canım söylediklerinden sonra bi nebze olsada rahatladım valla çok üzüldüm acaba bizmi bakamadık hayvancağıza yanlış bişey yedide görmedik bizim yüzümüzdenmi öldü diye zaten çok kızdım kardeşime gitmiş almış minicik tavşanı eve hiç olcak şey değildi işte ama çocuk bu heves etmiş,dediğin gibi kardeşimde ağladı sabah baya gömmeğe kıyamadı neymiş toprak ıslakmış yarın kurusun öyle gömecekmiş nedersinki şimdi:sm_confused:günaydın kıslarrr
evt ya hakket topiciğimiz sessiz kalmış.ama sanırsam herkeste bahar rehaveti var.,
beyazcım hakket güne pek hoş başlamamışsın.kadında harbi manyakmış yanlız.
tavşanınızada çok üzüldüm.kızım öyle bi yavru tavşan almıştı.oda çok yaşamadı.anneden erken ayırıyorlarmış kendilerini korumayı beceremediklerinden çabuk ölüyorlarmış.ay kızım ne ağlamıştı 3-4gün yas tutuydu.
güzelim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla ve hayırla inş.a.s.günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah ben bugün çok mutluyum çünkü doğum günü çocuğu oldum36 doldu daha minicik bir bebeğim ben yaaa zemuszemus
hoşgeldin güzelim aramıza:1hug:slmlar bütün sakaryalı güzel bayanlara bende sakarya geyveden
rica ederim şekerim nedemek bende tşk ederim başsağlığın için rabbim daha beterinden saklasın inş.:çok üzgünüm:tünaydın sakaryam,beyazcım çığırışını duydum kıs ottuum yerden,
hafta sonu evde durmadım pek,dünde günüm olunca giremedim ama bugün buurdayıım,
evde çok işim vaa,birazdan salddırcam işlereklava:
tavşancık içinde başınız saolsun cnm,inş.terslikler bu kadarla kalır,günün güzel geçsin,
haydeç abladan haber getirdiiniz içinde tşk ediimopuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlar mayıs 29 evleniyorum hepinizi beklerim desem nasıl gelceniz he kaydirigubbakcemile3
dün çarşıda karşılaştıımızda pek bi mutlu gördüm seni,Hayırlı olsun..:Saruboceq:
Bende 30 Mayısta evleniyorum.boshayallersmile
rica ederim şekerim nedemek bende tşk ederim başsağlığın için rabbim daha beterinden saklasın inş.:çok üzgünüm:
bu arada vay gezginci hatun vaay hafta sonu pek evde duramadın da neden bize katılamadın bakiiiimlmaz:neysem kolay gelsin cancazım hali yoluna baya sokmuşsundur herhalde işlerini sengözlerimebaksanab
dün çarşıda karşılaştıımızda pek bi mutlu gördüm seni,
mutluluğunuz daim olsun cnm,allah nazardan saklasın
,
oolduu caanıım,kıs ailemle gezip tozdum heralde,hangi ara size katılcektim kiiaklinialirimsmile
bugünde çok yoruldum sorma ,belimin ağrısından zor oturiim burdaboshayallersmile
dün çarşıda karşılaştıımızda pek bi mutlu gördüm seni,
mutluluğunuz daim olsun cnm,allah nazardan saklasın
ya çok saolun kızlar. demek otuz mayıstada evlelenen var he negüzel, ama bu aralar sıkıntılıyım ben 22 yaşında açık biriyim ve nişanlım bu aralar kapanmamı dile getiriyo ve bu beni sinir ediyo, çünkü ben kapanma taraftarı deilim. tamam üzerime tunik almadan biyere çıkmıyorum ama kapanmak istemiyorum. bunu dile getiriyorum ama yok herkes ... nın karısı açıkmış der herkes bakar aile büyükleri kızar. çarşıya pazara çıkarsam problem olur. eltim kapalı oturduğumuz binadakiler kapalı benim birtek pardesü giyinmeyim saçımın açık olması kabahat. of bi halletsem rahatlıcam ya bu düğün arefesinde tatsızlık olsun istemiyorum. tamam ailesi köyde yaşıyo köye gidince etek tülbent takarımda normalde beni böyle biliyolar artık ses çıkarmasınlar istiyorum ama ayıp yaptığım ya nişanlıma laf anlatsam fazla dert etmicem büyükleri senağlama
of bilmiyorum ama direnicem benden benim yapamicağım şeyleri istemesinler ya, ben mutlu olmak istiyorum.
Beyaz toprağım ara ara gelip bakıyom buraya okuyom yazılanları...
Ama bu ara hiç keyfim yok...
Bir keyfifsizlik işte ne bileyim yaa mutsuz huzursuz sakin karmakarışık işteee...
Genelde böyle iken içime kapanırım....
Neyse umarım herkes iyidirr sen görüştüklerine selam söyle malum ben daha yeniyim aranıza almanız biraz zaman alacak sanki beniiii olsun varsın şeker mirmirmirmir
Hepinizi öpüyom çokkkkk
Sende kendine dikkat et boşver hayat seninnn takma hiçbişeyiiiii doya doya inan geriye dönmek olmuyor zamanında tadıyla yaşaa öptüm senide beyazım toprağımmmm
Bide panter gelmiş gitmiş buraya sankimmmm onuda öpüyom çokkkkkk
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ii geceler kıslar,mirmirmirmir
accaip yorgunum,bugün elticimle önce çarşambanın sonacımada çarşının altıı üstüne getirdik,kaydirigubbakcemile
haydeç ablacım çok şükür,ii haberine nasıl sevindim,rabbim daha ii etsin inş.:Saruboceq:
şengülcüm kıs oda ni demek,zaten aramızdasın şekerciim,
uzakta durma öle sokul yamacımıza bea,olumunekankayizsmile
bi ara pantercikim gelmş azcık,:sinifsinif:
beyazım relax ol yahu,gelebilen gelir,ne üzüün kendini,kaydirigubbakcemile5
haden öpiim hepiciinizi,tatlı uykulaaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?