Sakarya///54

olayı baska yerlere cekmeye calısma beyaz daha sonra olanı bılıyorsun sen ozrunu dıledın ben senı affettmedım we affetmeyecegımde bu boyle bılıne
heee olayın sorumlusu benım ıstedıgımı solerım sewıye dogrultusundaaaaaa bılmem anlatabıldımmı yoksa alt yazımı geceyımsırnaşık şey

yok güzelim sana değil seni biliyorum evlenecen gelecen inş. sabırsızlıkla bekliyoruz=))
başka bi öğretmen karı koca arkadaş vardıda evde tutmuşlardı sesi çıkmıyo bayadırda ondan merak ettim ancak senin yukarda yazdıklarınıda okudumda senin daha çok işin var be güzelim yok askerlik yok senin okullar sınavlar allah kolaylık versin

ağlayımmı =)))özrün nasıl dilendiğini sen çok iyi biliyosun yaa neeyse ama madem sen açıkça bunları yazdın bende sen benim hayatımdan çıktığın için çok memnunun hiiç üzülmedim herkez baksın işine
hadi kızlar iyi akşamlar

aha aha aha aha
sms hala duruyo cocuklastırtıpda burda yazdırtma ııcene olayı baska yerlere getırme beyaz ben senı cıkardım bunu da bılıyosun allahıma sukurler ossun
darısı dıgerleının basına ıns............delikafadulden

eğer bu lafın altında kalmak istemiyosan msjı kelimesi kelimesine buraya yazmanı istiyorum hoş bizim aramızda yaşananlar kimseyi ilgilendirmez ama çamur atmasını biliyosun yaa yaz yazda görelim ne yazmışım sana, darısı diğerlerinin başına dediklerin benim 4 yıllık arkadaşlarım sen bi yılda neyimi gördünde beni burda aşalıyosun sana hangi kötülüğüm dokundu yaa senin şuan yaptığın bile ne kadar ayıp inan seni ne kadar yanlış tanımışım bunun için bir kez daha üzülüyorum neyse daha fazla devam edip senin istediğini eline vermicem güzelim asıl olan gelip yüz yüze sorunu konuşup eteğindeki taşları dökmektir burda onca insanın içinde çirkeflik yapmak değil ayıp ediyosun valla ama ben sana daha arkadaşlığımızın başında demiştim sende bana kazık atasın biliyorum sen yok mok emin olabilirsin demiştin yaa evet gerçektende emin olabilirmişim senin bi dost olmıcandan emin olmam lazımmış ee ne yaparsın insan hata yapa yapa tecrübe ediniyo neyse allah yolunu açık etsin

su an ısım warrrrrrrrrrrrrrr
ben senın ıstedıgını sana werıcem beyaz rahat ol

Yazılan herşeyi okudum.
Ama anladım ki burda artık yorum falan yapılmayacağını....
Aslında bu yorumda değildi sadece olan bişeyin bende ki etkisi idi....
Evet zaman geçmiştir. Ama demekki bişey bende çağrışım yapmış bende dile getirmişim sadece.....
Kiii burda asla ne şu ne bu diye İSİM DAHİ BEYAN etmemişim.
Ne de kimseyi rencide etmişim haklarına saldırmışım.....
Demekki herkes bir kıvılcım arıyordu bende sebebi oldum..
ÜZGÜNÜM ÜZGÜNÜM
Neyse herkes kendince haklı doğru
Allahım herkesin kalbine göre versin herşeyii
O yüzden sadece SUSUYORUM.
Herkes kendine iii baksın
Hoşçakalın
ve
Keşke insanların üzerine sağ tıklayıp da "özelliklerini göster" yapabilseydik... :gitme:

iiigecelerr sakaryamm
neler olmuş böyle..heryer karışmış.
şengülcüm kendini üzme derim gerçekten amiyane tabirle kabak senin başına patlamış.
ne olup bittiğini bilmiyorum.sonuçta orda olmadığım için benimde yorum yapma hakkım yok.
ama benim üzüldüğüm burdaki durum..burası sanal ortam insanlar burdan yanlış anlışabilyorlar.boşverin ortalığı sakinleştrmek için yazdıkları yanlış anlaşılmış.ama boşverde roşumun dediklerini yanlış anlamış.geçen sene bizde gereksiz yere üzüldük.roşum buna dikkat çekmiş.
ama bu sefer olay başka bi boyuta geçmiş..bu sorunu beyaz ve panter kendi aralarında halletmelii..
yoksa bu gidişle ortada sakarya topiği kalmıyacak..

aman allahım oku oku bitmedi....ne yazacağımı şaşırmış durumdayım...CADIARZU hepinize hayırlı sahurlar...

panterim çok geçmiş olsun canım...

roşum kızçenin doğum günü kutlu olsun..

beyaz sanada geçmiş olsun deniz ve güneş yaramadı sanırım...

kısmetsizim evin hayırlı uğurlu olsun..rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

boşwerim allah kolaylık versin ramazan ve sıcaklar kolay olmucak taşınmak....

ben yorum yazmıyacağım çünkü hepiniz aklı başında akıllı hanımlarsınız..sizleri seviyorum..benim için hepiniz özelsiniz..:teselli:

Son düzenleme:
hayırlı sahurlar
haydeç aplam hoşgeldinnnn.özledik seniiiiiiiii
panter gerçekten geçmiş olsun .aynen benide geçen pazartesi örümcek soktu ve elim şişti.ben geç farkettim 1-2 gün sürükledi beni..
bu arada ev için iyi dileklerinize hepinize teşekkür ederimm.bakalım bayram sonu taşıncez inşallah.

hadı yha moda demekkı sımdı orumceklerın ısırması kol hala balon modelı gezınıyom
eeee sımdı nasılsın pısı gectımı sıslıgı

günaydın kızlarrr şuan çok kötüyüm zır zır ağlıyorumm.Ay ben hiç mutlu değilim nişanlımla sürekli kavga ediyoruzzz benim istemediğimi bile bile habersiz elitimin yanına gidiyoo istanbulaa.Sürekli bencil bencil hareket ediyo iyimisin bemiyoo ay kızlar çok kötüyüm en güzel günlerim zehir gibi geçiyo evlenincede bu böylemi devam edicekk

Son düzenleme:

haklısın canım bizim gerginliğimiz yüzünden diğer arkadaşlar üzüldü ben buna dahaçok üzüldüm neyse biz ateş kes ilan ettik sizlerde rahat olun...

ablacım hoşgeldin yaa ben seni çok özledim iftarada gelemiceksin ramazandan sonra benmi seni ziyarete gelsem ne yapsam bu hasret nasıl bitecek sende bizler için özellikle benim kalbimdeki yerini sen zaten biliyosun ..

ah be güzelim nedesem boş şimdiden böyle sıkıntılarınız başladıysa allah sabır versin diyorum umarım evlendikten sonra bazı şeyler değişir dicem ama erkekler bu yönde pek değişmiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…