Sakarya///54

heeeyyyy millett yeni gördüm bu topiği tesadüfen
yaklaşık iki yıldır buraya üyeyim ve her gün online takipteyim
bende sakaryada yaşıyorum haydin gelin tanışalım
kafa dengi arkadaşlar arıyorum mucx....

ii akşamlar sakaryam,
kıslar yoğunluktan yorgunluktan öliim öliim,beyazcım dediğin gibi bu monutona can dayanmıyo bee,bilmiyorumkismile
eşimde kızıp sööleniyo bazen,kendini hasta ediyon diye ama lmaz:,ne edem,
pazar günkü istanbul gezisinden sona tam gaz temizliime devam ediim,
bugünde günüm vardı saat 4 e doğru gidebildim, valla pc başına geçmee ne halim vaar,nede vaktim,ohaoldumsmile
ama bu hiiç uğrayamayanlara acaip kıl kapmaa başladım hee,guclubacismile
pantercike giderkende pestilim çıkmış gibin olcem yaa,bişe anlamıcam hee,bööle götürürsünüz artıkınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

cerencim hoşgelmişsin olumunekankayizsmileama nikin hiç yabancı gelmedi,daha önce yazmıştın sanki ,yanlış mı hatırliim acep,
kafa dengi burda bulabilirsinde bu ara pek bi ıssız topiciimiz,boshayallersmile
bu c.tesi buluşma var,istersen beklerizkaydirigubbakcemile

gezinti hatun ben seni sürükleyemem açım ben nasıl sürüklimm:)
iyi akşamlar hepiciginize bu arada
hani haydeçten ses yok yeşilgözlüden ve diğerlerinden kızlar nerdesiniz hakkaten (ilk ben geldigimden ben sorayım dedim)

cerencim hoşgeldin aramıza bu kadar süredir nasıl olduda katılmadın bakalım bize buluşmalarımızı bile görmedinmi neyse bundan böyle senide bekleriz cumartesi buluşma var buluşma topiğinde bulabilirsin bizleri bekleriz belki sen yeni bi can bi hareketlilik getirirsin topiğe

sen gel buluşmayada güzelim ben seni her şekilde götürürüm=)
hakketten bu hiç uğramayanlara bende kıl olmaya başladım oohhh biz yazalım onlar okusun ee birazcık siz yazın biz okuyalım değilmi nedir buu anlamadımki bi selam bile vermiyorlar artık

valla bende açıım kızlar yaptıklarınızdan bol bol getirin hepsini büyük ihtimalle canoyla ben tüketecez=))verilen kilolar hoop geri ondan sonra=)))
yaaa neden simili kullanamıyorum beeeeen deli oldum

Aşkolsun kızlar yazsakta arada kaynayıp gidiyo bir cevap bile veren olmuyor
neyseeee ben daha yeniyim yaa
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

yenilikle alakası yok güzelim onun biz eskiyizde ne oluyo bizede cevap verilmediği oluyo onları takıcak olsaak ohooo çoktan boş kalmıştı burası önemli olan beklentisiz olmak muhakkak yazılanlarla ilgilenen ve sohbet ortamına çeviren biri çıkacaktır böyle düşünmek lazım dimi

ne yenisi kısım,sen hayla kendini yenimi saniin,aklinialirimsmile
şaka bi yana şengülcüüm bazen hepimizin yorumları arada kaynıyo be cnm,
bunlara takılma boşver sen gel yaz çık,cvp verilmesede okunuyo sonuçta,beni görmüyon mu,fırsat buldukça hayat hikayemi yazıp çıkiimkaydirigubbakcemile3 ,öpiim seniopuyorumnanaktan

tünaydın gençler gününüz kutlu olsun,:lepi:aay kendimi pek genç hissedesim var bugün,zemuszemus
bugün bi daha uğrayamayabilirim,işlerime dalış yapçem,çıkışım nasıl olur hiç bilmiimguclubacismile
haden gününüz güzel geçsinopuyorumnanaktan

sana kolay gelsin boşnak güzeli=)

bizde bi saat sonra cano ve panterle buluşup bi çarşamba yapicaaz selamlarınızı iletirim=P

Kız beyazım toprağım anam sen bana daha cana yakın geliyorsun. Bak kaçtır karşılaşıyoz hep aynı samimiyet canayakınlık a.s
Anam panterim zati ciddi bir hatunnnnnnnn :smiley-cool:
Canom da biraz mesafelii :1closedeyes:
Eltiler çokkkk şekerrrrrolumunekankayizsmile
Yeşil gözüm çok kafa gibiiii:lepi:
Haydeçim anaççç
Myhopemde tazeee anneee sessiz:CüvCüv:
Ama özünde hepinizi de sevdim yawww
Demekki internet ortamından doğru düzgün arkadaşlıklar da kurulabiliyormuşş
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

canım benim tşk ederim sende öylesin candansın keşke daha fazla senlede vakit geçirebilsek ama yalnız olmuyosunki bize katılasın, cumartesi gelirsin inş.ta daha çok görüşürüz

hoşbulduk güzelim biraz geç oldu yorumum kusura bakma anacım

yaa evet sanırım daha öncede yazdım ama unuttum kaydirigubbakcemile3

hee fark ettim bu sıralar öyle topikler zaman zaman duruluyor bizim topikimizde çok durgun bu aralar maesef.

canımmm tabikide buluşmaya gelmek isterim bu sıralar biraz sağlık sorunlarım var fazla ayakta duramıyorum bu yüzden gelemem ama sizlerle burada sohbeti koyulaştırıp iyice kaynaşıp acısız bir şekilde yürümeye başladığımda bende sizlerle bir araya gelmek tanışmak kaynaşmak isterim.
bu güne kadar ben burdan kk dan çooookk kişiyle tanıştım ama hepsi sakarya dışındandı :)

valla cnaım ben 2 aylık hamile iken kk yı keşfettim ve hamilelik topiğine girdim açıkçası orda o kadar samimi dstluklar kurulduki başka topiklere girmek aklıma bile gelmedi.
bu sıralarda bizim topik sakin olunca gezerken tesadüfen yine gördüm burayı ve yazdım
ama bundan sonra daha sık gelirim sizlerle kaynaşmak isterim. kaydirigubbakcemile5

sana kolay gelsin boşnak güzeli=)

bizde bi saat sonra cano ve panterle buluşup bi çarşamba yapicaaz selamlarınızı iletirim=P

aahhh aaahhh evlenmeden önce ben erenlerde oturuyordum pazarın dibinde denicek kadar yakın
her çarşamba pazarda idim özledim vallaaaa boshayallersmile

selam kızlar bende sakaryadanım hihoyyyt

yuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan :sm_cool: :sm_cool:

Demekki internet ortamından doğru düzgün arkadaşlıklar da kurulabiliyormuşş
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bu siteyi bulana kadar bende inanmazdım canım buna sanal alem nede olsa derdim
ama inan bu sitede öyle dostluklar edindim öyle arkadaşlarım olduki ki can gibi kan gibi bu arkadaşlıkların çoğalmasını istiyorum bu yüzden aynı şehirden kişilerle tanışmak istiyorum bende. :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…