Sakarya///54

cerencim her zaman bekleriz hemen hemen aynı zamanlarda üye olmuşuz senle keşke daha önce tanışabilme imkanımız olsaydı neyse bundan sonra inş. senin gezindiğin topik nerelermiş bakalım

ceren ve gamze hoşgeldiniz kızlar aramıza,daim olursunuz inş
biz bugün pantiş ve beyazlaydık yineee,ayy yüzlerimiz esjkicek artık gör gör:))

slm dostlar..yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...ben arada gelip yazılanları okuyup çıkıyorum..kimse gücenmesin.oturup yazı yazmıyorum diye..pc başına oturdummu kalkmak istemiyorum buda beni yoruyor..sanmayın sizleri ve burayı bıraktım..herzaman aklımdasınız...opuyorumnanaktan

şengülcüm canım benim için düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim..biz burda bir aileyiz..sizler benim için önemlisiniz...opuyorumnanaktan

günaydın güzeller..
valla boya badana temizlik üçgenine sıkışmış durumdayım.kafam bi dünyaaaaaa
yeni gelen arkidişler hoşgelmişler..hepiciğinizi öpüyorum..
cerencim her daim bekleriz canımcım..
gamzecik sen nerdensin kimlerdesin de bakalım biz biiboshayallersmilebelkim tanış çıkarız yavv

ceren ve gamze hoşgeldiniz kızlar aramıza,daim olursunuz inş
biz bugün pantiş ve beyazlaydık yineee,ayy yüzlerimiz esjkicek artık gör gör:))

hoşbuldukkkkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
daim olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum kaydirigubbakcemile3

woowww ne güzel kanka olmuşsunuz aynı şehirde de olunca insan çok rahat bir araya gelebiliyor değilmi
darısı başımaaaaa zemuszemus

slm dostlar..yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

hoş buldukkkkkkkk a.s. a.s.

yeni gelen arkidişler hoşgelmişler..hepiciğinizi öpüyorum..
cerencim her daim bekleriz canımcım..

hoş gördük hoş gördük efendim vereliniortak
her daim gelirim canım bekletmem ben sizleriii opuyorumnanaktan

slm kızlar eveeet yarın buluşma var heyecan varmı heyecan=)))çok özledim sizleri bende var ne yalan söyliyeyim bugün canım biraz sıkkın ama yarın hepinizin bana çok iyi geleceğine eminim
cerencim burası hep böyle aslında ama bakma şimdi herkezin bi telaşı var yaza girdik malum evlerde pek durulmuyo senide aramızda görmekten büyük keyif alırız bunu bil

kısmetsizim çok yorma kendini yarın seni dinç görmek istiyorum.allah kolaylık versin

Yok artıkk daha nelerr:))
bugün gelirsem yarın gelmem:d
ben tükkandayım işim bitince eve uzucam işlerim var birazz
herkez gelsin yarınn yaaaaa,özledimmm benn

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

beyaz toprak bana : "senide aramızda görmekten büyük keyif alırız" dedi yaaa
ondan oynuyommm
ay dur yorulmuşum yaa accık oturayımda dinleneyim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
bende diyim o zaman
çokkk mutlu oluruzzz
hadi bi daha oynazemuszemus
gelirim dersen söyle tel bırakim özeline:1hug:

bende diyim o zaman
çokkk mutlu oluruzzz
hadi bi daha oynazemuszemus
gelirim dersen söyle tel bırakim özeline:1hug:

allaaahhhhh ancak dinlendiydim hayddiiiii hoobbaaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

:dance: :dance: :dance:

tey tey tey :sm_cool: :sm_cool:

canım gelicem sizlerle tanışıcam ama yarınki buluşmada değil malesef tatlım beyaza anlattım durumumu şekerim bu sıra sağlık problemlerim var malesef yürüyemiyorum bu sebeple gelemiyorum yaklaşık bir ay çıkamıcam hiç bir yere ama sonraaa alllaaaaaaahhhhhhhhh kim tutar beniiiiiii
kızımıda kaptığım gibi fink atıcam sokaklardaaaa zemuszemus zemuszemus

geçmiş olsun canımm
o zaman iyileşte sen biz nasıl olsa buluşuruzzzz

sen evde fena sıkılmışsın belli sen bi iyileş bize katıl biz senin sıkıntını alırız canım=))

evde sıkılmak değil canım çalışıyorum ben muhasebeciyim birazcık işkolik
ama anlattım ya durumumu bu güzel havada gönlümce gezememek yürüyememek her adımda acı çekmek canımı çok sıkıyor bu sebeple bir an önce şu protezlerin parmaklarımdan çıkmasını ve rahat acı çekmeden yürümeyi istiyorum ondan sonra ver elini gezmeler tozmalarrr bayanssulusmile

günaydın sakaryam,
buluşmaya gelemediğimiz için çok üzgünüz ,sorumluluklarımız nedeniyle pantişimide üzdük
gidenler bizim içinde eğlenin kıslar,
sabahın köründen beri yukardayım,şimdi indim, yemek hazırlığına giricem,
k.pederim ille tutturdu diğer gelinimde misafirlerimin karşına çıksın diye,
maalesef büyükler küçüklerin programlarını takmıyo,yaşlı sonuçta kırıyamıyoruz da,
gönlü olsun nedelim..

slm sakaryam hava kapalı ama bizim içimiz açık olsun:) pantişime gidiyoruz keyfim yerinde şükür gelemeyenlerin selamlarını iletirim sizin adınızada eğlenmeye hatta mantıları yemeye çalışıcam=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…