ablacım hoşgelmişsin,çok tşk ederimaman allahım oku oku bitmedi....ne yazacağımı şaşırmış durumdayım...CADIARZU hepinize hayırlı sahurlar...
roşum kızçenin doğum günü kutlu olsun..
ben yorum yazmıyacağım çünkü hepiniz aklı başında akıllı hanımlarsınız..sizleri seviyorum..benim için hepiniz özelsiniz..:teselli:
cnm ya olumunekankayizsmileöncelikle çok erken, sen şimdiden kendine bunları sorun etmemeye çalış,günaydın kızlarrr şuan çok kötüyüm zır zır ağlıyorumm.Ay ben hiç mutlu değilim nişanlımla sürekli kavga ediyoruzzz benim istemediğimi bile bile habersiz elitimin yanına gidiyoo istanbulaa.Sürekli bencil bencil hareket ediyo iyimisin bemiyoo ay kızlar çok kötüyüm en güzel günlerim zehir gibi geçiyo evlenincede bu böylemi devam edicekk
hemen edemboshayallersmileadaçayı farancite 1 nomerodur,faranjite ne iyi gelir sahurdan beri boğazımda bi yanma bi kuruluk bi değişik acı farnjit oldunu tahmin ediyorum yardım ediverin gayri=)
haklısın canım bizim gerginliğimiz yüzünden diğer arkadaşlar üzüldü ben buna dahaçok üzüldüm neyse biz ateş kes ilan ettik sizlerde rahat olun...
ah be güzelim nedesem boş şimdiden böyle sıkıntılarınız başladıysa allah sabır versin diyorum umarım evlendikten sonra bazı şeyler değişir dicem ama erkekler bu yönde pek değişmiyorlar..
ablacım hoşgelmişsin,çok tşk ederim
sende bizim için çok özelsin Şeniz
cnm ya olumunekankayizsmileöncelikle çok erken, sen şimdiden kendine bunları sorun etmemeye çalış,
zira evlendiinde dahada büyür vee sen üzüldüünle kalırsın,
senin istemediini bile bile eltinin yanına değil kardeşinin yanına gidiyo,
tabii gidicek bidanem,bu tip sorunlar,şikayet etmeler erkekleri uzaklaştırmaktan başka bişeye yaramaz,onun için ilgisiz davranıyodur emin olboshayallersmile
hemen edemboshayallersmileadaçayı farancite 1 nomerodur,
adaçayını 5 dk yı geçmicek şekilde kaynat,
balla tatlandırıp hem gargara yap hemde iç,bana çok ii gelir,geçmş ossunyerimseniben
roşum çok gergin durumdayım abisinin yanına gidiyo ama abisi geceli gündüzlü çalışıyo yengesiyle evde yanlız kalıyo şuan yanlız olduğu gibi boshayallersmile birde kız yüzsüz yüzsüz telefonda merak etme kimseye bakmaz ben yanındayım ne diyo gülerek sanki onun olmasıyla bakmıyorda.benim nişanlımda nispet yapar gibi çok güzel yemek yedik diyo bizim yemekleri beğenmiyo herkes beğeniyo bir bu beğenmiyo ay çıldırıcambir gerginimki hiç sorma
ablacım hoşgelmişsin,çok tşk ederim
sende bizim için çok özelsin Şeniz
cnm ya olumunekankayizsmileöncelikle çok erken, sen şimdiden kendine bunları sorun etmemeye çalış,
zira evlendiinde dahada büyür vee sen üzüldüünle kalırsın,
senin istemediini bile bile eltinin yanına değil kardeşinin yanına gidiyo,
tabii gidicek bidanem,bu tip sorunlar,şikayet etmeler erkekleri uzaklaştırmaktan başka bişeye yaramaz,onun için ilgisiz davranıyodur emin olboshayallersmile
hemen edemboshayallersmileadaçayı farancite 1 nomerodur,
adaçayını 5 dk yı geçmicek şekilde kaynat,
balla tatlandırıp hem gargara yap hemde iç,bana çok ii gelir,geçmş ossunyerimseniben
ay beyaz deli oluyorumm ne bilim kıskanıyormuyum acaba ben oyuzdenmı böyle yoksa kızı sevmıyorum ondanmı ay deli olacam benimkindede var biraz tabi suç elti hanım merak etme ben yanındayım kıza bakmıyor diyo salak iyice damarıma basıyo şeytan diyo git boğ :mymeka:
bence sakin ol,sonuçta abisinin,yengesinin evi,
onlarla bi geçmişi var,bu kadar eline verme şimdiden kozları,
belki farkında olmadan sinirlenmene sebep oluyolar,
telefonlarda çıldırcaana kapat,yada arasın cvp verme, ulaşamasında görsün,
biraz ağırdan sat,kendini bu kadar yıpratma ve yıpratmalarına izin verme,bi daha gelmicen dünyayakaydirigubbakcemile5
üzme canım kendini bukadar roşumunda dediği gibi bırak arama o seni arasın kırıldını anlasın sen üstüne düştükçe seni kızdırmaktan keyif alıyorlar demekki ..
