rosumum waaa yha her aksam off sıkarım balkonda oturuyom dıye sınek bocek hıc gelmez
ama carsafın ıcndemıydı anlamadımkı ıftar yapıııım gıdecem bebegım zaten
dıger konuda konusmak ıstemıyom artıkkkk
don lastıgı gıbı cek cek uzarrr konu oooooooooooooooo
yaa bizim yengenin kazağının kol içine arı girmiş ipteyken,
kadın giyince düşün,maffolmuştu,
bencede uzamasın bu lastik kopsunkaydirigubbakcemile3
Hiçbir artniyet olmadan (sadece gerildiğim için gereksizmiş meğer üzgünüm) yaptığım bir yorum sonrası bu duruma gelineceğini bilemedim özür dilerim..
Ayrıca roşum yaptığın kinayeler tartışmayı büyütmek içinse ben yokum.Yeteri kadar elim ayağım titredi şu ramazan günü.
Yeteri kadar sıkıntılıyım birde burda olan şeyler yüzünden üzülmek istemiyorum.Bir daha yorum yapmıyacam.Üzüldüm hemde çok üzüldüm.
Tekrar diyorum hiçbir artniyetim yoktu kırılanlar olduysa özür dilerim.
Hoşçakalın
bızım sengulle ıkılı konusmalarımız daaa oncede oldu yorum yapılmadı bugun ne olduysa oldu muılllet saha geldı
boswer madem uzulecektın konusmayacaktın
dedıgım gıbı orda yoktun olayı bılmıyorsun
madem konustun sonuclarına da katlanacaksın
herkesın kendıne gore sıkıntısı waaaa kımse laylaylomla gecırmıyo gunlerını yorum ıster yazarsın ıster yazmazsın ama bı kısının ustune bu kadar gıdılmez gıdılemez sımdı top rosumamı geldı sıra hayret bıseysın yaaaa hayrettt yanı
Şu yorumdan sonra üzülmüyorum.
Ben üzüntümü dile getirdim.Özrümü diledim.Hala uzatıyorsan keyfin bilir arkadaşım..
3-5 kişi yüzündende yorum yapmıyacam demiyorum.Sevdiğim arkadaşlarım var burda bundan sonra görmem duymmam okumam sizi biter..
Hiçbir artniyet olmadan (sadece gerildiğim için gereksizmiş meğer üzgünüm) yaptığım bir yorum sonrası bu duruma gelineceğini bilemedim özür dilerim..
Ayrıca roşum yaptığın kinayeler tartışmayı büyütmek içinse ben yokum.Yeteri kadar elim ayağım titredi şu ramazan günü.
Yeteri kadar sıkıntılıyım birde burda olan şeyler yüzünden üzülmek istemiyorum.Bir daha yorum yapmıyacam.Üzüldüm hemde çok üzüldüm.
Tekrar diyorum hiçbir artniyetim yoktu kırılanlar olduysa özür dilerim.
Hoşçakalın
boşvercim bu konuda tek yorum yapan sen deildin ki,
ayrıca aynen benim yazdıım,senin okuduun gibi kinaye yok,tartışmaya gerekte yok,
herkes bişeler yazdı ben yazıncamı tartışma büyüyecek,milletin derdi bizi gerdi o kadar,
herkes haddini bilsin artık,bende yeteri kadar sıkıntılıyım inan buna ve burda olanlar için üzülecek gücüm yok,bence çok üstüne alınıp ,üzülenecek bi durumda yok...
haydeeeee
arının hatrası bende buyuk sag kulagımın kepcesınde hala ızını tasıyorum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bırazdan kopcek kapanın elınde kalcekk zate
aferin sanadelikafadulden
Neyse canım ben birşey demiyorum kapattım konuyu.
konuyu açıp kapatmak,önden buyrun...
haftanın son iş gününden herkese kocaman günaydııııııınnnnnnnnnnn
vedeeeeee hayırlı cumalar kızlaaaaaarrrrrrrrr
kısss deliiii hevesli olcen tabiii hayatının en güzel gününe sayılı zaman kalmışken neden durgun olasınki.....
Mutlu huzurlu neşe dolu ol ama stres sıkıntı yapıpta o en güzel günü mahvetme değmez çünkü...
aaaa ne demek hazır değilim saçmalama olurmu hiç öyle şey aybalam hazır olmasan zaten evlilik kararını almış olamazdın güzelim. Sen sadce artık vakit iyice yaklaştığı için yavaş yavaş panik olmaya başlıyorsun hepsi bu. Ama elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış birtanem ve unutma ki bu düğün senin düğünün hayatta bir kez olacak bir şey bu yüzden tadını çıkarmaya bak.
