Sakarya///54

canım söylediklerinden sonra bi nebze olsada rahatladım valla çok üzüldüm acaba bizmi bakamadık hayvancağıza yanlış bişey yedide görmedik bizim yüzümüzdenmi öldü diye zaten çok kızdım kardeşime gitmiş almış minicik tavşanı eve hiç olcak şey değildi işte ama çocuk bu heves etmiş,dediğin gibi kardeşimde ağladı sabah baya gömmeğe kıyamadı neymiş toprak ıslakmış yarın kurusun öyle gömecekmiş nedersinki şimdi:sm_confused:
günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah ben bugün çok mutluyum çünkü doğum günü çocuğu oldum 36 doldu daha minicik bir bebeğim ben yaaa zemuszemus
güzelim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla ve hayırla inş.a.s.
slmlar bütün sakaryalı güzel bayanlara bende sakarya geyveden
hoşgeldin güzelim aramıza:1hug:
rica ederim şekerim nedemek bende tşk ederim başsağlığın için rabbim daha beterinden saklasın inş.:çok üzgünüm:
bu arada vay gezginci hatun vaay hafta sonu pek evde duramadın da neden bize katılamadın bakiiiimlmaz:neysem kolay gelsin cancazım hali yoluna baya sokmuşsundur herhalde işlerini sengözlerimebaksanab

hoşbulduk kızlar mayıs 29 evleniyorum hepinizi beklerim desem nasıl gelceniz he kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun ne güzel iki gelin veriyoruz mayısta arka arkaya 30un dada boşverimiz gelin evine giriyo rabbim bir ömür mutlu ve huzurlu eylesin inş.:Saruboceq:

Hayırlı olsun..:Saruboceq:

Bende 30 Mayısta evleniyorum.
boshayallersmile
dün çarşıda karşılaştıımızda pek bi mutlu gördüm seni,
mutluluğunuz daim olsun cnm,allah nazardan saklasın
,
oolduu caanıım,kıs ailemle gezip tozdum heralde,hangi ara size katılcektim kiiaklinialirimsmile
bugünde çok yoruldum sorma ,belimin ağrısından zor oturiim burdaboshayallersmile

geçmişler olsun canıım fıtıklı fıtıklı yordun yine belini inş. çok zorlamamışındırlmaz:
bizde kızımla 23 nisan hazırlığı yaptık bugün 4.30 da okuldan aldım onu sözüm ona bi elbise alıcaktık amma velakin öğretmen yok muz çoraptı yok olursa gümüş rengi ayakkabıda güzel olur deyince afedersiniz ama girdi bu akşam baya banaasempatiksalakcinni aslında ayakkabı almaya hiç niyetim yoktu ama şevval hanımın kulana karpuz kabuğu suyunu kaçırdı hanımefendi öğrenmiş metodu ağlayarak istediğini yaptır taktiği bi ben beceremiyorum bunu hee bacak kadar çocuk bile kapmış olayıneyse gönlünü yaptık hanım efendinin bide elbiseyi beyensem canım yanmıcak nedense hiç benim zevkime hitap etmedi annemler beyendi öyle sinir oldumki attan düşenin halini attan düşen anlar hesabı canoyu arayıp ona dert yandım biraz neyse efendim durum böyle işte gece gece kafanızı ütüledim yine akannehir
bide az önce şöyle bi ilk sayfalara göz atayım dedim benim ayrılmamdan bi kaç gün öncesinden yazdığım msjlarla başlıyo msjlar bi tuhaf oldum bi duygulandım hem o günleri anımsadım birden hemde ne güzel sohbetler eder birbirimize destek olurmuşuz aramızdan biri bi kaç gün girmese hepimiz merak eder bi şekilde ona ulaşmaya çalışırmışız nicedir diye zaman ne kadar değiştirmiş bizi yaaa:çok üzgünüm: o günleri özlediğimi hissettim birden neyse bakarsınız bi gün yine öyle oluruz hee nedersinz arkadaşlar canlar Şeniz
gece gece bu kadar gevezelik yeter hepinize iyigeceleryerimseniben

ya çok saolun kızlar. demek otuz mayıstada evlelenen var he negüzel, ama bu aralar sıkıntılıyım ben 22 yaşında açık biriyim ve nişanlım bu aralar kapanmamı dile getiriyo ve bu beni sinir ediyo, çünkü ben kapanma taraftarı deilim. tamam üzerime tunik almadan biyere çıkmıyorum ama kapanmak istemiyorum. bunu dile getiriyorum ama yok herkes ... nın karısı açıkmış der herkes bakar aile büyükleri kızar. çarşıya pazara çıkarsam problem olur. eltim kapalı oturduğumuz binadakiler kapalı benim birtek pardesü giyinmeyim saçımın açık olması kabahat. of bi halletsem rahatlıcam ya bu düğün arefesinde tatsızlık olsun istemiyorum. tamam ailesi köyde yaşıyo köye gidince etek tülbent takarımda normalde beni böyle biliyolar artık ses çıkarmasınlar istiyorum ama ayıp yaptığım ya nişanlıma laf anlatsam fazla dert etmicem büyükleri senağlama

