Sakarya///54

bende kızımla çarşıya çıkıyorum ordanda kent parka geçerim birazcık uygun olan gelsin yanıma=)

dinliyonusmuuuuuu
ben dıneldım cano

45cm* 2mtre yazıyo bu arada rulada:) aklıma gelmişken şeyettirim dedim
bu arada ben eve uçucam şinci hiç bi işe el sürmedim kaç gündür azcıcık temislim sağı solu...
hmm tmm sekerım bıtane daa almak farz oldu dımekkıne
hade sna kolay gele

bende kızımla çarşıya çıkıyorum ordanda kent parka geçerim birazcık uygun olan gelsin yanıma=)

mobılyacılar carsısının ordayım bende ama basım belım sırtım fena agrıyo ben gelemıycem
kızınla ıı gezmeler beyazım

Bugün izine çıkıyorum nihayet.
Yarın akşam kına gecem var. Beklerim

wuuhhuuuuu dimek düğün varrr :dance: :dance: :dance:

allah pişmanlık vermesin bir yastıkta kocayın inşallaaahhhhhhhh
rabbim bir ömür ağız tadı huzur mutluluk sağlık ve minik minik bebeler versin sizlere
mutluluklar diliyorum şimdiden a.s.

cerenn ne güzel günaydınn demişsin senin de günlerin aydın olsun hep

olsun olsun hepimizin herkeslerin günleri aydınlık geceleri parlak olsun opuyorumnanaktan :teytey: :teytey:

woowww evde en önemli olan yer gardolaplar temizlenmiş eşyalar ayıklanmış süpperr bir rahatlık demii üzerinden büyük bir yük kalkmıştır ne güzel sempatiksalakcinni
evet herkeste var sanırım aynı şey her mevsim değişiminde o dolaptan mutlaka kullanılmayan birşeyler çıkıyor kaydirigubbakcemile3 ahh biz kadınlarrr kaydirigubbakcemile3

waaayyy temmuzda tatiiilll hemide kız kızaa süpperrrr :dance:
bizimde temmuzda tatil ama ailecek kaydirigubbakcemile3
sizede şimdiden iyi tatiller dileyeyim bariiii gönlünüzce gezin tozun eğlenin piyasanın anasını ağlatın kaydirigubbakcemile3 :içelim:

slm millet hepinize eyü günler dilerim=))
bu akşam boşverimizin kınası var ayy pek bi heyecan yaptım sanki kendi kınam kendilerini kardeşim gibi sevdiğimden olsa gerek gelmeyi düşünen varmı acep niliyle ben gidiyoruz şöyle bi kk olaraktan ortalığı inletelim diyoruz=)))kısmetsizim senin evin pek yakın sen düşünmezmisin gelmeyi karşı karşıya oturur sayırlırsınız..
cerencim sorma valla güzelim şu dolabı yerleştirdim fazlalıkları ayırdım yaa sanki üzerimden koca bi yük kalktı ama şaşmadımda değil üç koca çöp poşeti kıyafet öyle kenarda duruyomuş yuh bana dedim vereyim birilerinede nasiplensin insancıklar=))
birazdanda çarşıya çıkacam azcuk orayıda karıştırayım hadi byyy=))

cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun hanımlar:Saruboceq:

amminnnnnnnnnnnnnnnnn şuanki tek duam sağlığıma kavuşmak çok sıkıldım bu protezlerden artık ben :gitme:

sizede eyii günler efendim sempatiksalakcinni

evet evet çok iyi bilirim endense omuzlarda hep bir yüktür oo dolap temizliği böyle düzen olunca bir ferahlık bir rahatlama gelir insana (sanki bir daha dağılmıcak gibi :) )

öle oluyor valla insanın gözü aç olunca birdfe ucuz görünce şunuda alıyım bunuda alıyım diyor sonra dolabın bir köşesinde kalıyor valla çok fenayız biz kadınlar
hele hele o çarşamba yokmu orası acaip riskli tehlşkeli aslında kendimden biliğyorum ucuz diye hiç elşim boş çıkmazdım ordan dolapta zaten öyle öyle doluyor yaaa kaydirigubbakcemile3

oohhh çık anacım çık ama hava çok sıcak azcık geç çıkaydın yaaa fenalık geçirmeyesin bu sıcakta allah muhafaza

iyi akşamlar kızlar son hazırlıklarımı yapıyorum şöyle bi bakayım dedim bende gelicem benide al diyen varmı diye ama cık kimseden ses sweda çıkmamış neyse çok geç kalmayayım hazılığımı bitireyimde niliyymi alayım artık onla dökeriz kurtlarımızı
cerencim evet çok sıcaktı ama ilk işim bankaya gitmek oldu sözüm ona atm kartım gelmiş bana msj geldi ama bankacı hanımın haberi yok onu bırak bankanında haberi yok iki saat hatta iki buçuk saat klimanın yanında öööyle kös kös oturdum=)))bankadan çıktığımda hava serinlemişti=))

