alooooooooooooooooooo sesimi duayna varmı harbiden toptan bişeymi oldu hanımlar yada beni adamdan saymıyomusunuz nerelerdesiniz yaa yine haydeç ablamdan başka gelen giden olmamışlmaz:
yoklama yapayım belki burdayım diyen çıkarguclubacismile
yeşilgözlüüüüü
myhopeeee
roşuuuum
kısmetsiz kediiiii
canooooo
panteeeeeer
şengüüüüüül
haydeeeeeeç
gümüüüüüş
niliiiiiiiiy
semircaaaaaaan
aklıma gelenler daha olanlar varsa kusura bakmayın sizler gelmeyince bende
unutuyorum:1closedeyes:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alooooooooooooooooooo sesimi duayna varmı harbiden toptan bişeymi oldu hanımlar yada beni adamdan saymıyomusunuz nerelerdesiniz yaa yine haydeç ablamdan başka gelen giden olmamışlmaz:
yoklama yapayım belki burdayım diyen çıkarguclubacismile
yeşilgözlüüüüü
myhopeeee
roşuuuum
kısmetsiz kediiiii
canooooo
panteeeeeer
şengüüüüüül
haydeeeeeeç
gümüüüüüş
niliiiiiiiiy
semircaaaaaaan
aklıma gelenler daha olanlar varsa kusura bakmayın sizler gelmeyince bende unutuyorum:1closedeyes:
canımm ne mutlu sana.yeni yaşın sana güzellik dolu günler getrisinn.sevdiklerinle beraber uzun mutlu huzurlu yıllar diliyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah ben bugün çok mutluyum çünkü doğum günü çocuğu oldum36 doldu daha minicik bir bebeğim ben yaaa zemuszemus
hoşgeldin canımmm.her daim beklerizzolumunekankayizsmileslmlar bütün sakaryalı güzel bayanlara bende sakarya geyveden
doğum günün kutlu olsun bebemgünaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah ben bugün çok mutluyum çünkü doğum günü çocuğu oldum36 doldu daha minicik bir bebeğim ben yaaa zemuszemus
slmlar bütün sakaryalı güzel bayanlara bende sakarya geyveden
canımm ne mutlu sana.yeni yaşın sana güzellik dolu günler getrisinn.sevdiklerinle beraber uzun mutlu huzurlu yıllar diliyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlar mayıs 29 evleniyorum hepinizi beklerim desem nasıl gelceniz he kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?