Sakarya///54

buraya yazmamısım ewt dun nılydeydık cok gu<l wakıt gecırdık hele mısafır olna deryanın gozlerıne bıttım nası guzeldı ole
nılyım annecıne ck ck gecmısler olsun
nan cano gunu kararlastırın beyazla he!!

slm millet harbiden yaz geldi artık çok sıcak dışarsı evler serin bugün kızım evde ana kız oturuyoruz şimdi, gerçi sabahtan beri odamızı yerleşitirdik kışlıklar bazaya yazlıklar dolaba bayada kıyafet ayırdım ne çok kullanmdığım eşyam varmış vericem birilerine ..
boşvercim inş allahtan bi mani olmazsa gelicem niliyyle sözleştik onla gelicez ortalığı toza dumana katıcaz=)))
panterim girmişsin bi yerlerden nete buluşma günümüzün fotolarını gördüğüne sevindim dünde değimiz gibi önümüzdeki bi haftaya inş. ayarlayıp gelicez bitanesi
bu arada hanımlar biz hatun hatuna temmeuz gibi tatile gitmeye karar verdik 1 haftalığına falan katılmak isteyenleri bekleriz ..

ohh beyazım bayagı hafıflemıssındır sen sımcık
carsamba gelın ıste kahwaltıya ben sızı bızde oyalarım carsambaya gondertmem:)
saka bı yana bende battım hafıften bu hafta gıtmeyelım gercektennnnnn
ara wermek guzel fıkır:))

hemde uzun bi araaaa=))
cano ben bu toto meselesini anlamadım

nan gacılar
dunde konustuk yha turkcemız lastık gıbı nereye cek oraya gıder :))))

cano bende bılımmmm o sarkıyı ckkkk
beyfendı bı emmımız soluyodu dur adını da hatılıycam bırazdan :::

45cm* 2mtre yazıyo bu arada rulada:) aklıma gelmişken şeyettirim dedim
bu arada ben eve uçucam şinci hiç bi işe el sürmedim kaç gündür azcıcık temislim sağı solu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…