güzelim güle güle oturmayı nasip etsin rabbim çok güzel olmuş hele salonuna bayıldım çok hoş çok zarif...
şimdi daha iyiym güzelim bilmiyorum ama bugün çok daraldım şimdi keyfim yerinde çok şükür,evet yaz geldi ama piknikler yapılmadan tatile gidilmeden denize girmeden çıkmıyoki bu yazın keydi((
günaydın günaydınnnn
gününüz güzel olsun şekerler..
boşwercim evin çok güzel..allah ağız tatıyla oturmayı nasip etsin.evinin bi köşesine nazarlık as bence..
gamzecim öleemi diyosun.ölee olsun bakalımmyerimseniben
cereeeeencccccimmm günaydınnnnn
tatlı bi heyecan vardır da olayın güzellinden farkına varamıyosundur,için pır pır kelebeklerle doludur kıs senin bilmez miyim,yerimsenibenBenim çeyizim bittide bekar arkadaşlara örüyom canım benim:hulya:
Heyecan başlamadı daha olayın farkında değilimkafamçokkarıştı
mrb ben ankarada yaşıyorum ama sakaryalıyım.Ailem sakaryada yaşıyor.Sizinle tanışmak çok iyi gelecek banada.
tatlı bi heyecan vardır da olayın güzellinden farkına varamıyosundur,için pır pır kelebeklerle doludur kıs senin bilmez miyim,yerimseniben
evinde çok güzel olmuş,sıcak bi yuva havası vermişsin,tebrik ederim,vereliniortak
gerçek zenginlik evdeki huzurla gelir,rabbim bi ömür huzur versin yuvanıza:Saruboceq:
günaydın sakarya güzelleriii
Boşverim Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin canım çok güzel olmuşşşş
hava açtı sonunda
beyazım daha yaz yeni başlıyo dur yaparız piknik miknikk sıkma sen cancazınııı
günaydın günaydınnnn
gününüz güzel olsun şekerler..
boşwercim evin çok güzel..allah ağız tatıyla oturmayı nasip etsin.evinin bi köşesine nazarlık as bence..
gamzecim öleemi diyosun.ölee olsun bakalımmyerimseniben
cereeeeencccccimmm günaydınnnnn
güünaaydıın sakaryam,
sakaryamdaki kasvetli hava yerini pırıl pırıl güneşe bıraktı,hihoyyyt
boşverciime dedim ama benimde içimde kelebekler uçuşuyo güneşi gördükçe,kaydirigubbakcemile3
rabbim yaşam sevincimizin elimizden kayıp gitmesine izin vermesin inş.:Saruboceq:
şengüülcüüüm aşaalardan bakıp kaçma sakın,fıstıkımolumunekankayizsmile
mrb ben ankarada yaşıyorum ama sakaryalıyım.Ailem sakaryada yaşıyor.Sizinle tanışmak çok iyi gelecek banada.
güünaaydıın sakaryam,
sakaryamdaki kasvetli hava yerini pırıl pırıl güneşe bıraktı,hihoyyyt
boşverciime dedim ama benimde içimde kelebekler uçuşuyo güneşi gördükçe,kaydirigubbakcemile3
rabbim yaşam sevincimizin elimizden kayıp gitmesine izin vermesin inş.:Saruboceq:
aslında kısmetli bi hatunumdur emme belli etmemeye çalışıyorummsempatiksalakcinnişaka bi yan nazan öncelin bi şarkısından esinlendim"aşkım baksana bana"orda geçiyo kısmetsizkediyim diye..benimde çok hoşuma gitti.ondan sebep kısmetsiz kedi..buradki tezat hoşuma gidiyo sanırsam.kediler şanslı yaratıklardır dört ayak üstüne düşerler hep ya onun gibiaklinialirimsmilegünaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kısmetsiz kedi
ama ama neden adın kısmetsiz
çokmu kısmetsizsin sen boshayallersmile :teselli:
hoşgelmişim cancağazımmmmolumunekankayizsmilemrb ben ankarada yaşıyorum ama sakaryalıyım.Ailem sakaryada yaşıyor.Sizinle tanışmak çok iyi gelecek banada.
şengülnaber gülüm..resimler boşwerin profilinde canımmboshayallersmileAnam roşum yakaladı beniii :)
Napersiniz eltilerin şekerleriii
Yok anam bakıp kaçmıyom sadece topiği okuyommm
Boşwerin ev resimleri nirdeki size özelden mi attı kiii ,meraklı meraklı bennn
Bide bu ara bakıyom Ankaralılar bastı topiği
Bende Ankaralı olup Sakaryada yaşayan biri olarak ay sevindim çok
opuyorumnanaktan
aslında kısmetli bi hatunumdur emme belli etmemeye çalışıyorummsempatiksalakcinnişaka bi yan nazan öncelin bi şarkısından esinlendim"aşkım baksana bana"orda geçiyo kısmetsizkediyim diye..benimde çok hoşuma gitti.ondan sebep kısmetsiz kedi..buradki tezat hoşuma gidiyo sanırsam.kediler şanslı yaratıklardır dört ayak üstüne düşerler hep ya onun gibiaklinialirimsmile
o açlıktan kısımohaoldumsmilekelebenkler ses etmeden pır pır ederler,sen duymazsın bile,biz anlayana kaada uçuup başkalarına konarlarbayanssulusmileValla kelebeği bilmem ama öğle saati yaklaştı karnım gurul gurul gurulduyo çok acıktımcokacimcoook
Güzel sözlerin için teşekkür ederim ayrıca
:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heee anladımmm kediyim diyorsun yaneee
bende kediyimdir mart kedisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o açlıktan kısımohaoldumsmilekelebenkler ses etmeden pır pır ederler,sen duymazsın bile,biz anlayana kaada uçuup başkalarına konarlarbayanssulusmile
ne doorsuun bende mart kedisiyim,zemuszemusne kadan mikemmel bir tesadüfaklinialirimsmile
bende 13 mart,mıırnaavv maavvvsempatiksalakcinni
bugün kısmetsiz pisi eltim gelcek işlerime dalış yapam,sona görüşürük,olumunekankayizsmileŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?