Sakarya///54

slm sakaryalı hanımlar halılarımı yıkatmaya vermeyi düşünüyorumda buralarda yeniolduğum için kimgüvenilir temiz yıkar bilemedim yıkatmaaya veren varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler

Saolasın kısmetsiz.İlk defa duydum bu ayna ve kuranı ilk götürmeyi.Bende öle yapayım saolasın

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
oğluşum uyuyorken bir selam edem dedim ama kimse yok sanırımm neyse nasılsınız sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

tünaydın kıslar,
gtünleerden beri evde durmadım,
bugünde günüm var ama cnm hiiç gitmek istemii,

boşverciim geçen akşamda dicektim ki unuttum,
evinde özellikle eksik bişeler mutlaka bırak,bunlarıda düünden sonra yapıcam dersin,
herşey dört dörtlük olunca çabuk nazara geliyo denir bizde...

Bunu başkalarıda söyledi canım.Bende bırakacam bişeyler.Saolasın..Şeniz
Yarın nikah işlemlerini başlatıyoruz.Muhtemelen önümüzdeki hafta gün alırız.Çok değişik duygular içindeyim

opuyorumnanaktan senağlama zemuszemus eyvahedigeldismile boshayallersmile :Saruboceq:

Son düzenleme:
selam kızlar hepinize hayırlı geceler bugünlerde diyetteyim bide keyifsizlik var neşesizim kolum kanadım kalkmıyo :sinifsinif:

güünaydın kıslar,opuyorumnanaktan
topicimiz pek bi sessiiz ıssıız,alsanaalsanasmile
beyazcım aynı dert herkeste var ,gördüüm hemen herkes aynı dertten muzdarip ,
bu yıl bahar fena çarptı,toparlanamıyoruzohaoldumsmile

tünaydııııııınnnn kıslarrrrrrrr
boşwercim bi ömür bi yastıkta kocayın inşallahh
beyazım bahar değil diyet çarpmıştır.ne yazıkki insana eneci veren şeylerin hepsi kilo yapıyooboshayallersmile

günaydın millet nasılsınız ne var ne yok yazında bilelim ne alemdesinizyerimseniben
boşwercim seni buralarda böyle sık görmek ne güzel Şeniz

günaydın millet nasılsınız ne var ne yok yazında bilelim ne alemdesinizyerimseniben
boşwercim seni buralarda böyle sık görmek ne güzel Şeniz

Bugünlerde bunalıyorum beyazım toprağım sizlerle sohpet edim diyorum ama nafile kimsecikler gelmiyokisositososito

Bugünlerde bunalıyorum beyazım toprağım sizlerle sohpet edim diyorum ama nafile kimsecikler gelmiyokisositososito

valla haklısın canım neyse sıkma canını artık daha çok buralardayım çünküüü yine işsiz kaldım:roflol:laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…