Sakarya///54

kocişim şehir dışında uzuun zamandan sonra yanlız kalıciim de

Son düzenleme:
arkadaşının işi nedeniyle yardıma yanında gitti,
işide yok ya canı sıkılıyo,engel olmadım bende,
ama çok feci kafam takık,kendime çok stres yapiim beniboshayallersmile

sen niye çıktın yine işten bakem:ecrin_bebek:

sorma canım yaa bende şans olsa zaten ooof offff dengesiz hasta bi kadına denk geldim işte kadın takıntılı hergün karar değiştiriyo belki bu olaydan çocuklarının bile haberi yok istanbula taşınmaya karar vermiş burda yalnız çok sıkılıyomuş hanım efendi 3 günde bu kararı verdi 3 gün sonra başka bişey düşünür eder bide tutturmuş sen çok para alıyosun ben bu kadar veremem sana diye sanki o veriyo oğluyla kızıyla anlaştım ben ve ücreti onlar teklif ettiler hatta sözleşme imzlattılar ama dediğim gibi kadın kafadan sakat kafasına bişey taktımı değişmiyo fikri, hayırlısı artık ne diyeyimboshayallersmile

kocişim şehir dışında uzuun zamandan sonra yanlız kalıciim de
eltim eltim allah kavuştursun kıss
beyazcım hakkında hayırlısı olsun.ama acele karar vermeseydin.sonuçta sen çocuklarıyla anlaşmışsın..belki rahatsızlığının verdiği nedenle öyle konuşuyodur.gerçi sen daha iyibilirsin onunla bira rada olan sensin.allah gönlüne göre versin canım

ben karar vermedim güzelim kadın bana gelme ben istanbula gidecem dedi bende olur dedim hee varsa bi yanlışlık onlar beni arar zaten

eltim eltim allah kavuştursun kıss
kavuşçam inş.az kaldı,:asigim:güzel gelişmelerle geliyo hayırlısıyla:Saruboceq:
sakaryanın gülleri
olumunekankayizsmileŞeniz
ben karar vermedim güzelim kadın bana gelme ben istanbula gidecem dedi bende olur dedim hee varsa bi yanlışlık onlar beni arar zaten
herşeyin hayırlısı olsun beyazcımolumunekankayizsmile

günaydın herkeşlereee
benim sesim çıkmadı ama zaten sizinde sesiniz çıkmamış
uyanın kızlarrrr

iyi akşamlar kızlar valla dağıttım bu günlerde biraz sabah çıkıyorum akşam geliyorum canım çok sıkkın teselli etmeye kendimi kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo neyse buluşma ne zaman varmı bi ses seda belki sizlerle konuşmak iyi gelirboshayallersmile

Sabah nereye çıkıp akşam nerden geliyon bakalımolumunekankayizsmile

Canım ya beyazım toprağım bende uzun süredir girmiyordum desem yeridir topiğe.
Şöyle bir okudum Valla herkeste bir dett bir sıkıntı. Bu nedir ki acep bize nazar mı değdi kız...
Sende pek bir sıkıntıda gördüm. İşi bırakmışsın. Böyle giderse rekorlar kitabına girecen kız. Şaka bir yana üzüldüm bak. İş bulmak zor ama öyle dengesiz insanlarlada uğraşmak zor be anacım. Boşver takma kafaya her işte vardır bir hayırdır
Allah bir kapıyı kaparken birini açarmış. Şükür diyelim halimize....
Sen yeterki kendine dikkat et şeker. Yapabileceğim bişey varsa her zaman yanındayım.
Neyse....
Herkesleri kocaman öpüyommm
En kısa zamanda canlı hareketli neşeli günlerimize döneriz inşallah
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Sabah nereye çıkıp akşam nerden geliyon bakalımolumunekankayizsmile
bu sorunun cvpını bekliyoruz beyaz bacımboshayallersmile
şengülcüüm ,hiç gelemiyosun amaa,hoşgelmişin bacımolumunekankayizsmile
hakket nazara geldik galba,pek bi sıkıntılıyım bende,sağlığımla ilgili sorun yaşıyom,
burda söleyemem ne olduğunubilmiyorumkismilerabbim beterinden korusun:Saruboceq:
dün dr a çıktım bi ilaç vermiş akannehirallahım dün gece kullandım,tavana fırlıcaktım acıdan,
nasıl dayanıp kullanıcam bilmiim,ama kulanmamda gerek,berbat haldeyim:gitme:
bide bugün veli günümüz vaa şengülcüüm,sevdaylan da görüşüciim,sefiim o deliyi beeeaklinialirimsmile
açılıp keyiflenirim azcıkınboshayallersmile
hepicinize günaydınlar kıslar,gününüz güzel geçsinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Aha birileri gelmiş yazmış
:1shok:
Roşum geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyi olursun..:Saruboceq:

Şengülcüm sende hoşgelmişin..Şeniz

Sanırsam ben bu sıralar buranın bekçisi konumundayım.Ama yarında ben yokum.Nikahım varda

Günaydın canlar,
Bugünde ben geldim kimse yok ..
Roşum geçmiş olsun kadınsal şeyler herhalde.... Ama doktor verdiyse kullan be şeker napacan acıya artık katlanacan sağlığın için...
Sevdamız birtanedir deli doludur ama çok iyidir. Geçen hafta çarşamba pazarına giderken karşılaştık yine KK'daki resimlerden bahsetti bizleri pek bir beğenmiş :)
Dikkat edin kendinize be hatunlar...
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…