Sakarya///54

iyigeceler kızlar valla pes diyorum başkada bişey demiyorumsempatiksalakcinnineyse artık belki girerde bu yazımı görürsünüz bugün panterle birlikteydim hepinize çok çok selamı var neti olmadığı için girip kendi yazamadı hepinizi cuma yada cumartesi günü kendine bekliyo, sizleri çok özlemiş burdan haber vereyim dedim şimdide konuyu açmaya gidiyorum mutlaka yazın

kızlarrrrrr tünaydınnn..
anneler gününüz kutlu olsun..hepiciğinizi öperimm
boşwercim hayırlı olsun.allah bi ömür boyu mutlu etsin inşallahhh

günaydın herkeşlereeee
kursa gitmeden bi bakayım dedim şimdide gidip buluşma topicine bakimmmm
görüşürüzzz

iyiakşamlar kızlar valla siz böyle gelip gitmedikçe hepten kendimi yetim gibi hissetmeye başladım artık sevmiyomusunuz topiğimizi=(
neyse yarın cano ve panterle yine küçük çapta bi buluşma yapacağız buluşma hakkında da konuşuruz gelişmeleri ve son kararları sizlere aktarırım hanımlar...

hadi hatunlar hadi gelin gayri buluşma var şimdi çaat diye çatlayacağım burda gelinde buluşmayı konuşalım kim ne götürecek onu ayarlayalım sonra bide bi piknik ayarlayalım şöyle çoluk çocuk hadi yaz geldi canlanalım birazcık iyice yetim bıraltık topiğimizi

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
beyazımm buluşma topiğine gitmedim daha bakayım uyarsa gelmeyi çokk isterimkaydirigubbakcemile5
sakaryamın güzel hatunlarııı hadin kıpraşın accukk gerçekten de kimseler gelmez olmuşşş buluşma var huuuuuuu(peşin peşin yazdım da gelebilecemmi bakalımmm-tatlicadiarzu-)

akşamınız hayırlı ossun hanımlar,olumunekankayizsmile
bugün halılarımın hepiciini dışarda yıkadım,onlar mis ,bense pestil gibin olduk,
yok anam yaşlandık galba sanırsam,boshayallersmile
neyse, saolsun komşum mamalar hazırlamış bana yorgunluk çayının yanında ,cokacimcoook
amanın bi ii geldiki balkonu serin serin saatlerdir ordaydım,şimci geldim azcık yatmak istii bünyem,mirmirmirmir
kıslar ben bu temizlik yorgunluğuylan ,misafirlerimi atlatiim de,buluşmaya ne yapıp getircemi sona derim size,kafam durgun vaziyette şimcibilmiyorumkismile

günaydın kıslar,olumunekankayizsmile
canom çok tşk ederim,kirlenmesini ihiç stemiim amaa,:gitme:
aay hala yıkadığım günün izleri fücudumda,her yanım tutuk,-tatlicadiarzu-
dünkü günüm haftaya alındı ,bende sabah çarşıya çıktım kocişimle,öğleden sona eve gelince tüm gün yattım,
bütün işler beklii,bugün bişeler yapmak istiyorum,
bugün istanbul gezimiz vardı,neyseki oda yarına alınmış çok sevindim,bari biraz daha ii olurum,yoosam bu halde nasıl gezcektim,vereliniortak
hadin hafta sonunuz güzel geçsinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…