ben dıneldım canodinliyonusmuuuuuu
hmm tmm sekerım bıtane daa almak farz oldu dımekkıne45cm* 2mtre yazıyo bu arada rulada:) aklıma gelmişken şeyettirim dedim
bu arada ben eve uçucam şinci hiç bi işe el sürmedim kaç gündür azcıcık temislim sağı solu...
bende kızımla çarşıya çıkıyorum ordanda kent parka geçerim birazcık uygun olan gelsin yanıma=)
Bugün izine çıkıyorum nihayet.
Yarın akşam kına gecem var. Beklerim
cerenn ne güzel günaydınn demişsin senin de günlerin aydın olsun hep
slm millet harbiden yaz geldi artık çok sıcak dışarsı evler serin bugün kızım evde ana kız oturuyoruz şimdi, gerçi sabahtan beri odamızı yerleşitirdik kışlıklar bazaya yazlıklar dolaba bayada kıyafet ayırdım ne çok kullanmdığım eşyam varmış vericem birilerine ..
bu arada hanımlar biz hatun hatuna temmeuz gibi tatile gitmeye karar verdik 1 haftalığına falan katılmak isteyenleri bekleriz ..
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun hanımlar:Saruboceq:
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun hanımlar:Saruboceq:
slm millet hepinize eyü günler dilerim=))
cerencim sorma valla güzelim şu dolabı yerleştirdim fazlalıkları ayırdım yaa sanki üzerimden koca bi yük kalktı ama şaşmadımda değil üç koca çöp poşeti kıyafet öyle kenarda duruyomuş yuh bana dedim vereyim birilerinede nasiplensin insancıklar=))
birazdanda çarşıya çıkacam azcuk orayıda karıştırayım hadi byyy=))
sağolasın canım yaa valla bak okadar çene çaldım burda onu unuttum yazık bana hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun dualarda buluşalım canlarım beniiimm=))
cerencim evet çok sıcaktı ama ilk işim bankaya gitmek oldu sözüm ona atm kartım gelmiş bana msj geldi ama bankacı hanımın haberi yok onu bırak bankanında haberi yok iki saat hatta iki buçuk saat klimanın yanında öööyle kös kös oturdum=)))bankadan çıktığımda hava serinlemişti=))
slm mıllet
bırazdan kent parka gıdecem canom we beyazımla bulusmaya
Selam hatunlarrrr
aklinialirimsmile nerelerdesin yine herkes kayıp yaaa
geldim baktım gördüm kaçtımmm
:sm_confused:
slm millet nasılsınız görüşmeyeli, haydeç ablacım seni buralarda gördüme çok sevindim daha sık gel olurmu yarında hasret giderecez ayy ne güzel ne güzel herhangi bi değişiklik yok değilmi plandan=))
yaa dün akşam ben baya bi yazdım yazdım ama gönderemedim net gitmiş=(( canımçok sıkıldı sizlere uzun uzun boşwerimizin kınasını ve düğününün anlatmıştım neyse özetle çok güzel bi gelin olmuştu ve kınada düğünde gayet güzeldi kınada baya bi kurtlarımı döktüm gelinide rahat bırakmadım=) ama düğünde malesef oturduğum yerde kanım kaynasada kıpırdayamadım tabi, canoyla içimiz gitti=)))haydeç ablacım senide andık keşke ilk tanıştığı buluştuğu arkadaşları olarak en azından haydeç ablamızda yanımızda olabilseydi diye ama nasip işte ama üzülmeyin göremedik diye bi kaç güzel fotosunu çektik canoda onlar koyacaktı aslında ama fırsatı olmadı herhalde buraya eklicek kendisindende izin aldık benden bu kadar şimdilik sizler ne almedesiniz bakalım=))
semircancım hayırlı olsun bu arada evinde sağlık mutluluk ve huzurla oturmanı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?