Ben mesela hiç ağlamadım ne kına gecesinde nede düğünümde haaaa birde çok sakin idim habire gülüyordum espiri yapıyordum ama benim ailem eşimin ailesi gebermişti heyecandan elleri titiriyordu hepiciğini
onlar bizi sakinleştireceğine biz onları teselli etmiştik.
umarım senin düğününde böyle sakin sessiz neşe dolu mutlulukla sorunsuz geçer balım...
fırın markası sormuşsun birde tatlım benim evdeki bütün eşya arıston evleneli iki yıl oldu gari iki yıldır her eşyamıda kullandım hepsinden de çok çok memnunum.
oooo az kalmış süpperrrrr hadi bakalım hayırlısı ile yapıver düğünüde gel bu taraflara
düğünden ne kadar zaman sonra adapazarına geleceksiniz.
aaa dert ettiğin şeye bak ne demek küçük ve çocuksuz biz yaşlımıyız canım :dilcikar:
çocuk mevzusuda kolay cicin sen hele bir evlen arkasından yaparsın çocuğu ben gibi
ay allah şansa bak kaydirigubbakcemile3 neyse yazdın ya gari buda yeter gülüm sağolasın
şengülle mesanedenmi görüştünsüpperrsinnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
heee burdan anlatma zatiiii halka açık yerlerde olay olur hele hele söz konusu karı milleti ise aman yareeebbiiiiiiii bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
tamam balam buluşmada lütfen çok rica ediyim karşılaşalım tanışalım yohsa falla darılırım haaaaaaaaa :1no2:
bende sigara kullanırken öyle idim ama artık diğilim kaydirigubbakcemile3
demişler yaa kıs ne tez canlısın dur accıkın kaydirigubbakcemile3
Günaydın beyaz Toprak nabersin.
Denizlere gidilmiş bir güzel serinlenmiş oh oh sefanız olsun anacım yaaaa zemuszemus madem böyle bir niyetiniz düşünceniz kesin vardıda neden oruç tutuyorsunuzki sempatiksalakcinni bak senide sağlığınıda fena etkilemiş kötü lmuş neyseki çabuk toparlanmaşsın iyi bari...
iftar için evet canım perşembe olabilir banada uyar umarım burda konuşan herkes katılır ve gülüş cümbüş bir iftar yemeği olaaarrr zemuszemus
yer içinde aslında sapancada çok güzel yerler var göl kenarı bahçe falan fakat sanırım herkesin gelmesi zor olur bu yüzden merkezden bir yerlerden bakmak gerek ben hele bir düşünem aklıma gelirse yazaraaamm şincik kafam basmiyiii kaydirigubbakcemile5
heeee anladım tahmin doğrultusunda hareket ediyorsun gari ama kimi çekiştiriyorsunuz onu anlayamadım
efet efet sende kızçeni al gel görüştüğümüzde oturur bire bir ağızdan dinleriz olanları.
inşallah gelicem şimdilik niyetim bu ama malum çocuklu karıyam çitlenbik bir arıza çıkarmazsa ve buluşma iptal edilmezse eğer perşembe akşamı sizlerle olurum zannımca.
allah kabul etsin ne diyim gece kuşları
bekarkene bende öyle idim iş yok güç yok koca yok sorumluluk yok ohhh sabahlara kadar otur akşamlara kadar yat nee kaaa güzeldii bayanssulusmile
ama tabi şimdikide ayrı bir güzel canımmmmm opuyorumnanaktan
neysem sen şincik uykudasın gari uyandığın vakit grş. artıkın bacım :teytey:
aman neyse herkezlere slm hanımlar nasılsınız bugün ben biraz acılı ve gerginim varmı güneş yanığının acısını hafifletecek bildiğiniz bi formül eğlenmek suda oynamak zıblama güzelde sonradan şu ızdırabı olmasa offf valla off yani
roşumcum dün kızının doğum günüymüş ben onu atlamışım güzelim kusura bakma rabbim nice mutlu huzurlu sevdikleriyle beraber hayırlı seneler nasip etsin inş.doğum günü kutlu olsun güzel kızının
kısmetsizim hadi evin hayırlı olsun gülüm güle güle huzurla oturun inş.
boşvercim umarım gelirsin iftara özledik senide bayadır görmüyoruz bence taşınma sonrası iyi stres atarsın bizlerle
cerencim gelebilme ihtimaline çok sevindim beklicem mutlaka seni yer hakkındada fikirlerini bekliyorum
canom ne alemdesin güzelim yoksam sen bendendemi kötüsün hiç sesin çıkmıyıo=)
bi öğretmen arkadaş vardı buralara taşınacaktı sesi çıkmaz oldu geldimi yerleştimi acep ...
bu hayatta benim su balemi görebilen bi kaç kişilik azınlık içindesin bil kıymetiniolumunekankayizsmile
buluşalım perşembe mübarek gün hem:))
şengülcüm ,üstünden uzun zaman geçti ve esas bunu yaşayanlar buraya yansıtmadı bizler huzursuz olmayalım , diye muhtemelen,buraya taşınması hoş olmadı bence de
Bence ya burda olan biteni anlatın yada sorununuzu burda atışarak değil kendi aranızda çözümleyin.
Açıklamak istemiyorsanız(ki bu gayet normal) peki buraya niye taşıdınız konuyu.
Gerilimi daha çok yükseltmeye yarar bu sadece
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?