Sakarya///54

İyiyim minoşummm yüreği güzel kendi güzelimmm
Aha arada bir tkılıyoz buraya senin eltiye yakalandım :) yazdım ama cevap vermeden kaçtıı
Sen neler yapıyorsun ???

Boşwerim seninle daha tanışmadık ama bu topikte hep sıcacık hatunlar var sende öylesindir kesindirrrrrr
Düğüne de az kalmış Allahım sonuna kadar hayırlı uğurlu etsinnn. Çok mutlu ollll.
Resimlerinide baktım evin çokkk güzel olmuş aydınlık iç açıcı beyazzzzzz tam benim tarzım insanın ruhunu dinlendiriyor... Yeni evinde eşinle bir ömür boyu çocuklarınızla hep mutlu olun. Allahım sizi korusun.....
Öpüyom seni çoookkk zemuszemus

Veeee yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler. En yeni bendim şimdi daha yenileri olduuu en kısa zaman hepsi ile tanışmak umudu ile...
Bu arada PANTERİM umarım darılmadın inan durum uymadı
Affet biziiii :sm_confused:

bu yeni arkadaşlar arasında sanırım bende varım bilmiyorumkismile
o zaman üstüme alınayım bariiii
hoş bulduuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Profilimde albüm var canım orda resimler

Canım Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin-dileklerin için.

Seninle reelde tanışamadık ama belki düğünüme gelirsin kızlarla orda tanışırız.

TıKKAT TıKKAT ergenzedelerden sakaryalılara bisim topiğin kayıp gaciları sizin burdan geçtimi?kendilerinden epeydir haber alamadığımızda endişe duyuyoruz. acaba terkmi edildik?mafoldumben

İyiyim minoşummm yüreği güzel kendi güzelimmm
Aha arada bir tkılıyoz buraya senin eltiye yakalandım :) yazdım ama cevap vermeden kaçtıı
Sen neler yapıyorsun ???
kim cvp vermemiş kim,göster furayım hemencik bacaandan,:mymeka:
kıs şengüüüüül,ne sormuştun ki bana ,fark etmemişim ,çünkü otur kalk durumdaydım,
gözümden kaçmış,halimi hatrımı sormuşsun galbaa,
ooy kuzum bu ara yoğun gezmeyle karışık temizliğin ardından üst üste kalabalık misafir derken pek bi yorguuun,duurguun,suuskuun durumdayım,
evden çıkmak istemiyorum hiç,günlerdir çarşıya gidip bi saçımı kestiremedim,bugün çarşambaya gitmeyi düşündüm yine vazgeçip ottum,anlıcaan pisiko takıliim zannımca,ahanda saa civap nasıl amaabilmiyorumkismile
TİKKAT TİKKAT ergenzedelerden sakaryalılara bisim topiğin kayıp gaciları sizin burdan geçtimi?kendilerinden epeydir haber alamadığımızda endişe duyuyoruz. acaba terkmi edildik?mafoldumben
bizde bayadır haber alamadık,dağa mı kaldırıldılar acep:1ninca:sengözlerimebaksanabşakkıdı

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar 2 gün girmedim topiğe neyseki bıraktığım gibi bulmadım çok şükür allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel sohbet etmiş ne güzel kaynaşmışsınız hep böyle olmanız dileğiyle=))
bugün biz yine cano ve panter üçlsü olarak buluştuk ilk niliyyy nin nazik davetini kabul edip kahvaltıya giddik sağolsun bi kuş sütü eksikti ve çok güzel bi sohbet ortamı oldu ordan çarşanbaya geçtik valla döktük yine paraları allah sonumuzu hayır etsin demek sende gelsen belki orda karşılaşırdık hee roşum tesadiüfler olmasa valla başka türlü sizi görmek nasip olmıcak bize öyle gözükiii
neysem efem bizden havadisler bukadar öpüldünüz..

bizde bayadır haber alamadık,dağa mı kaldırıldılar acep:1ninca:sengözlerimebaksanabşakkıdı[/QUOTE]

ana nietcez şinciakannehir

slm mıllet benım net hala kapalı
sole bı bakam dedım canom resımler ck guzel bahceyı bıle resımlemıssınız maasallah
yenı gelen arkadaslar hos gelmısler

evde kalabalık etmimmm diye düğüne gelmeyi planlıyorum canım tekrar hayırlı uğurlu olsun,öptüm çok
cerenn ne güzel günaydınn demişsin senin de günlerin aydın olsun hep
evettt nillye gittik dün çok güzeldi,çok güzel sohbet ettik anneciğini gördük,geçmiş olsun nillyim Allah şifalar verir inşallah
az önce kısmetsizim ugradı sağolsun yine bi güzell bi güzell
;
herkeşlere selam eder büyüklerin ellerinden küçüklerin göslerinden ortancaların yanaklarından öperem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…