iyi geceler sakaryaaaaaa
herkeşler uyurkene ben nöbetçiolaraktan dolanıyorum kk'da
beyazım geldi 23 nisan neşe doluyor insan .senin cadınn resimlerini eklede görelim yaf..kimbilir ne güel olmuşlardır..
boşwercim allah yardımcın olsun..
yeni hayata başlamanın verdiği heyecan nın üstüne yorgunlukta eklenince gerilmişsindir.ama güzel telaşlar bunlar.işlerin bitince hepsine değdi diyeceksin.allah mutluluk ve huzur versin inşallah.aklında olsun evine ilk eşya olarak ayna ile kuran götür canım.evin ayna gibiaydın olsun kuranda huzur versin diye derler..
Bunu başkalarıda söyledi canım.Bende bırakacam bişeyler.Saolasın..Şeniztünaydın kıslar,
gtünleerden beri evde durmadım,
bugünde günüm var ama cnm hiiç gitmek istemii,
boşverciim geçen akşamda dicektim ki unuttum,
evinde özellikle eksik bişeler mutlaka bırak,bunlarıda düünden sonra yapıcam dersin,
herşey dört dörtlük olunca çabuk nazara geliyo denir bizde...
günaydınnnnnnnn
boşver canım hayırlı ugurlu olsun şimdidennnnn
tünaydııııııınnnn kıslarrrrrrrr
boşwercim bi ömür bi yastıkta kocayın inşallahh
beyazım bahar değil diyet çarpmıştır.ne yazıkki insana eneci veren şeylerin hepsi kilo yapıyooboshayallersmile
günaydın millet nasılsınız ne var ne yok yazında bilelim ne alemdesinizyerimseniben
boşwercim seni buralarda böyle sık görmek ne güzel Şeniz
Bugünlerde bunalıyorum beyazım toprağım sizlerle sohpet edim diyorum ama nafile kimsecikler gelmiyokisositososito
valla haklısın canım neyse sıkma canını artık daha çok buralardayım çünküüü yine işsiz kaldım:roflol:laelaelaelaelae
guclubacismilehade hayırlısı ossunyerimseniben
bekle bulur emiin ol,
beyazım poof cnm sıkık yaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?