- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 54
Aha birileri gelmiş yazmış
:1shok:
Roşum geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyi olursun..:Saruboceq:
Şengülcüm sende hoşgelmişin..Şeniz
Sanırsam ben bu sıralar buranın bekçisi konumundayım.Ama yarında ben yokum.Nikahım varda
Hoşbulduk BOŞWER'im...
Seninle tanışmadık dimi geçenki buluşmada yoktu herhal pek hatırlamıyorum ama...
Duydum ki evleniyormuşsun hayırlı uğurlu olsun canım. Allahım sonuna kadar mesut bahtiyar etsinnn.
Artık düğün resimlerini burda görürüz inşallah.
zemuszemus
ay canım ya bayağı az kalmış hakketen.seni düşününce ben bile helecanlandım (bana ne oluyosakaydirigubbakcemile3)allah mutlu etsinBen birsüredir buluşmalara katılamıyorum.Tanışamadık yani..
Evet evleniyorum 25 gün kaldı düğüne:lepi:
Ne resimlere bakması ayol düğünde hep beraberizkaydirigubbakcemile
tşk ediim cnm,Aha birileri gelmiş yazmış
:1shok:
Roşum geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyi olursun..:Saruboceq:
Şengülcüm sende hoşgelmişin..Şeniz
Sanırsam ben bu sıralar buranın bekçisi konumundayım.Ama yarında ben yokum.Nikahım varda
saolasın cnm,yok şikerim bayaa bi insansal şeelerdenkaydirigubbakcemile3Günaydın canlar,
Bugünde ben geldim kimse yok ..
Roşum geçmiş olsun kadınsal şeyler herhalde.... Ama doktor verdiyse kullan be şeker napacan acıya artık katlanacan sağlığın için...
Sevdamız birtanedir deli doludur ama çok iyidir. Geçen hafta çarşamba pazarına giderken karşılaştık yine KK'daki resimlerden bahsetti bizleri pek bir beğenmiş :)
Dikkat edin kendinize be hatunlar...
zemuszemus
saolasın eltim,piki sıkıım diişimiguclubacismiletünaydıııııınnnnnnnn güzellerrrrrrrrr,
topiğimiz bayağı sakin hakketten.pantercim nöbet bayrağını boşwerime devretmiş sanırsam.
boşwercim nasıl gidiyo hazırlıklar.evinizi yerleştirmeye başladınız mı?
şengülcüm naber gülüm.ne var neyok..
beyazcık niden üzgünsün arkidiş..takma kafana fazla .herşeyin hayırlısı.
eltimcim geçmiş olsun ama birazcık sık dişini..,
canoooo nirelerdesin huuuuu
haydeç abla nasıl acaba haber alanınız var mı?ben en son konuştuğumda sesi iyi geliyodu gerçi
hade benden şimcilik bu kaa.işler beni bekler.hepinizi öperim en kocamanından
valla arkadaşlarım sağolsun şekerim hergün biriyle vakit geçiriyorum bugün de sizin kapınızı çalabilirim heran tetikte olun yani o derece dengesiz bi durumdayım-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3Sabah nereye çıkıp akşam nerden geliyon bakalımolumunekankayizsmile
Canım ya beyazım toprağım bende uzun süredir girmiyordum desem yeridir topiğe.
Şöyle bir okudum Valla herkeste bir dett bir sıkıntı. Bu nedir ki acep bize nazar mı değdi kız...
Sende pek bir sıkıntıda gördüm. İşi bırakmışsın. Böyle giderse rekorlar kitabına girecen kız. Şaka bir yana üzüldüm bak. İş bulmak zor ama öyle dengesiz insanlarlada uğraşmak zor be anacım. Boşver takma kafaya her işte vardır bir hayırdır
Allah bir kapıyı kaparken birini açarmış. Şükür diyelim halimize....
Sen yeterki kendine dikkat et şeker. Yapabileceğim bişey varsa her zaman yanındayım.
Neyse....
Herkesleri kocaman öpüyommm
En kısa zamanda canlı hareketli neşeli günlerimize döneriz inşallah
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
şu bildiğimiz köfteci ismailde köfteleri yeikten sonra gideceğin nikah memuruyla seni bekleyen hatta nikah memurunuda bana ayarlayacağımız çarkmesirenin ordaki nikah salonunda kıyılacak nikahın dimi canım-tatlicadiarzu-
Evet alkisalkisalkis
iyi akşamlar kızlar yine kimseler gelmemiş canınız sağolsun bugün boşwerimizi verdik artık oda evli bi hatunkaydirigubbakcemile3panter cano ve ben katıldık nikaha resimlerini çektik bizde çekildik ayy duygulandım bayaa allah bi yastıkta kocatsız çok mutlu olur inş.
Geldiğiniz için çok sevindim canımsınız siz benim yav..olumunekankayizsmile
Gerçi ben şaşkolozdum biraz.
Artık evliyim.Darısı diğer bekarların başına diyelim ozamansengözlerimebaksanab
şu bildiğimiz köfteci ismailde köfteleri yeikten sonra gideceğin nikah memuruyla seni bekleyen hatta nikah memurunuda bana ayarlayacağımız çarkmesirenin ordaki nikah salonunda kıyılacak nikahın dimi canım-tatlicadiarzu-
Ah be beyazım toprağım hayallerimiz suya düştü nikah memuru kadındı:roflol:
yaaa sorma yanarım yanarım ona yanarım bide itarazımı bile dinlemedi uyuz karı verdi canım kızı :sinifsinif:
Ne itirazı yav bak ben onu duymadım..CADIARZU
Onca ayağa basma provası yaptım.Sonra unuttum.Nikah memuru olmasa basamıycaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?