Sakarya///54

iyi geceler bayanlarrrr
haydeç ablam sağolasın sen nasılsın.yaramazlık yok bizde .bildiğin gibi..
diğer hatunlar kayıplarda...eltim yoğun bu aralar ondan kelli gelememiştir.ama diğer kaçaklar nerelerde aceppbilmiyorumkismile

Nerelerdesiniz yavvvv

Tabi havalar sıcak geziyosunuz.Bende işi bırakıp evimin hanımımı olsam yahu

selam millet hepinize hayırlı geceler ben dahil tüm topiğe bi rehavet çökmüş, artık kimseler uğramaz olmuş bu sefer cidden hepimiz toptan istifa etttik sanırım neyse benim son bi haftam baya bi yoğun geçti biliyosunuz en son buluşmamızda işe başlamıştım ve ilk günler girip ne kadar yorulduğumdan sizlere bahsediyodum sonunda pilim bitti ve başka bi iş teklifi aldığım yer olunca ordan oraya geçiş yaptım bu sefer işten işe atlayış yaptık anlıcanız bi öncesindede öyle olmuş ama çok uzun soluklu olmamıştı inş buda ona benzemez neyse durum bundan ibaret, bide haftaya doğum günüm inş. bu senede toplanıyormuyuz hanımlar =))))

merhaba arkadaşlar
aslen kütahyalıyım. fakat sakaryaya tayinimiz çıktı. sanırım yaz sonu gibi taşınacağız nasipse. aranıza katılmak beni mutlu eder...
hepinizin kandili mübarek olsun.

merhaba arkadaşlar
aslen kütahyalıyım. fakat sakaryaya tayinimiz çıktı. sanırım yaz sonu gibi taşınacağız nasipse. aranıza katılmak beni mutlu eder...

Hoşgeldin canım.Bizde seni tanımaktan mutlu oluruz

Kandiliniz mübarek olsun

Hoşgeldin canım.Bizde seni tanımaktan mutlu oluruz

Kandiliniz mübarek olsun

hoşgeldin canım ....

hoşbulduk arkadaşlar. ne güzel böyle sayfa hareketli, ilerliyor. bilgilerimde görüyorsunuzdur biraz ama kısaca kendimi tanıtayım. ismim fatma. şu anda yozgattayım. kütahyalı olduğumu yazmıştım zaten. bilgisayar öğretmeniyim. evliyim. onbir aylık dünya tatlısı bir oğlum var. ismi yiğit. sakaryayı çok merak ediyorum. çevresi çok güzel gibi..

Sen eskiden görecektin topiğimizi ah ahhhh
Sakarya çok güzeldir.Eminim beğeneceksin.Şahsen emleketimi hiçbir yere değişmem..

Buluşmalar oluyor sık sık..Son zamanlarda ben pek katılamadım ama çok güzel olur.Gelde Sakaryaya tanışırız

Günaydınnnn

Nerelerdesiniz yahu ne gelen var ne giden..

Haydeç abla gelmiş oda mumy'e hoşgeldin demiş sadece.Anlatmamış nasıl olduğunu..

Gelinde bişeyler yazın yavv..

sonunda okulları kapattık şükür. beni büyük telaşlar bekliyor. ev toplamak off ne zor iş.

Anam nazar değdi topiğe....
Nerde Sakaryanın hatunları...
Bende geliyom öyle bakıyom gidiyom bugün bir iki kelam yazayım dedim...
Beyazım ya sende iş konusunda rekora gidiyon kız
Neyse inşallah yakın zamanda canlanır bura
opuyorumnanaktan

Bakıp gideceğine bi slm yaz yahuuu

merhaba arkadaşlar
arkadaşım hoşgelmişsin..bekleriz aramıza güzeldir sakaryamız..
arkidişlerindediği gibi aslında normalde daha hareketlidir topiğimiz ama yaz geldi herkeşler dışarıda ..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…