hade bakalım hayırlısı olsunn.haklısın canım bizim gerginliğimiz yüzünden diğer arkadaşlar üzüldü ben buna dahaçok üzüldüm neyse biz ateş kes ilan ettik sizlerde rahat olun...
canım benim ya kendini nekadar yıpratıyosun yok yere..bence kendinide nişanlınıda yok yere yıpratma.sürekli şikayet halinde olursa erkekler haklı olsun olmasın karşı tarafa hak verirler..sonuçta o senin nişanlın ve evlenince her daim senin.eltinin elnede koz verme bence..sen böyle yaptıkça ona hakkında konuşacak malzeme veriyosun..roşumun dediği gibi tepkini koy derim.inanki en büyük tepki tepkisizliktir...kaydirigubbakcemile5ay beyaz deli oluyorumm ne bilim kıskanıyormuyum acaba ben oyuzdenmı böyle yoksa kızı sevmıyorum ondanmı ay deli olacam benimkindede var biraz tabi suç elti hanım merak etme ben yanındayım kıza bakmıyor diyo salak iyice damarıma basıyo şeytan diyo git boğ :mymeka:
ben kendini fazla üzmemen için sana yönelik yazmaa çalıştım,roşum elimde değil bende farkındayım yapmayım söylemeyim diyorum zorluyorlar resmen beni.ya nerde görülmüş kaynın yengesine gecelik aldığı benim hödük tut bana alırken yengesine gecelik alayıp denen birşey var ya laftan anlamıyor bir elime geçsin o geceliği ona giydiricemm Çok üzgünüm çoook
dimi eltim,aklın yolu bir,bende aynen savunuyorum,sürüm sürüm süründürmeli böyle erlerialsanaalsanasmilecanım benim ya kendini nekadar yıpratıyosun yok yere..bence kendinide nişanlınıda yok yere yıpratma.sürekli şikayet halinde olursa erkekler haklı olsun olmasın karşı tarafa hak verirler..sonuçta o senin nişanlın ve evlenince her daim senin.eltinin elnede koz verme bence..sen böyle yaptıkça ona hakkında konuşacak malzeme veriyosun..roşumun dediği gibi tepkini koy derim.inanki en büyük tepki tepkisizliktir...kaydirigubbakcemile5
hade bakalım hayırlısı olsunn.
canım benim ya kendini nekadar yıpratıyosun yok yere..bence kendinide nişanlınıda yok yere yıpratma.sürekli şikayet halinde olursa erkekler haklı olsun olmasın karşı tarafa hak verirler..sonuçta o senin nişanlın ve evlenince her daim senin.eltinin elnede koz verme bence..sen böyle yaptıkça ona hakkında konuşacak malzeme veriyosun..roşumun dediği gibi tepkini koy derim.inanki en büyük tepki tepkisizliktir...kaydirigubbakcemile5
ben kendini fazla üzmemen için sana yönelik yazmaa çalıştım,
cnm haklısın çok ayıp,kusura bakmada nişanlında bi hoş,yengeye gecelik almakta ne demek ya,kocası alsınlmaz:
yani tuhaf bi aile var karşında ,allah yardımcın olsun:Saruboceq:
dimi eltim,aklın yolu bir,bende aynen savunuyorum,sürüm sürüm süründürmemeli böyle erlerialsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?