kocişim şehir dışında uzuun zamandan sonra yanlız kalıciim de
sen niye çıktın yine işten bakem:ecrin_bebek:
eltim eltim allah kavuştursun kısskocişim şehir dışında uzuun zamandan sonra yanlız kalıciim de
beyazcım hakkında hayırlısı olsun.ama acele karar vermeseydin.sonuçta sen çocuklarıyla anlaşmışsın..belki rahatsızlığının verdiği nedenle öyle konuşuyodur.gerçi sen daha iyibilirsin onunla bira rada olan sensin.allah gönlüne göre versin canımsorma canım yaa bende şans olsa zaten ooof offff dengesiz hasta bi kadına denk geldim işte kadın takıntılı hergün karar değiştiriyo belki bu olaydan çocuklarının bile haberi yok istanbula taşınmaya karar vermiş burda yalnız çok sıkılıyomuş hanım efendi 3 günde bu kararı verdi 3 gün sonra başka bişey düşünür eder bide tutturmuş sen çok para alıyosun ben bu kadar veremem sana diye sanki o veriyo oğluyla kızıyla anlaştım ben ve ücreti onlar teklif ettiler hatta sözleşme imzlattılar ama dediğim gibi kadın kafadan sakat kafasına bişey taktımı değişmiyo fikri, hayırlısı artık ne diyeyimboshayallersmile
eltim eltim allah kavuştursun kıss
beyazcım hakkında hayırlısı olsun.ama acele karar vermeseydin.sonuçta sen çocuklarıyla anlaşmışsın..belki rahatsızlığının verdiği nedenle öyle konuşuyodur.gerçi sen daha iyibilirsin onunla bira rada olan sensin.allah gönlüne göre versin canım
kavuşçam inş.az kaldı,:asigim:güzel gelişmelerle geliyo hayırlısıyla:Saruboceq:eltim eltim allah kavuştursun kıss
olumunekankayizsmileŞenizsakaryanın gülleri
herşeyin hayırlısı olsun beyazcımolumunekankayizsmileben karar vermedim güzelim kadın bana gelme ben istanbula gidecem dedi bende olur dedim hee varsa bi yanlışlık onlar beni arar zaten
iyi akşamlar kızlar valla dağıttım bu günlerde biraz sabah çıkıyorum akşam geliyorum canım çok sıkkın teselli etmeye kendimi kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo neyse buluşma ne zaman varmı bi ses seda belki sizlerle konuşmak iyi gelirboshayallersmile
iyi akşamlar kızlar valla dağıttım bu günlerde biraz sabah çıkıyorum akşam geliyorum canım çok sıkkın teselli etmeye kendimi kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo neyse buluşma ne zaman varmı bi ses seda belki sizlerle konuşmak iyi gelirboshayallersmile
bu sorunun cvpını bekliyoruz beyaz bacımboshayallersmileSabah nereye çıkıp akşam nerden geliyon bakalımolumunekankayizsmile
bu sorunun cvpını bekliyoruz beyaz bacımboshayallersmile
şengülcüüm ,hiç gelemiyosun amaa,hoşgelmişin bacımolumunekankayizsmile
hakket nazara geldik galba,pek bi sıkıntılıyım bende,sağlığımla ilgili sorun yaşıyom,
burda söleyemem ne olduğunubilmiyorumkismilerabbim beterinden korusun:Saruboceq:
dün dr a çıktım bi ilaç vermiş akannehirallahım dün gece kullandım,tavana fırlıcaktım acıdan,
nasıl dayanıp kullanıcam bilmiim,ama kulanmamda gerek,berbat haldeyim:gitme:
bide bugün veli günümüz vaa şengülcüüm,sevdaylan da görüşüciim,sefiim o deliyi beeeaklinialirimsmile
açılıp keyiflenirim azcıkınboshayallersmile
hepicinize günaydınlar kıslar,gününüz güzel geçsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?