ayrıca boşverimin msjını dikkatli okursanız herhangi bi yorumda bulunmamış ya konuyu bizle paylaşın yada bize yansıtmadan kendi aranızda halledinki bizde gerilmeyelim demiş sen haklısın sen haksızıın gibi gereksiz yorumlarda bulunmamış borşvere dış kapının mandalı diyenler içindi bu yorumda seviyemizi düşürmeden konuşsak çok iyi olur.o orda olanları bilmeye bilir ama şengülde daha sonrasında neler oldunu bilmiyor değilmi yani onada yorum yapma hakkı düşmez hele burda hiç.
beyazcım banamı seslendin ben buralardayımm sesim çıkıyoo opuyorumnanaktandaha gelipte yerleşemedimki beklemedeyim dorukkente gelicem ama birtürlü gelemiyorum nişanlımın görev yeri çarşamba günü belli oluyo kesin merkezde çalışacak olursa dorukkente yerleşicez ilçe olursa oralardan bakıcaz eve oyüzden bekliyoruz şimdi kuzu düğünden 1 2 hafta sonra sakaryada olucam inşallh
olayı baska yerlere cekmeye calısma beyaz daha sonra olanı bılıyorsun sen ozrunu dıledın ben senı affettmedım we affetmeyecegımde bu boyle bılıne
heee olayın sorumlusu benım ıstedıgımı solerım sewıye dogrultusundaaaaaa bılmem anlatabıldımmı yoksa alt yazımı geceyımsırnaşık şey
ağlayımmı =)))özrün nasıl dilendiğini sen çok iyi biliyosun yaa neeyse ama madem sen açıkça bunları yazdın bende sen benim hayatımdan çıktığın için çok memnunun hiiç üzülmedim herkez baksın işine
hadi kızlar iyi akşamlar
aha aha aha aha
sms hala duruyo cocuklastırtıpda burda yazdırtma ııcene olayı baska yerlere getırme beyaz ben senı cıkardım bunu da bılıyosun allahıma sukurler ossun
darısı dıgerleının basına ıns............delikafadulden
panter dr a gittin mi die sormaa gelmiştimohaoldumsmile
hayırlı sahurlar
haydeç aplam hoşgeldinnnn.özledik seniiiiiiiii
panter gerçekten geçmiş olsun .aynen benide geçen pazartesi örümcek soktu ve elim şişti.ben geç farkettim 1-2 gün sürükledi beni..
bu arada ev için iyi dileklerinize hepinize teşekkür ederimm.bakalım bayram sonu taşıncez inşallah.
eğer bu lafın altında kalmak istemiyosan msjı kelimesi kelimesine buraya yazmanı istiyorum hoş bizim aramızda yaşananlar kimseyi ilgilendirmez ama çamur atmasını biliyosun yaa yaz yazda görelim ne yazmışım sana, darısı diğerlerinin başına dediklerin benim 4 yıllık arkadaşlarım sen bi yılda neyimi gördünde beni burda aşalıyosun sana hangi kötülüğüm dokundu yaa senin şuan yaptığın bile ne kadar ayıp inan seni ne kadar yanlış tanımışım bunun için bir kez daha üzülüyorum neyse daha fazla devam edip senin istediğini eline vermicem güzelim asıl olan gelip yüz yüze sorunu konuşup eteğindeki taşları dökmektir burda onca insanın içinde çirkeflik yapmak değil ayıp ediyosun valla ama ben sana daha arkadaşlığımızın başında demiştim sende bana kazık atasın biliyorum sen yok mok emin olabilirsin demiştin yaa evet gerçektende emin olabilirmişim senin bi dost olmıcandan emin olmam lazımmış ee ne yaparsın insan hata yapa yapa tecrübe ediniyo neyse allah yolunu açık etsin[/QUOTE
nse..........
iiigecelerr sakaryamm
neler olmuş böyle..heryer karışmış.
şengülcüm kendini üzme derim gerçekten amiyane tabirle kabak senin başına patlamış.
ne olup bittiğini bilmiyorum.sonuçta orda olmadığım için benimde yorum yapma hakkım yok.
ama benim üzüldüğüm burdaki durum..burası sanal ortam insanlar burdan yanlış anlışabilyorlar.boşverin ortalığı sakinleştrmek için yazdıkları yanlış anlaşılmış.ama boşverde roşumun dediklerini yanlış anlamış.geçen sene bizde gereksiz yere üzüldük.roşum buna dikkat çekmiş.
ama bu sefer olay başka bi boyuta geçmiş..bu sorunu beyaz ve panter kendi aralarında halletmelii..
yoksa bu gidişle ortada sakarya topiği kalmıyacak..
aman allahım oku oku bitmedi....ne yazacağımı şaşırmış durumdayım...CADIARZU hepinize hayırlı sahurlar...
panterim çok geçmiş olsun canım...
roşum kızçenin doğum günü kutlu olsun..
beyaz sanada geçmiş olsun deniz ve güneş yaramadı sanırım...
kısmetsizim evin hayırlı uğurlu olsun..rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
boşwerim allah kolaylık versin ramazan ve sıcaklar kolay olmucak taşınmak....
ben yorum yazmıyacağım çünkü hepiniz aklı başında akıllı hanımlarsınız..sizleri seviyorum..benim için hepiniz özelsiniz..:teselli:
günaydın kızlarrr şuan çok kötüyüm zır zır ağlıyorumm.Ay ben hiç mutlu değilim nişanlımla sürekli kavga ediyoruzzz benim istemediğimi bile bile habersiz elitimin yanına gidiyoo istanbulaa.Sürekli bencil bencil hareket ediyo iyimisin bemiyoo ay kızlar çok kötüyüm en güzel günlerim zehir gibi geçiyo evlenincede bu böylemi devam edicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?