Sakarya///54

haklısın ablacım bizde öyle konuştuk zaten köyde olmasa kesin gelirdi diye yarın için sabırsızlanıyorum=))

evet annesinden ötürü şansımı zorlıcam demişti demek gelebilecek çok güzel ohh ohh sefamız olsun panterin bahçesi bizi bekliyo=))

Beyazım toprağım yarın bende geliyom
Beni unutmayın. Nasıl kaçta gidecekseniz yazın buraya...
opuyorumnanaktan

arkadaşlar daha öncede yazmıştım erenlerde boş kiralık daire arıyorım 400 civarı lütfen bildiği gördüğü varsa yazarsa çok sevinirim küçk bebeğim var sık sık çıkıpta bakamıyorum

Beyazım toprağım yarın bende geliyom
Beni unutmayın. Nasıl kaçta gidecekseniz yazın buraya...
opuyorumnanaktan

güzelim en geç 11 de orda olacağız ordu evinin ordan ceza evi arabalarına binip güneşler belediyesinin önünde iner ve ben geldim diye pantere haber edersen ordan alırız seni( toplu gidilmicek)

bu topikte aktif olan arkadaşlar arasında erenlerde oturan olmadığı için sanırım sana yardımcı olabilecek olan yok sanırım güzelim, hem neden sair vakitlerde uğrayıp sohbetlerimize katılmıyosun ki bizimle sohbet gayet keyiflidir emin oabilirsin=)))

slm mıleet yarın sabah beklıyorummm ona gore
gumus we yesıl gozlunun telı bende ykkkkkk yha bana telını ulastırın yada haber edın laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

seda waktım kısıtlı sole solıyım
sabıha hanımın onundekı kırmızı dolmuslar war
cezaewı serdıwan ona bın gunesler beledıyesının orda ın
beledıyenın arkasında terzı war ona sor o gosterır beklerım

kızlar slm..nerelerdesiniz..ben bakayım dedim ama kimseler yok..ben bugün ne yapmışım panterimin fotoğraf makinasını bizim diye almış gelmişim..tuba eve gelince fotoğraf makinasını çıkardı bende çıkardım..anne dedi panter ablanın fotoğraf makinası o dedi...hemen panteri aradım zavallım kaç saattir makinayı arıyormuş...canoyu falan aramış..ay çok üzüldüm ya..neyse yarın kızım götürcekte içim rahat edecek..panterim tekrar özür dilerim canım ya çok mahçup oldum valla...Şeniz

iyigeceler hanımlar ölmüş bitmiş bi durumdayım bu yorgunlukla bile sizlere bi uğrayıp slm vereyim dedim belki dedim benden sonra olup bitenleri bi yazan olurda bende okurum yada konu açılmıştır resimlerimize bakarım ama nafile neyse artık yarın akşama kaldı demekki ..
üzülme ablacım olur öyle şeyler insanlık hali =)

cnmcıım hoşgeldin ,geçmşler olsun,güle güle,sağlık ve huzurla otur evinde,:Saruboceq:
ama beni soran olmamış diye üzülme şekerciim,düzenli girip okuyamıyoruz bu ara ,
bizde yokuz anlıcaanboshayallersmile
ooy ablam biz hatunlar hep aynıyız yaa,boşveer,
onçin çook normal,karışıklık olmuş ,nee mahçup olcan kiiolumunekankayizsmile

günaydınlar millet,olumunekankayizsmile
nerdesiniz sürprizi açıklıcek aakedeşleer,bi an önce açıklayında kk kaffaltı görsün ayol,kaydirigubbakcemile
pantişim çok güzel ağırladı bizi saolsunkaydirigubbakcemile5
bildiğiniz üzere dün akşam kınaya gittim,anam hopörler bile yok,
tv ye cd takmışlar,düşünün ses ne kadar çıkabilir,
sevdoşumla deli olduk,kurtlar kaynadı durdu içimizdesempatiksalakcinni
neyse enercim yarın akşamki kınaya kaldıbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

neyse roşum emaneti yerine ulaştırdımdaiçim rahat etti... ay kıyamam ben sana oynayamadın demi.... Şeniz

neyse roşum emaneti yerine ulaştırdımdaiçim rahat etti... ay kıyamam ben sana oynayamadın demi.... Şeniz

sorma ablacım yaa,oynıcam deye şartlanmıştım:umursamaz:
akşamki kınanın cemiyetide yarın akşammış,davetiye okuma özürlü olduumdan haberim yeni oldu,
eee yarın akşam diğer kınaya gitmekte şart,ooy ben nidem diye dolanıp duriim şimciguclubacismile

Canlar,
Baktım ne resimler eklenmiş nede dün buluşma ile ilgili bir topik açılmış neyse artık...
O yüzden bende buraya yazıyom yorumları....
Dün panterimde idik anam bir güzel kahvaltı sofrası vardı ki sormayın gitsin
Ve epey bir kalabalıktık.
Öncelikle panterime ilk giden ben oldum biraz erken gittim ve panterimi tam iş üzeri yakaladım valla gün boyu beni yakaladın dedi durdu.
Ama şekerim sen o halinle bile öyle güzel samimi sıcacıktın ki sevdim seni kızzz
Yüreğinin güzeliği öyle sıcaktı ki bunu gün boyu hissettim sanırsam senle yavaş yavaş yıldızları barıştırıyoz ne dersin hoş pıncırla aynı burçtanmışsız sen seversin koçlar canıms...
Onun dışında sofranı evini bize açtın hepsi mümkemmeldiii. Bir acı kahveni dahi içtik artık bunu anlamı benim için çok büyük 40 yıl değil yaşadığım sürece iyi kötü yanındayım dostluğun için teşekkürler.... Anam pek bir melankolik oldu ama içimden geçenler....
Yeni tanıştığım Nilly hala bulamadık seni nerden tanıdığımı sen buldun mu şeker. Sende kafa bir hatunsun beaa....
Onun dışında diğer arkadaşlarla ilgili düşüncelerimi zaten yazmıştım.
Ve diyorum ki İYİ SİZLERİ TANIDIM.....
PANTER
BEYAZ TOPRAK
CANO
KISMETSİZ KEDİ
ROŞUM
HAYDEÇ
NİLLY
TEŞEKKÜRLER....
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

rica ederim şengülcüm bizde seni sevdik arkadaşlğımız daim olur inş.=))

ben yine çok yorgunum şincik yatayım yarın akşam bişeyler karalarım =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…