Sakarya///54

ii geceler hatunlar ..gününüzün güzel geçmesine sevindin.dünden beri totom yer görmedi.evde badana vardı ama misafir tantanasına nasıl toplıcamı şaşırdım.bu sabah işlerimi yoluna koydum ama canım çıktı.
eltim eltim başta k.valide olmayınca k.pederi nasıl bırakırsın yanlız.netceen sağlık olsun deyip oturcaz totomuzun üstüne..

ne bereketli bi gün dimi kıslar,yağmur sesiyle defalarca uyandıktan sonra,
tatil günü demedik erkenden kalktık
ama ii dinlenmişimboshayallersmile
eltim dediğin gibi sağlık olsun,sonuçta hepimiz için ailelerimiz öncelikli,
eğer dünkü misafirlerimiz erken gitselerdi azcıkta olsa kaçıp gelcektik pantişimize ama kısmet değilmişboshayallersmile
k.pederimin misafiri gitmeden kardeşlerim aradılar,toplaşıp geldiler ,
girdik mi yine mutfağa ,neyse imece usulü yaptık yedik içtik,
ama günlerimiii saatlerimii mutfakta geçirdiğimden, artık ne yemek nede yapmak istemiyorumlaelaelaelaelae
bugün acaip keyf ediyom ,aman nazar olmıyımbilmiyorumkismile

pisiiiciiiim roşum özlettiniz bacım kendinizi ergenuslarada uğrayın arada olmmaaaaamı:jeyyar:
uğrarız tabii tatlışım,hoşgelmişsin,kendi adıma bugünlerde fazla kalamıyorum sitedebilmiyorumkismile
hoşbulduk :) maltepede oturuyorum ben

maltepe miiaklinialirimsmileaçık ve net ,bir kere sorcemkaydirigubbakcemile
sen bizim dayı kızı gamzecik misin yoosamyerimseniben

günaydın sakaryam,opuyorumnanaktan
günaydın boşvercim çeyiz işleri bitmedi hala örüyon,:hulya:
nasılsın heyecan vaa mı heyecanaklinialirimsmile

slm millet bugünlerde bi sıkıntı içimde sormayın gitsin rabbim hayırlara çıkarsın inş.

hayır olsun hayırlara varsın inşallaahhh
sen güzel düşün iyi düşünki herşey çok güzel olsun
nerden çıktı şimdi bu sıkıntı yafff
bak ne güzel yaz geldi havalar açtı çiçekler rengarenk kuşlar pır pır oohhhhh bomba gibi olman gerek ne sıkınıtısı bu şimdi
hadi kalk pencereden dışarıya bir bak silkelen ve kendine geeellll :dance: :dance: :dance:

günaydın sakaryam,opuyorumnanaktan
günaydın boşvercim çeyiz işleri bitmedi hala örüyon,:hulya:
nasılsın heyecan vaa mı heyecanaklinialirimsmile

Benim çeyizim bittide bekar arkadaşlara örüyom canım benim:hulya:

Heyecan başlamadı daha olayın farkında değilimkafamçokkarıştı

şimdi daha iyiym güzelim bilmiyorum ama bugün çok daraldım şimdi keyfim yerinde çok şükür,evet yaz geldi ama piknikler yapılmadan tatile gidilmeden denize girmeden çıkmıyoki bu yazın keydi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…