Sakarya///54

yaa bizim yengenin kazağının kol içine arı girmiş ipteyken,
kadın giyince düşün,maffolmuştu,
bencede uzamasın bu lastik kopsunkaydirigubbakcemile3

yaa bizim yengenin kazağının kol içine arı girmiş ipteyken,
kadın giyince düşün,maffolmuştu,
bencede uzamasın bu lastik kopsunkaydirigubbakcemile3

haydeeeee
arının hatrası bende buyuk sag kulagımın kepcesınde hala ızını tasıyorum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bırazdan kopcek kapanın elınde kalcekk zate

bızım sengulle ıkılı konusmalarımız daaa oncede oldu yorum yapılmadı bugun ne olduysa oldu muılllet saha geldı
boswer madem uzulecektın konusmayacaktın
dedıgım gıbı orda yoktun olayı bılmıyorsun
madem konustun sonuclarına da katlanacaksın
herkesın kendıne gore sıkıntısı waaaa kımse laylaylomla gecırmıyo gunlerını yorum ıster yazarsın ıster yazmazsın ama bı kısının ustune bu kadar gıdılmez gıdılemez sımdı top rosumamı geldı sıra hayret bıseysın yaaaa hayrettt yanı

Şu yorumdan sonra üzülmüyorum.

Ben üzüntümü dile getirdim.Özrümü diledim.Hala uzatıyorsan keyfin bilir arkadaşım..

3-5 kişi yüzündende yorum yapmıyacam demiyorum.Sevdiğim arkadaşlarım var burda bundan sonra görmem duymmam okumam sizi biter..

aferin sanadelikafadulden

boşvercim bu konuda tek yorum yapan sen deildin ki,
ayrıca aynen benim yazdıım,senin okuduun gibi kinaye yok,tartışmaya gerekte yok,
herkes bişeler yazdı ben yazıncamı tartışma büyüyecek,milletin derdi bizi gerdi o kadar,
herkes haddini bilsin artık,bende yeteri kadar sıkıntılıyım inan buna ve burda olanlar için üzülecek gücüm yok,bence çok üstüne alınıp ,üzülenecek bi durumda yok...

Neyse canım ben birşey demiyorum kapattım konuyu.

haydeeeee
arının hatrası bende buyuk sag kulagımın kepcesınde hala ızını tasıyorum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bırazdan kopcek kapanın elınde kalcekk zate

vdemek ki haşarat seni seviomuş
vallahda koptu:gitme:yazıklar olsun beaakannehir

:bbo:ay ceren ne bilimm nişanlımla sürekli kavga ediyoruzz sudan sebeplere ben ilgi bekliyorum o evdi eşyaydı borçtu kafayı yemek üzere bende ilgi derdindeyim.Bir küs bir barışık devam ediyo günlerimiz bu yüzden endişeliyim evlenincede böyle olma korkusu var alttanda almıyorum zamanla tepemee çıkar diye öyle işte..

çok duygusalım birazda sulu göz düğündede eylenip gülsemde ayrılırken çok ağlayacak gibiyimm.Ama güüzel olması için elimden geleni yapıyorum.İnşallh herşey güzel olur bakalımm..

düğünede az kaldıı evet Ben ne zaman glirim nişanlımın iznine bağlı sakaryaya gelmem.düğün sonrası biraz ailemizin yanında biraz tatilde biraz istanbulda geçirelim diyoruz ama izni olmadığı için kesin birşey yok düğünden sonra hemende gelebilirimde.

