selamlar saygılar efenim
karneleri aldık artıkınn piknik neyn edebilirüs
yaf beyazz ne günü izinlisin sen kuzumm bi de hele
pantiş görüşşemiyozzzzz
kızlar bi gün ayarlayalımda buluşalım ,mümkünse bu kez bende
hadiiiii
kızlar adapazarının ev tutmak için önerebileceğiniz şöyle nezih ama biraz da ucuz semti var mı :)
BİR SELAM BOŞWERİM kaydirigubbakcemile3
BU ARADA RESİMLERİNE BAKTIM MAŞALLAHHH TÜÜÜ NAZAR DEĞMESİN ÇOK GÜZEL GELİN OLMUŞSUNNN
EN KISA ZAMANDA TANIŞIRIZ SENLEDE
zemuszemus
iyi geceler kızlarrrr
biz bu akşam üstü pantişim ve beyazımla hasret giderdikkk
yağmura yakalandık ama sığınıcak yer bulduk:)
mumy hg aramıza sende
Mumy karamanda oturuyorum ben.Güzel bir yer.Heleki çocuklar için.Yalıtımlı doğalgazlı ve merkeze göre daha uygun.Merkeze 20 dakika mesafede dolmuşla..
teşekkür ederim. biz biraz daha merkeze yakın düşünüyoruz ama bakalım. nasip.. baktım oraların fotolar güzel görünüyor aslında. bakalım belli mi olur.. belki komşu oluruz :)
evet öğretmeniz canım. eşimin okulu belli oldu. benimki ağustosta. asıl isteğimiz benim okula yakın tutmak evi. o da belli olmayınca böyle muallakta kalıyor işte insan. eşimin okul çarşıdaymış. ben de oralardan bi okul çıkarsa isteyeceğim inş.Öğretmensiniz galiba..Tayininiz nereye çıktı
slm mıleet netım bugun ıtıbarı ıle acıldı
artıkın gelsın sohbetlerr
dun guzeldı gercekten
evet öğretmeniz canım. eşimin okulu belli oldu. benimki ağustosta. asıl isteğimiz benim okula yakın tutmak evi. o da belli olmayınca böyle muallakta kalıyor işte insan. eşimin okul çarşıdaymış. ben de oralardan bi okul çıkarsa isteyeceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?