Sakarya///54

slm mıllet
ne bu durgunluk
benı soran olmamıs amma ben yazam
ıım ck sukur sıcaklarla bogusup duryos
nan beyaz gacısı bu hafta ne mangal sefamızı ne bızde kaldıgınıyazmıssın
ckkkk teessuf ederım bılgıne

selamlar saygılar efenim
karneleri aldık artıkınn piknik neyn edebilirüs
yaf beyazz ne günü izinlisin sen kuzumm bi de hele
pantiş görüşşemiyozzzzz
kızlar bi gün ayarlayalımda buluşalım ,mümkünse bu kez bende
hadiiiii

he dımeye unutuwerdım nısanın karnecıgı nası de bakem benım oglusum tsk getırdı bı duygulandım sorma gıtsın sarıldım sırıl sırıl agladım
anne delımıısn nesın dıo
bu erkeklerın buyugude kucugude odun beaaaa......
pıknık ısıde gozel bı fıkır
zaaar sıcaktan balkondan dısarı cıkmaıom sole efıl efıl mıss gıbı olur
bea...
beyaz pazar gunlerı ızınlı bıldıgım kadarı ıle 2 gun once gıttım cıg koftemı yedım acılısı ben yaptım anlıycaaaanız

kızlar adapazarının ev tutmak için önerebileceğiniz şöyle nezih ama biraz da ucuz semti var mı :)

kızlar adapazarının ev tutmak için önerebileceğiniz şöyle nezih ama biraz da ucuz semti var mı :)

ilk önce hoşgeldin güzelim aramıza bu arkadaşların beyaz beyaz diye çığrışıp durdukları ben oluyorum memnun oldum=))) ev konusunda eğer merkezi düşünmezsen fiyat konusunda uygun ve havası temiz sakinliği güzel olarak korucuk camili ve karamanı tavsiye ederim biraz merkeze uzaklar ama oradaki evler hem daha sağlam hem daha yeni hem daha uygun havası da güzel.

şincik sizlere bi selam vereyim ilk evvela geçmiş kandiliniz ve girdiğimiz üç aylar mübarek olsun rabbim hayırlı bi şekilde geçirmeyi ibadet ve duaları kabul olanlardan olmayı rabbim nasip etsin inş.bugün izinliyim en son yazıma baktımda haftaya doğum günüm demişim yaşlanmaya nede meraklıyım öyle daha 2 hafta var hanımlar anlıcanız haftaya değil ondan sonraki pazar doğum günüm güzel bi piknik fena olmaz aslında ohh doğum günümde üfür üfür yine dostlarımla beraber pasta benden bu sefer söz öyle pekiyle geçiştirmicez=)))))

memnun oldum ben de canım. teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. doğum günün de yaklaşıyormuş. şimdiden kutlarım..

iyi geceler kızlarrrr
biz bu akşam üstü pantişim ve beyazımla hasret giderdikkk
yağmura yakalandık ama sığınıcak yer bulduk:)
mumy hg aramıza sende

BİR SELAM BOŞWERİM kaydirigubbakcemile3
BU ARADA RESİMLERİNE BAKTIM MAŞALLAHHH TÜÜÜ NAZAR DEĞMESİN ÇOK GÜZEL GELİN OLMUŞSUNNN
EN KISA ZAMANDA TANIŞIRIZ SENLEDE
zemuszemus

Teşekkür ederim canım benim.Beyazın doğum günü pikniği banada uyarsa tanışırız inşallah..

iyi geceler kızlarrrr
biz bu akşam üstü pantişim ve beyazımla hasret giderdikkk
yağmura yakalandık ama sığınıcak yer bulduk:)
mumy hg aramıza sende

Dün arıyacaktım sizleri görüşelim diye.Benim koca çalışıyodu.Cumartesi sekize kadar çalıştı..Pazarda öle olaydı arıyacaktım sizi ama dörde kadar çalıştı

Mumy karamanda oturuyorum ben.Güzel bir yer.Heleki çocuklar için.Yalıtımlı doğalgazlı ve merkeze göre daha uygun.Merkeze 20 dakika mesafede dolmuşla..

Mumy karamanda oturuyorum ben.Güzel bir yer.Heleki çocuklar için.Yalıtımlı doğalgazlı ve merkeze göre daha uygun.Merkeze 20 dakika mesafede dolmuşla..

teşekkür ederim. biz biraz daha merkeze yakın düşünüyoruz ama bakalım. nasip.. baktım oraların fotolar güzel görünüyor aslında. bakalım belli mi olur.. belki komşu oluruz :)

slm mıleet netım bugun ıtıbarı ıle acıldı
artıkın gelsın sohbetlerr
dun guzeldı gercekten

Öğretmensiniz galiba..Tayininiz nereye çıktı
evet öğretmeniz canım. eşimin okulu belli oldu. benimki ağustosta. asıl isteğimiz benim okula yakın tutmak evi. o da belli olmayınca böyle muallakta kalıyor işte insan. eşimin okul çarşıdaymış. ben de oralardan bi okul çıkarsa isteyeceğim inş.

Son 3 haftaya kadar bende çarşıda oturuyordum..Ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…