Ceren çokcuk için bize çok erken nişanlım askerlik yapmadı henüz malum benim okulumda bitmedi bir yıl sonra askere gidecek bende mezun olup kpss uğraşıcam ancak ben atanınca askerlik bitince rahatca olur inşallh bebişte :ecrin_bebek:

bende arçelik alayım ozamn arkadaşlar bildiğinden şaşmamak lazım gerçi esya şans işi

beyazcım banamı seslendin ben buralardayımm sesim çıkıyoo opuyorumnanaktandaha gelipte yerleşemedimki beklemedeyim dorukkente gelicem ama birtürlü gelemiyorum nişanlımın görev yeri çarşamba günü belli oluyo kesin merkezde çalışacak olursa dorukkente yerleşicez ilçe olursa oralardan bakıcaz eve oyüzden bekliyoruz şimdi kuzu düğünden 1 2 hafta sonra sakaryada olucam inşallh

kızlarrr bune gerginlikkkkk ramazandan olsa gerekkk biraz rahat olalımmm herkese şimdiden hayırlı iftarlarrrr:1hug:

iyi akşamlar kızlar ne olmuş burda yaa gereksiz gereksiz tartışmalar atışmalar yapmayın allah aşkına olayın üzerinden nerdeyse 2 ay geçmiş sıkıntıyı şimdimi dillerdirmek ve bizle beraber diğer arkadaşlarında keyfini kaçırmak gerekiyo biz üstünü kapamış altından bir sürü sular akıtmışken sanki olay tazeymiş gibi sen haklısın sen haksızsın gibi yorumlar yapıp olayın ne oldunu bilmeyen arkadaşların kafasını karıştırmanın ve öğrenmek istediklerindede ama eğer anlatmıcaksanız buraya taşımayın dediğindede onları kırmanın hiç bi anlamı yok olay panterle benim aramdadır ve başkada kimseyi ilgilendirmez oldumu geçen seneki tatsızlıklarlada bi alakası yok geçen sene topluca bi kırgınlık olmuş ve halletmiştik bu seferki iki şahıs arasındadır ne kk yı ne sakarya topiğini nede üçüncü şahısları ilgilendirmez olay bitmiştir tamammı mübarek ramazan günü kimse birbirini kırmasın buraya tartışmak için değil bişeyler paylaşmak için giriyoruz ama güzel şeyleri gerginlikleri değil hee şahsi sıkıntılarımız olur teselliye ihtiyacımız olur destek isteriz tabiki anlatır rahatlarız ama benim paylaşmadığım sıkıntımıda başkasının burda dillendirmesi hiçte hoş değil olduki rahatsız olmuştur beni gördüğünde bana dile getirir dimi ama neyse ben de daha fazla kırıcı olmak istemiyorum heleki güzel bi iftar öncesi canlarımızı sıkmayalım dimi..

tavsiyeleriniz üzere eczaneye gittim kremleri aldım ve sürdüm ohh be diyorum vücumdaki ateşi aldı çok şükür baya ferahladım .

iftar içinde köfteci ismaile ne dersiniz daha öncede orda yemek yemiştik ordanda kent parka çay içmeye geçeriz hee nedersiniz bugün ordan geçtimde aklıma geldi oranın dış bahçeside var erkenden rezarvasyon yaptırır dışarda otururuz

bilmemmi canım bilmemmi sen su altında debelenirken benim attığım kahkahaları görmedin ben çok keyif aldım tekrarını istiyorum haberin olsun..=))
ayrıca diğer konudaki yorumundada haklısın üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen konun şimdi buraya taşınması gereksiz konuyu taşıyan şengül olmasıda şansızlık oldu oda gereksiz üzüldü.

ayrıca boşverimin msjını dikkatli okursanız herhangi bi yorumda bulunmamış ya konuyu bizle paylaşın yada bize yansıtmadan kendi aranızda halledinki bizde gerilmeyelim demiş sen haklısın sen haksızıın gibi gereksiz yorumlarda bulunmamış borşvere dış kapının mandalı diyenler içindi bu yorumda seviyemizi düşürmeden konuşsak çok iyi olur.o orda olanları bilmeye bilir ama şengülde daha sonrasında neler oldunu bilmiyor değilmi yani onada yorum yapma hakkı düşmez hele burda hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…