Sakarya///54

Ben sadece fikrimi beyan ettim.Neden bu kadar alındın anlamadım doğrusu.Aman arkadaşım bundan sonra bişey demem kusura bakma..
Hadi Allaha emanet

evet nikahı kıydık tayin işlemleri için aylarca önce ama düğün yapmamıştık 11 eylülde düğün olacak inşallah şimdi yarı evliyim sonra tam evli olacam olumunekankayizsmile

ben konuyu özetlim arkadaşlar biri birinin babasını vurmuş oda gitmiş onun annesini vurmuş
haberlere çıkmadı ama
komedi filmi yapcaklarmış
...

bilmem anlatabildimmi
hıı hadi gelin perşembe evcilik oynarız artık söz ben barbilerimi geitricem

aralarında diyalog olmayınca sezdim cerencim,
tabii iki kişi arasında olunca kimseye laf düşmez,
bence halledilecekse aralarında halledilsin,ne burda nede buluşmada,çoğul gerginlik olmasın inş.diyom,boshayallersmile
inş gelirsin bizde ifar sonrası gelebilirz, merkesde olursa tebiikaydirigubbakcemile5
şengülcüm ,sen şahit olduun ve misafir yanında olduğu için rahatsızlığını dile getirmişsin,
açıklamanın sonucunda yapılan yorumlara kırılma bidanemolumunekankayizsmile
geçmş olsun,biz bu yıl 50 faktörlü kremle başlayıp,
bikaç gün sonra 30 faktöre geçtik ve hiç yanmadık,
artık çok dikkatli olmak gerek güneşe çıkarken,boshayallersmile
kısçem için çok tşk ederim ,rabbim cümlemizin evlatları için nasip etsin temennilerini:Saruboceq:
dahada bişey demiyorum ve susuyorum
aşkolsun hepinize
bye
heeyy küsmek yok sakın ama dime,olumunekankayizsmile
tünaydın
roşummm kıscene hayırlı ömür versin rabbimmmmm
amiin canom,cümlemizin evlatlarına inş.:Saruboceq:
pantişim çok geçmş olsun şikerim,olumunekankayizsmile
ama oruçluysan biraz sabret,iğneyi iftar sonrası yaptır bidanem,orucun sakatlanırboshayallersmile

saol bebikim yok agrımdan olsem yıne sakatlamam orucumu
aasamı beklıycem cnm

oooy jellerle geçmezse acile gidin bakılır sanırsam,zehirlimidir deel midir die,
yaa işte bahçeli evlerde her nevi börtü böcük oluyo pantişim,ordan gelmştirboshayallersmile
ya bende garipsemedim şengülü,kendince haklı kız,
ayrıca yanlız iki kişi arasında yaşanan orda kalır sonuçta,
bende olsam bende rahatsızlıımı dile getiririm gayet normal,kızın üstüne gidiliyo boş yerekaydirigubbakcemile5
nee çatlatıon be canom,kalalbalık arasında olursa kokusu çıkar elbette,
bunda şaşılacak bişe yok,geçen yıl olanları hatırlamıyo musun,
bu olay onun yanında devede kulakboshayallersmile

konunun herkezi germesi gayet normal kim okursa gerilir
sifonu çekebilirsiniz
sifonu çektim gitti
bilmem anlatabildimmi
hıı hadi gelin perşembe evcilik oynarız artık söz ben barbilerimi geitricem
buluşmada elinden geleni yap canom,kaydirigubbakcemile3kavga olmasın valla billa:umursamaz:

Son düzenleme:
rosumum waaa yha her aksam off sıkarım balkonda oturuyom dıye sınek bocek hıc gelmez
ama carsafın ıcndemıydı anlamadımkı ıftar yapıııım gıdecem bebegım zaten
dıger konuda konusmak ıstemıyom artıkkkk
don lastıgı gıbı cek cek uzarrr konu oooooooooooooooo

Hiçbir artniyet olmadan (sadece gerildiğim için gereksizmiş meğer üzgünüm) yaptığım bir yorum sonrası bu duruma gelineceğini bilemedim özür dilerim..

Ayrıca roşum yaptığın kinayeler tartışmayı büyütmek içinse ben yokum.Yeteri kadar elim ayağım titredi şu ramazan günü.

Yeteri kadar sıkıntılıyım birde burda olan şeyler yüzünden üzülmek istemiyorum.Bir daha yorum yapmıyacam.Üzüldüm hemde çok üzüldüm.

Tekrar diyorum hiçbir artniyetim yoktu kırılanlar olduysa özür dilerim.

Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…