Selam hatunlarrrr
aklinialirimsmile nerelerdesin yine herkes kayıp yaaa
geldim baktım gördüm kaçtımmm
:sm_confused:

:roflol: :roflol:
evet oluyor böyle durumlar çalışanların bazen haberi olmuyor durumlardan
neyseki sıcak saatleri serni bir ortamda geçirmişsin

slm mıllet
bırazdan kent parka gıdecem canom we beyazımla bulusmaya

oohhhh süpperrrr sefanız olsun zemuszemus

Selam hatunlarrrr
aklinialirimsmile nerelerdesin yine herkes kayıp yaaa
geldim baktım gördüm kaçtımmm
:sm_confused:

kaydirigubbakcemile3

heeeeyyyy kızlarrrrrr nasılsınıııızzzzzz opuyorumnanaktan 30 a yakın sayfa geçmiş şöööle bi göz attım katılanlar olmuş hoş gelmişler evlenenler olmuş allah bir yastıkta kocatsın inşallah haydecim günden güne iyileşiyormuş çoook sevindim ama benim yokluğum hiç belli olmamış mafoldumben senağlama nerede bu kız diye hiç soran olmamış aşkolsun size mafoldumben çok yoğun ve kötü bir süreci atlatıp nihayet evime taşındım kızlar hala kendime gelemiyorum çok yoruldum usta peşinde koşmayım diye anahtar teslim iş verdim güya beni perişan ettiler en son patronu dövdüm bayanım diye el kaldıramadı tabi bende dövebildim evin işi bitmeden taşınmak zorunda kaldım çok berbat günler geçirdim kızlar sormayın neyse yazsam çok şey var sıkmayım bu arada hepinizi çooook özledim yaaaa Şeniz

semrican canım hoşgeldin..burası baya sessiz..inşallah bundan sonra şenlenir...eskisi arkadaşlarımı buraya gelirler..bende eskisi gibi gelemiyorum..pc de uzun oturamadığımdan.. seni tebrik ederim canım..insanı deli edene kadar uğraşıyor bu ustalar.benim başımdanda geçti..kolaylıklar diliyorum sana..Şeniz

hadi kızlar yaz geldi tatilemi çıktınız...kaydirigubbakcemile

slm millet nasılsınız görüşmeyeli, haydeç ablacım seni buralarda gördüme çok sevindim daha sık gel olurmu yarında hasret giderecez ayy ne güzel ne güzel herhangi bi değişiklik yok değilmi plandan=))
yaa dün akşam ben baya bi yazdım yazdım ama gönderemedim net gitmiş=(( canımçok sıkıldı sizlere uzun uzun boşwerimizin kınasını ve düğününün anlatmıştım neyse özetle çok güzel bi gelin olmuştu ve kınada düğünde gayet güzeldi kınada baya bi kurtlarımı döktüm gelinide rahat bırakmadım=) ama düğünde malesef oturduğum yerde kanım kaynasada kıpırdayamadım tabi, canoyla içimiz gitti=)))haydeç ablacım senide andık keşke ilk tanıştığı buluştuğu arkadaşları olarak en azından haydeç ablamızda yanımızda olabilseydi diye ama nasip işte ama üzülmeyin göremedik diye bi kaç güzel fotosunu çektik canoda onlar koyacaktı aslında ama fırsatı olmadı herhalde buraya eklicek kendisindende izin aldık benden bu kadar şimdilik sizler ne almedesiniz bakalım=))

semircancım hayırlı olsun bu arada evinde sağlık mutluluk ve huzurla oturmanı dilerim.

beyazım canım benim bende isterdim boşverin düğününde olmayı malum köyde oturuyorum vede araba sorunlu bizim trafiğe pek çıkmıyoruz..ama tebrik mesajı attım boşverime..iyiki sizlr ordaymışsınız..bu arada yarınki planda bir değişiklik yok kızımla beraber geleceğiz...çok öpüyorum sizleri...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…