slm mıllet
agzımızın tadı kacmasın hıc sengul yasananı yedırememıs yazmıs
orada olmayan ark.. yorum yazmasıda ck anlamsız
ama konu ck farklı yerlere gıtmıs nse zaten canım sıkkın bıde ıııcene sıkmayın be
Ne bu şiddet bu ne celal anlamadım
Ben sadece fikrimi beyan ettim.Neden bu kadar alındın anlamadım doğrusu.Aman arkadaşım bundan sonra bişey demem kusura bakma..
Hadi Allaha emanet[/QUOTE
sengulde yasadıgını yazmıs senın nası beyan etme hakkın warsa onunda yasadıklarını yazmaya hakkı war olayı gormedın bılmedıgın halde yazdın we kıza laf yazdın ne beklıyodun
demesen ck ıı olur zaten kaydirigubbakcemile5
ben bu durumu kurtarıcam diye bi tarafımı çatlatttım
madem açtınız konuyu bukadar bu saatten sonrada hiç kimse alınganlık yapmasın
öyle ben yazmam ben gelmem çocuklugu da yapmasın plz
NE YORUM NE ALINGANLIK
SADECE SUSUYORUM
pardonlmaz:
sıddet weya celal ıceren tek kelıme solermısın bana delikafadulden
Ben sadece fikrimi beyan ettim.Neden bu kadar alındın anlamadım doğrusu.Aman arkadaşım bundan sonra bişey demem kusura bakma..
Hadi Allaha emanet[/QUOTE
sengulde yasadıgını yazmıs senın nası beyan etme hakkın warsa onunda yasadıklarını yazmaya hakkı war olayı gormedın bılmedıgın halde yazdın we kıza laf yazdın ne beklıyodun
Bende burda gerginlik yaratan bir konu olduğu için sıkıntı duydum aman neyse haklısın sorry
heee anladım mumy diyorsun sen onlar geldi canım evide taşıdılar artık burda oturuyorlar buraya yazmıştı o artık geldim burdayım diye ama şuan yine yozgata gittiler okul işler için sonra kütahya ankara okul açılana kadar yapılacak işleri varmış adapazarında değiller yani şuan.
bencede aç aç denizemi girilir sizinkiside bir alem olmuş yaniii
evet git bir an önce al tedaviye başla.
anladım canım allah kolaylık versin sana ne diyim zordur öyle tipler
düğün telaşı derken seninmi
profilde evli yazıyorr da
Tünaydın pantercik nabersin....
bencede kimsenin ağzının tadı kaçmasın mübarek günde hiç gerek yok
konu nedir ne değildir bilmiyorum ama bu yüzden de çok yorum yazmıyorum umarım bir an önce sorun ne ise yada varsa çözümlenir ve arada kırgınlık kızgınlık kalmaz
brawo diyorum
birde hoşçakalın..
Sinirinden bahsettim şekerim.
Ayrıca ben sadece fikrimi beyan ettim ama bu kadar alınacağınız aklıma gelmedi pardon bi daha olmaz
Bende burda gerginlik yaratan bir konu olduğu için sıkıntı duydum aman neyse haklısın sorry
arkadasım bende sana dedım kı olayın dısındasın sana ne oldu da gerıldın
konunun senınle alakası yoksengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
aralarında diyalog olmayınca sezdim cerencim,haftanın son iş gününden herkese kocaman günaydııııııınnnnnnnnnnn
vedeeeeee hayırlı cumalar kızlaaaaaarrrrrrrrr
heee burdan anlatma zatiiii halka açık yerlerde olay olur hele hele söz konusu karı milleti ise aman yareeebbiiiiiiii bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
heeee anladım tahmin doğrultusunda hareket ediyorsun gari ama kimi çekiştiriyorsunuz onu anlayamadım
efet efet sende kızçeni al gel görüştüğümüzde oturur bire bir ağızdan dinleriz olanları.
inşallah gelicem şimdilik niyetim bu ama malum çocuklu karıyam çitlenbik bir arıza çıkarmazsa ve buluşma iptal edilmezse eğer perşembe akşamı sizlerle olurum zannımca.
:
şengülcüm ,sen şahit olduun ve misafir yanında olduğu için rahatsızlığını dile getirmişsin,Dedikodu falan değildi yapılan beyaz toprak sadece olmuş bir şeyin üzerinden yapılan ufak bir yorumdu. Ki o gün aramızda yeni bir arkadaş vardı ne olduğunu anlamadı bile kız. Onu bırak ben bile bir garip tuhaf oldum. Sadece bunu söylemek istemiştim. Yoksa ben asla iki kişi arasında olanlara karışmam beni ilgilendirmez. Ama ordaki durumda hatalı davranan sendin bana göre çünki oraya gelmeden önce olup bitenleri bilmeden ters yaptın kusara bakmada.... Dahada bir yorum yazmam aşkolsun yanee .....Neyseeeee diyommmmmm
alsanaalsanasmile
geçmş olsun,biz bu yıl 50 faktörlü kremle başlayıp,aman neyse herkezlere slm hanımlar nasılsınız bugün ben biraz acılı ve gerginim varmı güneş yanığının acısını hafifletecek bildiğiniz bi formül eğlenmek suda oynamak zıblama güzelde sonradan şu ızdırabı olmasa offf valla off yani
roşumcum dün kızının doğum günüymüş ben onu atlamışım güzelim kusura bakma rabbim nice mutlu huzurlu sevdikleriyle beraber hayırlı seneler nasip etsin inş.doğum günü kutlu olsun güzel kızının
...
