Sakarya///54

rica ederim şengülcüm bizde seni sevdik arkadaşlğımız daim olur inş.=))

ben yine çok yorgunum şincik yatayım yarın akşam bişeyler karalarım =)))

Hımmmmmm peki beyazım toprağımmm umarım sevmişinizdir lülülülülülü
Fazla yorma kız kendini yoksa tatile çıktığında bir avuç kemik kalacan şekerrr kaydirigubbakcemile3

OOOOOOOOO HANIMLAR NERDESİNİ YİNE ????*
GELDİM BAKTIM GÖRDÜM TOPİK YİNE BAŞI BOŞ KALMIŞŞ YAAA
ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kızlrr resimlere baktım kaçıyorum.çooooooookkkk yorgunum.ölüyorum yorgunluktan..yarınıda atlatıyım ondan sona buralardayımm.hepiciğinizi öpüyorumm

tünaydın kıslar,
hepinize ii tatiller olsun,
canocuum çok tşkler,boşvercim pek güzel olmuş maş.allah mesut etsin
dün akşam ki sünnet cemiyeti harikaydı kıslar,
orayı bırakıp kınaya zoraki gittim inanın ,
çok güzel programlar hazırlanmıştı,biz kalkarken mevlana gösterisi vardı,
hiç öle sünnet cemiyeti görmemiştim,bayıldımboshayallersmile
eltim bugün yoğunsun biliim, kolay gelsin sana olumunekankayizsmile

iyigeceler kızlar işe başladığımdan beri yine gözlerim kapalı geziyorum çabuk alışırım umarım bu tenpoyaa yaşlanmışım ben beyaa=(((
ayy boşwerin resmini görünce duygulandım yine rabbim ömür boyu pişman etmesin o gülen yüzü hiç solmasın inş.

selam sakarymın hatunlarııııııııııııı
evet nihayet yoğunluğum azaldı.biraz rahatladım sanırım..geçen hafta temizlik+gezme olunca çok sıkıştım.haftasonu günüm vardı.ben ğırladım arkidişlerimi..ordan gece düğüne gittik.pazar günüde gezme olınca bayağı haşat olmuşum.tebii benim gibi hem gezmeyi hemde evişlerini birarada yapmaya kalkınca doğal olarak haşat olunuyokaydirigubbakcemile3
ee sizlerde ne var neyok bakkem görüşmeyeli..

iyigeceler kızlar yine ben geldim ben gelirim ben giderim yine ben gelirim ben giderim=)))
neysem hapinizi öpeyim ve gideyim panterinde selamı var byyyy

benden sonra yine kimseler uğramamış..kızlar ses verin hele..nerelerdesiniz bakalım.yoksa tatilemi çıktınız...:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…