beyazım canım benim bende isterdim boşverin düğününde olmayı malum köyde oturuyorum vede araba sorunlu bizim trafiğe pek çıkmıyoruz..ama tebrik mesajı attım boşverime..iyiki sizlr ordaymışsınız..bu arada yarınki planda bir değişiklik yok kızımla beraber geleceğiz...çok öpüyorum sizleri...Şeniz
haklısın ablacım bizde öyle konuştuk zaten köyde olmasa kesin gelirdi diye yarın için sabırsızlanıyorum=))
Beyazım toprağım yarın bende geliyom
Beni unutmayın. Nasıl kaçta gidecekseniz yazın buraya...
opuyorumnanaktan
arkadaşlar daha öncede yazmıştım erenlerde boş kiralık daire arıyorım 400 civarı lütfen bildiği gördüğü varsa yazarsa çok sevinirim küçk bebeğim var sık sık çıkıpta bakamıyorum
güzelim en geç 11 de orda olacağız ordu evinin ordan ceza evi arabalarına binip güneşler belediyesinin önünde iner ve ben geldim diye pantere haber edersen ordan alırız seni( toplu gidilmicek)
cnmcıım hoşgeldin ,geçmşler olsun,güle güle,sağlık ve huzurla otur evinde,:Saruboceq:heeeeyyyy kızlarrrrrr nasılsınıııızzzzzz opuyorumnanaktan 30 a yakın sayfa geçmiş şöööle bi göz attım katılanlar olmuş hoş gelmişler evlenenler olmuş allah bir yastıkta kocatsın inşallah haydecim günden güne iyileşiyormuş çoook sevindim ama benim yokluğum hiç belli olmamış mafoldumben senağlama nerede bu kız diye hiç soran olmamış aşkolsun size mafoldumben çok yoğun ve kötü bir süreci atlatıp nihayet evime taşındım kızlar hala kendime gelemiyorum çok yoruldum usta peşinde koşmayım diye anahtar teslim iş verdim güya beni perişan ettiler en son patronu dövdüm bayanım diye el kaldıramadı tabi bende dövebildim evin işi bitmeden taşınmak zorunda kaldım çok berbat günler geçirdim kızlar sormayın neyse yazsam çok şey var sıkmayım bu arada hepinizi çooook özledim yaaaa Şeniz
ooy ablam biz hatunlar hep aynıyız yaa,boşveer,kızlar slm..nerelerdesiniz..ben bakayım dedim ama kimseler yok..ben bugün ne yapmışım panterimin fotoğraf makinasını bizim diye almış gelmişim..tuba eve gelince fotoğraf makinasını çıkardı bende çıkardım..anne dedi panter ablanın fotoğraf makinası o dedi...hemen panteri aradım zavallım kaç saattir makinayı arıyormuş...canoyu falan aramış..ay çok üzüldüm ya..neyse yarın kızım götürcekte içim rahat edecek..panterim tekrar özür dilerim canım ya çok mahçup oldum valla...Şeniz
cnmcıım hoşgeldin ,geçmşler olsun,güle güle,sağlık ve huzurla otur evinde,:Saruboceq:
ama beni soran olmamış diye üzülme şekerciim,düzenli girip okuyamıyoruz bu ara ,
bizde yokuz anlıcaanboshayallersmile
ooy ablam biz hatunlar hep aynıyız yaa,boşveer,
onçin çook normal,karışıklık olmuş ,nee mahçup olcan kiiolumunekankayizsmile
neyse roşum emaneti yerine ulaştırdımdaiçim rahat etti... ay kıyamam ben sana oynayamadın demi.... Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?