Sakarya///54

Herkeslere ıyı perŞembeler ee cumaın gelıŞı perŞembeden bellı olur :)
ay pek bı gevezelıĞım var ÜstÜmde tabıı herkesler fosur fosur ne demm bende geldım tÜkkana erkenden gevezelık edım dıye
hepıcıĞınızı Öperemm mektubumu burda keserem:))

Hakketten çok gevezeymişin

günaydınmı desem tünaydınmı desem slm dostlar amanda aman topiği açtım nasıl keyiflendim anlatamam sizleri buralarda görmek nasıl bi keyif nasıl bi keyif hepinizin evine gelmiş birer kahvenizi içimiş kadar oldum yaneee-tatlicadiarzu-
hava bugün çok güzel içimde güneş açtı vallazemuszemus yakında buluşmada olacak sanırım, haydeç ablamda gayet iyiymiş çok şükür, canomuzun bazı planları vardı herhangi bi değişiklik varmı bilemicem,30 mayısta zaten topalnıyoruz boşverim o ayrı dava şimdi bu bi bahar buluşmasını yapalım hasret giderelim kınanda düğününde kurtlarımızı dökmekten bakarsın birbirimizi göremeyiz:dance:sizleri buralarda gördüğümde ne kadar seviniyor mutlu oluyosam göremediğimdede o derece üzülüyorum roşumcum siz benim hayatımın bi parçasısınız üzülmemem elde değil işte ben sizlerle mutlu oluyorum bi çok sorunumdan uzaklaşıyorum asıl gevezeliği sanırım ben yaptım canocum hee ne dersin kaçayım giyinip çıkmam lazım akşama görüşürüz panterimle buluşma ihtimalimiz var selamlarınızı iletirimbuyrunnnnnnnnn

günaydın kızçeler a.s. beyazım bende senin gibi hissediyorum giremediğim zaman aklımdasınız ne yapıyorlar kim girdi kim çıktı diye bu ay sonunda işler bitip evime bir geçebilsem allahımın izniyle rahatlayacam inşallah usta peşine koşmaktan perişan oldum ustalar bile şaşırıp bu adam diyorlar bana hepten erkek gibi görüyorlar artık birde bu cuma akşamı trabzona uçuyorum kaynımın düğünü var 24 ünde pazar dönecem kısmetse yaaaa bugün herkez bi geveze olmuş bol bol konuşası var neyse hepinizi kokulu kokulu öpüyorum panteri gören olursa onuda öpsün benim için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende bi tünaydınla başliiimm bakimmzemuszemus
boşvercim allah mutluluğunu daim etsin.bi yastıkta koyacın inşallah.
beyazcım üzülme yaf kuşum havalar dengesizolunca hepimizin dengesi alt üst oluuyo.:bboyani en azından ben böyle oluyorum)bak gene buralardayız.birbirimizsiz yapamıyoruz.yazmasakta hep gelip okuyoruz.olumunekankayizsmile
şengülcüm canımcım hakket neye uzak duruyosun gülüm:1hug:.gel bacum yamacımıza..hepimiz başta birbirimize yabancıydık şimci bak hep beraberiz..olumunekankayizsmile
haydeç ablam ne güzel seni buralarda ve iyi olarak görmekopuyorumnanaktan..ne kadar mutlu oldum.sen buluşma dersin de biz itiraz edrmiyiz acepp??Şeniz
panterim bi esmiş .özlemişiz kız..gene uğra ölee..Şeniz
canooooooo napıyon gülüm..
semricancım kolay gele cancağızım.valla usta işi zor.banada haftaya boyacı gelcek şimdiden düşünüyorummboshayallersmile
eltim eltim dün her biryerin altını üstüne getirdik ama bugün bizim altımız üstümüze geldi.hala yorgunum yafffboshayallersmile
işlerim beni bekliyii.şimcilik kaçarkene hepiciğinizi öperimmmmmŞeniz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben valla bu akşam pek iyi değilim teyze bugün beni pek bi sinirlendirdi hala başım ağrıyo yaa nerde bi dengesiz var geliyo beni buluyo saçma sapan konuyo kadın artık yaşlılıktanmı yoksa gerçekten huysuzun teki huyumu böyle çözemedim allah iyi etsin bana da sabır versin artık ne diyeyimboshayallersmile
neysem efendim yine kendi sıkıntılarımla daldım konuyaakannehir semircancım allah kolaylık versin inş.hayırlısı ile en yakın zamanda taşınırsın evinede bol bol sohbet ederiz senlede, kaynının düğünüde hayırlı olsun rabbim bi yastıkta kocatsın..
kısmetsizim sende hoşgeldin gülüm hayırdır dün iki elti nerelerdeydinizde yoruldunuz bu kadar çarşanbalaramı gittiniz bakiiimsempatiksalakcinni

