Herkeslere İyİ perŞembeler ee cumaın gelİŞİ perŞembeden bellİ olur :)
ay pek bİ gevezelİĞİm var ÜstÜmde tabİİ herkesler fosur fosur ne demm bende geldİm tÜkkana erkenden gevezelİk edİm dİye
hepİcİĞİnİzİ Öperemm mektubumu burda keserem:))
İyi akşamlar kızlarŞeniz
Beyazım toprağım 23 nisan yapmışınız oh ne güzel.Yeğenimide getirdi abim stada ama bizimki sıkılmış döndüler geri:roflol:Çok yorgunummkafamçokkarıştı
Bugün evi üstten bir topladık aşkımla (yarım saat bilem sürmedi gerçidelikafadulden)Yoruldum çok yoruldum..
Yarın temizlikçi gelecek.Bu hafta nikah işlemlerini başlatıyoruz.Haftaya istanbulda olan çeyizler gelecek.Diğer hafta eşyalar gelecek.Of of zormuş yavv çok yoruluyorummafoldumben
.Evlenmesemiydim neebilmiyorumkismile
İyi akşamlar kızlarŞeniz
Beyazım toprağım 23 nisan yapmışınız oh ne güzel.Yeğenimide getirdi abim stada ama bizimki sıkılmış döndüler geri:roflol:Çok yorgunummkafamçokkarıştı
Bugün evi üstten bir topladık aşkımla (yarım saat bilem sürmedi gerçidelikafadulden)Yoruldum çok yoruldum..
Yarın temizlikçi gelecek.Bu hafta nikah işlemlerini başlatıyoruz.Haftaya istanbulda olan çeyizler gelecek.Diğer hafta eşyalar gelecek.Of of zormuş yavv çok yoruluyorummafoldumben
.Evlenmesemiydim neebilmiyorumkismile
tatlı telaşe kıs bunlar,kıymetini bil,aranıyo bu günler sona,
hem düğünden sona bitçek ,bool bol keyif yaparsın bi dahayerimseniben
allah iyiliğini versin kız evi biel temizlikçi gelecekmişte temizlicekmiş hala yoruldum diye yakınıyoalsanaalsanasmilegülüm bunlar tatlı yorgunluklar keyfini çıkar benceyerimseniben
Ama çok yoruldum yaa bitsin artık şu koşuşturmaca..kafamçokkarıştı
sayılı gün çabık biter yaa,az daa sabır ,sonunda kavuşcen mustakbel kocişinee,değmez miiaklinialirimsmile
maalesef genelde karşı tarafı yiyip bitiren hep biz kadınlar oluyoruz,aslında onlar için de zor cnm ,
kolay değil haklısın,allah yardımcınız olsun,
üzülme az kaldı,düğünden sonra güzel günler bekliyo seni inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?