- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 54
aslında kısmetli bi hatunumdur emme belli etmemeye çalışıyorummsempatiksalakcinnişaka bi yan nazan öncelin bi şarkısından esinlendim"aşkım baksana bana"orda geçiyo kısmetsizkediyim diye..benimde çok hoşuma gitti.ondan sebep kısmetsiz kedi..buradki tezat hoşuma gidiyo sanırsam.kediler şanslı yaratıklardır dört ayak üstüne düşerler hep ya onun gibiaklinialirimsmile
hoşgelmişim cancağazımmmmolumunekankayizsmile
şengülnaber gülüm..resimler boşwerin profilinde canımmboshayallersmile
Veeee yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler. En yeni bendim şimdi daha yenileri olduuu en kısa zaman hepsi ile tanışmak umudu ile...
Bu arada PANTERİM umarım darılmadın inan durum uymadı
Affet biziiii :sm_confused:
bu yeni arkadaşlar arasında sanırım bende varım bilmiyorumkismile
o zaman üstüme alınayım bariiii
hoş bulduuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Evet sende varsın ceren54 :enbuyukkk:
Anam roşum yakaladı beniii :)
Napersiniz eltilerin şekerleriii
Yok anam bakıp kaçmıyom sadece topiği okuyommm
Boşwerin ev resimleri nirdeki size özelden mi attı kiii ,meraklı meraklı bennn
Bide bu ara bakıyom Ankaralılar bastı topiği
Bende Ankaralı olup Sakaryada yaşayan biri olarak ay sevindim çok
opuyorumnanaktan
Canım Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin-dileklerin için.Boşwerim seninle daha tanışmadık ama bu topikte hep sıcacık hatunlar var sende öylesindir kesindirrrrrr
Düğüne de az kalmış Allahım sonuna kadar hayırlı uğurlu etsinnn. Çok mutlu ollll.
Resimlerinide baktım evin çokkk güzel olmuş aydınlık iç açıcı beyazzzzzz tam benim tarzım insanın ruhunu dinlendiriyor... Yeni evinde eşinle bir ömür boyu çocuklarınızla hep mutlu olun. Allahım sizi korusun.....
Öpüyom seni çoookkk zemuszemus
kim cvp vermemiş kim,göster furayım hemencik bacaandan,:mymeka:İyiyim minoşummm yüreği güzel kendi güzelimmm
Aha arada bir tkılıyoz buraya senin eltiye yakalandım :) yazdım ama cevap vermeden kaçtıı
Sen neler yapıyorsun ???
bizde bayadır haber alamadık,dağa mı kaldırıldılar acep:1ninca:sengözlerimebaksanabşakkıdıTİKKAT TİKKAT ergenzedelerden sakaryalılara bisim topiğin kayıp gaciları sizin burdan geçtimi?kendilerinden epeydir haber alamadığımızda endişe duyuyoruz. acaba terkmi edildik?mafoldumben
bizde bayadır haber alamadık,dağa mı kaldırıldılar acep:1ninca:sengözlerimebaksanabşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?