tünaydın kıslar,nerelerde neler yapıyonuz acep,aklinialirimsmile
hava pek bi güzel,yavruların bayramı kutlu ossun,
bugünkü kutlamalar uzun yıllardır ilk kez yağmursuz geçicek,:lepi:
dün bütün gün evden dışarı çıkmadım,,hakket eltim her biyerim alt üst oldu bea,
çarşamba gününün yorgunlunu anca atıyom üstümden ,
bide havada çarptı sanırsamlaelaelaelaelae,
çok şükür bugün azcık keyfim vaa,guclubacismile
beyazcım saa kolay gelsin,yaşlılıktandır tebii ya,biz onları onlarda bizi anlamıyo maalesef,boshayallersmile
semricancıım allah kolaylık versin sana bebem:Saruboceq:
hadin gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyim şükür bugün 23 nisan neşe doluyor insankaydirigubbakcemile3sabahın köründe kalktık şevval hanımı süsledik stada götürdük yavrucaklar 2 saat güneşin altında kavruldular canomda ordaydı malum onun ufaklıkla benimki aynı okuldan beraber kuzucuklarımzı izledik güzeldi bitince hemen evlere tabi daha pc ye resimleri yüklemedim yoksa bizim cadıların resmini koyardım bitanecik size işte yine öyle böyle bi gün geçirdim allahımdaha iyi etsin umarım sizlerde iyisinizdirzemuszemus
heeee akşam üzeride panterimle görüştük hepinize selamları varaklinialirimsmile

İyi akşamlar kızlarŞeniz
Beyazım toprağım 23 nisan yapmışınız oh ne güzel.Yeğenimide getirdi abim stada ama bizimki sıkılmış döndüler geri:roflol:Çok yorgunummkafamçokkarıştı
Bugün evi üstten bir topladık aşkımla (yarım saat bilem sürmedi gerçidelikafadulden)Yoruldum çok yoruldum..
Yarın temizlikçi gelecek.Bu hafta nikah işlemlerini başlatıyoruz.Haftaya istanbulda olan çeyizler gelecek.Diğer hafta eşyalar gelecek.Of of zormuş yavv çok yoruluyorummafoldumben
.Evlenmesemiydim nee
bilmiyorumkismile

allah iyiliğini versin kız evi biel temizlikçi gelecekmişte temizlicekmiş hala yoruldum diye yakınıyoalsanaalsanasmilegülüm bunlar tatlı yorgunluklar keyfini çıkar benceyerimseniben

tatlı telaşe kıs bunlar,kıymetini bil,aranıyo bu günler sona,
hem düğünden sona bitçek ,bool bol keyif yaparsın bi dahayerimseniben

ii akşamlar kıslar,accaip yoruldum bugün yineakannehir
çarşıya gittik komşumlan ordanda ada centır yaptık,
ayacıklarıma kara sular indi,aradıımıda bulamadım:gitme:

sayılı gün çabık biter yaa,az daa sabır ,sonunda kavuşcen mustakbel kocişinee,değmez miiaklinialirimsmile

ya roşum sabretmeye çalışıyorumda yiyip bitiriyorum aşkımıda ya..Çok fena stres yaptım.En ufak şeyde bağrıp çağırıyorum.Hiçbir şeye tahammülüm yok olurmu hep bu.Bitsin herşey istiyorum artık yoruldumya..
Biraz hüzün biraz mutluluk.İkisi birlikte olunca fena oluyomuş
:gitme:

maalesef genelde karşı tarafı yiyip bitiren hep biz kadınlar oluyoruz,aslında onlar için de zor cnm ,
kolay değil haklısın,allah yardımcınız olsun,
üzülme az kaldı,düğünden sonra güzel günler bekliyo seni inş.

İnşallah:Saruboceq:

iyi geceler sakaryaaaaaa
herkeşler uyurkene ben nöbetçiolaraktan dolanıyorum kk'da
beyazım geldi 23 nisan neşe doluyor insan .senin cadınn resimlerini eklede görelim yaf..kimbilir ne güel olmuşlardır..
boşwercim allah yardımcın olsun..
yeni hayata başlamanın verdiği heyecan nın üstüne yorgunlukta eklenince gerilmişsindir.ama güzel telaşlar bunlar.işlerin bitince hepsine değdi diyeceksin.allah mutluluk ve huzur versin inşallah.aklında olsun evine ilk eşya olarak ayna ile kuran götür canım.evin ayna gibiaydın olsun kuranda huzur versin diye derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…