim zıpladı annemede kızdım bi ton, ne kadınla okadar muhatap oluyosun adres falan veriyon başına belamı istiyon diye cahil kadın işte dünyada neler döndüğünden haberi yokki herkezi kendi gibi sanıyo,ondan sonrada kardeşim yavru bi tavşan almıştı daha 3 4 gündür bizleydi ne olduysa hayvancağız gece ölmüş bide onun cesediyle karşılaşınca hepten kötü oldum akşam aslında inliyomuydu bilmiyorum ama sesi geliyodu keşke baksaydım gerçi elimden ne gelirdi bilmiyorumki işte böyle arkadaşlar umarım günümün geri kalanı böyle kötü geçmez ..

günaydın kıslarrr
evt ya hakket topiciğimiz sessiz kalmış.ama sanırsam herkeste bahar rehaveti var.,
beyazcım hakket güne pek hoş başlamamışsın.kadında harbi manyakmış yanlız.
tavşanınızada çok üzüldüm.kızım öyle bi yavru tavşan almıştı.oda çok yaşamadı.anneden erken ayırıyorlarmış kendilerini korumayı beceremediklerinden çabuk ölüyorlarmış.ay kızım ne ağlamıştı 3-4gün yas tutuydu.

günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah ben bugün çok mutluyum çünkü doğum günü çocuğu oldum 36 doldu daha minicik bir bebeğim ben yaaa zemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah ben bugün çok mutluyum çünkü doğum günü çocuğu oldum 36 doldu daha minicik bir bebeğim ben yaaa zemuszemus
canımm ne mutlu sana.yeni yaşın sana güzellik dolu günler getrisinn.sevdiklerinle beraber uzun mutlu huzurlu yıllar diliyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tünaydın sakaryam,beyazcım çığırışını duydum kıs ottuum yerden,
hafta sonu evde durmadım pek,dünde günüm olunca giremedim ama bugün buurdayıım,
evde çok işim vaa,birazdan salddırcam işlereklava:
tavşancık içinde başınız saolsun cnm,inş.terslikler bu kadarla kalır,günün güzel geçsin,
haydeç abladan haber getirdiiniz içinde tşk ediimopuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun bebem
kaydirigubbakcemile3nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri görerek büyüyesin inş.:Saruboceq:
slmlar bütün sakaryalı güzel bayanlara bende sakarya geyveden

hoşgeldin cnmolumunekankayizsmile

saolasın cnm,sölemen yeter,
hayırlısı olsun,şimci çok iş vardır demi,allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

doğum günün kutlu olsun bebem
kaydirigubbakcemile3nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri görerek büyüyesin inş.:Saruboceq:

sağol cnm benim opuyorumnanaktan

roşum cum sana cvp verdim bi üstteki msj da kimbilir ne yaptım alıntı yapacam diye bi tuhaf oldu kafa yerinde değilki delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…