Sakarya///54

Hoşbulduk BOŞWER'im...
Seninle tanışmadık dimi geçenki buluşmada yoktu herhal pek hatırlamıyorum ama...
Duydum ki evleniyormuşsun hayırlı uğurlu olsun canım. Allahım sonuna kadar mesut bahtiyar etsinnn.
Artık düğün resimlerini burda görürüz inşallah.
zemuszemus

Ben birsüredir buluşmalara katılamıyorum.Tanışamadık yani..

Evet evleniyorum 25 gün kaldı düğüne:lepi:

Ne resimlere bakması ayol düğünde hep beraberiz
kaydirigubbakcemile

tünaydıııııınnnnnnnn güzellerrrrrrrrr,
topiğimiz bayağı sakin hakketten.pantercim nöbet bayrağını boşwerime devretmiş sanırsam.
boşwercim nasıl gidiyo hazırlıklar.evinizi yerleştirmeye başladınız mı?
şengülcüm naber gülüm.ne var neyok..
beyazcık niden üzgünsün arkidiş..takma kafana fazla .herşeyin hayırlısı.
eltimcim geçmiş olsun ama birazcık sık dişini..,
canoooo nirelerdesin huuuuu
haydeç abla nasıl acaba haber alanınız var mı?ben en son konuştuğumda sesi iyi geliyodu gerçi
hade benden şimcilik bu kaa.işler beni bekler.hepinizi öperim en kocamanından

Ben birsüredir buluşmalara katılamıyorum.Tanışamadık yani..

Evet evleniyorum 25 gün kaldı düğüne:lepi:

Ne resimlere bakması ayol düğünde hep beraberizkaydirigubbakcemile
ay canım ya bayağı az kalmış hakketen.seni düşününce ben bile helecanlandım (bana ne oluyosakaydirigubbakcemile3)allah mutlu etsin

tşk ediim cnm,
ayy senin havanı yirim,yarın yokmuşun hee,aklinialirimsmile
yani bundan sona evli bi baayan olarak gelcen karşımıza ,hayırlı ossun inş.:Saruboceq:
saolasın cnm,yok şikerim bayaa bi insansal şeelerdenkaydirigubbakcemile3
kulanmaaa çalışiim zatenboshayallersmile
saolasın eltim,piki sıkıım diişimiguclubacismile

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
yaklaşık 5 gündür annemde sapancadayım arkadaşın nikiyle giriş yaptım siteyi tanıtıyorum ona aramış bulamamış topiğimiziii hee bu arada ben myhopeee:kedi:
roşumm geçmiş olsun canımm
boşwerimm nikah yarına hee hayırlı olsun canımm Allah bi yastıkta kocatsın inşallahhhha.s.
geçmişi fazla okuyamadım hayırdır beyazımın neyi varr niye gezmelerdeebilmiyorumkismile
vee sevda kimmCADIARZU
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

Sabah nereye çıkıp akşam nerden geliyon bakalımolumunekankayizsmile
valla arkadaşlarım sağolsun şekerim hergün biriyle vakit geçiriyorum bugün de sizin kapınızı çalabilirim heran tetikte olun yani o derece dengesiz bi durumdayım-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

çok tşk ederim canım desteğin için dediğim gibi kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve bu konuda arkadaşlarım bana yardımcı oluyorlar bi gün senlede bişeyler yaparız en güzel yardımı etmiş olursun yalnız kalmak istemiyorum ozaman sıkıntıdan patlıyorum tek sıkıntı bu sadece şükür rabbime başka bi sıkıntım yok çok haklısın rabbim elbet bi kapı açacak bana bende sabırla bekliyorum iş konusunda oldukça nasipsizim alıştım artık eskisi kadar üzülmüyorumyerimsenibenyerimseniben

roşumcum sende aldınmı merakla beklediğin sorunun cevabınısositosositosanada çok çok geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifalar versin o nasıl ilaçmışki seni acıdan zıplattı CADIARZU
boşwerim hayırlı uğurlu olsun gülüm bi yastıkta kocayın inş. çok çok mutlu olmanı diliyorum saat kaçtaki bu nikah yanında olmak isterdimŞeniz

şu bildiğimiz köfteci ismailde köfteleri yeikten sonra gideceğin nikah memuruyla seni bekleyen hatta nikah memurunuda bana ayarlayacağımız çarkmesirenin ordaki nikah salonunda kıyılacak nikahın dimi canım-tatlicadiarzu-

günaydın hanımlar hepinize güzel bi gün diliyorum
boşwerimizin nikahı var bugün bi aksilik olmazsa katılmak istiyorum bakalım

iyi akşamlar kızlar yine kimseler gelmemiş canınız sağolsun bugün boşwerimizi verdik artık oda evli bi hatunkaydirigubbakcemile3panter cano ve ben katıldık nikaha resimlerini çektik bizde çekildik ayy duygulandım bayaa allah bi yastıkta kocatsız çok mutlu olur inş.

Geldiğiniz için çok sevindim canımsınız siz benim yav..olumunekankayizsmile
Gerçi ben şaşkolozdum biraz.
Artık evliyim.Darısı diğer bekarların başına diyelim ozaman
sengözlerimebaksanab

Geldiğiniz için çok sevindim canımsınız siz benim yav..olumunekankayizsmile
Gerçi ben şaşkolozdum biraz.
Artık evliyim.Darısı diğer bekarların başına diyelim ozaman
sengözlerimebaksanab

amin canım amin hıdırellez bugün hadi bi dilek tutalım bakarsın kabul oluryerimseniben

Ah be beyazım toprağım hayallerimiz suya düştü nikah memuru kadındı:roflol:

Ne itirazı yav bak ben onu duymadım..CADIARZU

Onca ayağa basma provası yaptım.Sonra unuttum.Nikah memuru olmasa basamıycaktım..

:roflol::roflol:heyecandan gülüm heyecandan hatta bir ara evet demenden bile şüphe ettim onuda unutacakmısın diye:roflol:durun siz evlenemesiniz onlar kardeş falan diye saçmaladım amam beni takan olmadı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…