heeyy küsmek yok sakın ama dime,olumunekankayizsmiledahada bişey demiyorum ve susuyorum
aşkolsun hepinize
bye
amiin canom,cümlemizin evlatlarına inş.:Saruboceq:tünaydın
roşummm kıscene hayırlı ömür versin rabbimmmmm
pantişim çok geçmş olsun şikerim,olumunekankayizsmilensem sahurda yatııım bırden acı ıle uyandım kolumda bı kasıntı ne oldugunu anlayamadım
kasndıkca battı battıkca kasındı nsem demın uyandımkol balon gıbı olmus dogru doktora gıttım
orumcek ısırmıs ılac ıle jel werdı
eger ıftara kadar gecmezse acıle gıdıp ıgne olcam
aralarında diyalog olmayınca sezdim cerencim,
tabii iki kişi arasında olunca kimseye laf düşmez,
bence halledilecekse aralarında halledilsin,ne burda nede buluşmada,çoğul gerginlik olmasın inş.diyom,boshayallersmile
inş gelirsin bizde ifar sonrası gelebilirz, merkesde olursa tebiikaydirigubbakcemile5
şengülcüm ,sen şahit olduun ve misafir yanında olduğu için rahatsızlığını dile getirmişsin,
açıklamanın sonucunda yapılan yorumlara kırılma bidanemolumunekankayizsmile
geçmş olsun,biz bu yıl 50 faktörlü kremle başlayıp,
bikaç gün sonra 30 faktöre geçtik ve hiç yanmadık,
artık çok dikkatli olmak gerek güneşe çıkarken,boshayallersmile
kısçem için çok tşk ederim ,rabbim cümlemizin evlatları için nasip etsin temennilerini:Saruboceq:
heeyy küsmek yok sakın ama dime,olumunekankayizsmile
amiin canom,cümlemizin evlatlarına inş.:Saruboceq:
pantişim çok geçmş olsun şikerim,olumunekankayizsmile
ama oruçluysan biraz sabret,iğneyi iftar sonrası yaptır bidanem,orucun sakatlanırboshayallersmile
oooy jellerle geçmezse acile gidin bakılır sanırsam,zehirlimidir deel midir die,örümcek korkusu(araknafobya) tawan sekılde
aklım sasar normalde
gorsem yolumu degıstırırm dusun o kadar yanı
nerden geldı nasıl oldu anlamadım cnm dedım yha uyuyodum zehırlımıdır zehırsızmı bılemem
ama benı fena sısırdı kol oldu balon gıbı orucluyum ılac ıcemıyorum jelde ne kadar fayda eder bılmıyorumm cnm benım
bu arada smılıy mı kullanmaalsanaalsanasmile
ya bende garipsemedim şengülü,kendince haklı kız,][/QUOTE
nee çatlatıon be canom,kalalbalık arasında olursa kokusu çıkar elbette,ben bu durumu kurtarıcam diye bi tarafımı çatlatttım
madem açtınız konuyu bukadar bu saatten sonrada hiç kimse alınganlık yapmasın
öyle ben yazmam ben gelmem çocuklugu da yapmasın plz
NE YORUM NE ALINGANLIK
SADECE SUSUYORUM
sifonu çektim gittikonunun herkezi germesi gayet normal kim okursa gerilir
sifonu çekebilirsiniz
buluşmada elinden geleni yap canom,kaydirigubbakcemile3kavga olmasın valla billa:umursamaz:bilmem anlatabildimmi
hıı hadi gelin perşembe evcilik oynarız artık söz ben barbilerimi geitricem
saol bebikim yok agrımdan olsem yıne sakatlamam orucumu
aasamı beklıycem cnm
rosumum waaa yha her aksam off sıkarım balkonda oturuyom dıye sınek bocek hıc gelmezoooy jellerle geçmezse acile gidin bakılır sanırsam,zehirlimidir deel midir die,
yaa işte bahçeli evlerde her nevi börtü böcük oluyo pantişim,ordan gelmştirboshayallersmile
ya bende garipsemedim şengülü,kendince haklı kız,
ayrıca yanlız iki kişi arasında yaşanan orda kalır sonuçta,
bende olsam bende rahatsızlıımı dile getiririm gayet normal,kızın üstüne gidiliyo boş yerekaydirigubbakcemile5
nee çatlatıon be canom,kalalbalık arasında olursa kokusu çıkar elbette,
bunda şaşılacak bişe yok,geçen yıl olanları hatırlamıyo musun,
bu olay onun yanında devede kulakboshayallersmile
sifonu çektim gitti
buluşmada elinden geleni yap canom,kaydirigubbakcemile3kavga olmasın valla billa:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?