Hatırladım seni.Sevgilim kapanmamı istiyor diye konun vardı.Bende o konunda demiştimki İnsan Allah için kapanmalı eşi istedi diye değil..Bu konuyu halletmeden nişanlandıysan ve nişanlını seviyorsan başka çaren yok gibi gözüküyor

selamun hello mıllet kımse war mı bılmıom benım net hala kapalı
komsuya geldık kayfe ıcmeye bı gırem dedım ne war ne yk dıe....

iyi akşamlar kızlar okadar yazıyorum anlatıyorum parmaklarımda tüğ bitiyo ama kimsenin galeye aldığı yok yormayın barim o akadar kendimi hepinze tatlı uykular dileyip kaçayım:)

Beyaz toprağım ara ara gelip bakıyom buraya okuyom yazılanları...
Ama bu ara hiç keyfim yok...
Bir keyfifsizlik işte ne bileyim yaa mutsuz huzursuz sakin karmakarışık işteee...
Genelde böyle iken içime kapanırım....
Neyse umarım herkes iyidirr sen görüştüklerine selam söyle malum ben daha yeniyim aranıza almanız biraz zaman alacak sanki beniiii olsun varsın şeker mirmirmirmir
Hepinizi öpüyom çokkkkk
Sende kendine dikkat et boşver hayat seninnn takma hiçbişeyiiiii doya doya inan geriye dönmek olmuyor zamanında tadıyla yaşaa öptüm senide beyazım toprağımmmm
Bide panter gelmiş gitmiş buraya sankimmmm onuda öpüyom çokkkkkk

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağolasın şengülcüm çok güzel şeyler söylemişsin ve son derece haklısın ayrıca aramıza almamak gibi bişey yok gülüm sen zaten aramızdasın öyle yabancı hissetme kendini umarım keyfin yerine gelir ve güzel sohbetlerinle burada olursun bende seni öpüyorum

hayırlı geceler dostlar nasılsınız bakalım..beyazım topram bende geldim canım...ama pc çok oturamıyorum malum biliyorsun.. arkadaşlar dün gümüşüm aradı tesadüf ameliyat olduğumdan habersiz..neyse baya konuştuk sizlerden bahsettik..önümüzdeki 2 hafta buluşma için uygun olacağını söyledi..bilginiz olsun..bende bugün boyunluğu çıkarttım..daha iyiyim anlıcanız..yani buluşma planları yapabiliriz...kaydirigubbakcemile5

boşwerim düğüne az kalmış rabbim mutlu etsin canım benim....opuyorumnanaktan

şengülüm canım ya neden böyle söylüyorsun.bizler hepimiz burada tanıştık, paylaştık, kaynaştık aramıza almamamk ne demek sen aramızdasın...Şeniz

ii geceler kıslar,mirmirmirmir
accaip yorgunum,bugün elticimle önce çarşambanın sonacımada çarşının altıı üstüne getirdik,kaydirigubbakcemile
haydeç ablacım çok şükür,ii haberine nasıl sevindim,rabbim daha ii etsin inş.:Saruboceq:
şengülcüm kıs oda ni demek,zaten aramızdasın şekerciim,
uzakta durma öle sokul yamacımıza bea,olumunekankayizsmile
bi ara pantercikim gelmş azcık,:sinifsinif:
beyazım relax ol yahu,gelebilen gelir,ne üzüün kendini,kaydirigubbakcemile5
haden öpiim hepiciinizi,tatlı uykulaaropuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile5

GünaydınnnnnŞeniz

Beyazım toprağım korkuyorum yakında sen herkesi saçondan tutup getirecen topice:roflol:
Şaka bi yana eskiden karşılaşırdık hepimiz burda güzel sohpetler ederdik.Hey gidi günler heyyy

Haydeç ablam geçmiş olsun.:Saruboceq:Geçen yazıyodum sana netim gitti...Kusuruma bakma geç oldu..Düğünümede az kaldı dediğin gibi.İyi dileklerin için teşekkürler..

Siz iki haftaya kadar buluşun belkim bende gelebilirim..30 Mayısta da birliktesiniz benim düğünümde unutmayınn
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…