Sakarya///54

faranjite ne iyi gelir sahurdan beri boğazımda bi yanma bi kuruluk bi değişik acı farnjit oldunu tahmin ediyorum yardım ediverin gayri=)

ablacım hoşgelmişsin,çok tşk ederim
sende bizim için çok özelsin Şeniz
cnm ya olumunekankayizsmileöncelikle çok erken, sen şimdiden kendine bunları sorun etmemeye çalış,
zira evlendiinde dahada büyür vee sen üzüldüünle kalırsın,
senin istemediini bile bile eltinin yanına değil kardeşinin yanına gidiyo,
tabii gidicek bidanem,bu tip sorunlar,şikayet etmeler erkekleri uzaklaştırmaktan başka bişeye yaramaz,onun için ilgisiz davranıyodur emin olboshayallersmile
faranjite ne iyi gelir sahurdan beri boğazımda bi yanma bi kuruluk bi değişik acı farnjit oldunu tahmin ediyorum yardım ediverin gayri=)
hemen edemboshayallersmileadaçayı farancite 1 nomerodur,
adaçayını 5 dk yı geçmicek şekilde kaynat,
balla tatlandırıp hem gargara yap hemde iç,bana çok ii gelir,geçmş ossunyerimseniben

ah be güzelim nedesem boş şimdiden böyle sıkıntılarınız başladıysa allah sabır versin diyorum umarım evlendikten sonra bazı şeyler değişir dicem ama erkekler bu yönde pek değişmiyorlar..

ay beyaz deli oluyorumm ne bilim kıskanıyormuyum acaba ben oyuzdenmı böyle yoksa kızı sevmıyorum ondanmı ay deli olacam benimkindede var biraz tabi suç elti hanım merak etme ben yanındayım kıza bakmıyor diyo salak iyice damarıma basıyo şeytan diyo git boğ :mymeka:

roşum çok gergin durumdayım abisinin yanına gidiyo ama abisi geceli gündüzlü çalışıyo yengesiyle evde yanlız kalıyo şuan yanlız olduğu gibi boshayallersmile birde kız yüzsüz yüzsüz telefonda merak etme kimseye bakmaz ben yanındayım ne diyo gülerek sanki onun olmasıyla bakmıyorda.benim nişanlımda nispet yapar gibi çok güzel yemek yedik diyo bizim yemekleri beğenmiyo herkes beğeniyo bir bu beğenmiyo ay çıldırıcam bir gerginimki hiç sorma

bence sakin ol,sonuçta abisinin,yengesinin evi,
onlarla bi geçmişi var,bu kadar eline verme şimdiden kozları,
belki farkında olmadan sinirlenmene sebep oluyolar,
telefonlarda çıldırcaana kapat,yada arasın cvp verme, ulaşamasında görsün,
biraz ağırdan sat,kendini bu kadar yıpratma ve yıpratmalarına izin verme,bi daha gelmicen dünyayakaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, zelis38
topicte heyalet vaa yine

yarın alıp yapayım bakayım ayy sağolasın valla şimdi ballı ıhlamur yaptım ama banamısın demedi sürekli bi kuru öksürük sinir oldum

üzme canım kendini bukadar roşumunda dediği gibi bırak arama o seni arasın kırıldını anlasın sen üstüne düştükçe seni kızdırmaktan keyif alıyorlar demekki ..

roşum elimde değil bende farkındayım yapmayım söylemeyim diyorum zorluyorlar resmen beni.ya nerde görülmüş kaynın yengesine gecelik aldığı benim hödük tut bana alırken yengesine gecelik al ayıp denen birşey var ya laftan anlamıyor bir elime geçsin o geceliği ona giydiricemm Çok üzgünüm çoook

üzme canım kendini bukadar roşumunda dediği gibi bırak arama o seni arasın kırıldını anlasın sen üstüne düştükçe seni kızdırmaktan keyif alıyorlar demekki ..

eltim bu konularda keyif alır zaten canım artık bende onun gibi alttan alttan yapıyorum nişanlıma söylemekle olmuyo kendi işini kendin hallet

haklısın canım bizim gerginliğimiz yüzünden diğer arkadaşlar üzüldü ben buna dahaçok üzüldüm neyse biz ateş kes ilan ettik sizlerde rahat olun...
hade bakalım hayırlısı olsunn.
canım benim ya kendini nekadar yıpratıyosun yok yere..bence kendinide nişanlınıda yok yere yıpratma.sürekli şikayet halinde olursa erkekler haklı olsun olmasın karşı tarafa hak verirler..sonuçta o senin nişanlın ve evlenince her daim senin.eltinin elnede koz verme bence..sen böyle yaptıkça ona hakkında konuşacak malzeme veriyosun..roşumun dediği gibi tepkini koy derim.inanki en büyük tepki tepkisizliktir...kaydirigubbakcemile5

ben kendini fazla üzmemen için sana yönelik yazmaa çalıştım,
cnm haklısın çok ayıp,kusura bakmada nişanlında bi hoş,yengeye gecelik almakta ne demek ya,kocası alsınlmaz:
yani tuhaf bi aile var karşında ,allah yardımcın olsun:Saruboceq:

dimi eltim,aklın yolu bir,bende aynen savunuyorum,sürüm sürüm süründürmeli böyle erlerialsanaalsanasmile

Son düzenleme:

haklısın canım yok yere yıpratıyorum kendimi ama elimde değil çok zoruma gidiyo ister istemez.ama tepkisiz kalıcam birşey demeyeceğim sabretcem başka çaresi yok şu günler bir geçse keşke

el birliği içinde halledicem ben bunlarıı alsanaalsanasmile ay ne demek gecelik almak nerde görülmüş lafta anlamıyor deyince kıskanç oluyorum ama bende tepkisiz kalıcam

tünaydınlar millet
bugün oruca tekrar başlamış bulunmaktayım,yine yeni yeniden alışmaa çalışcam,boshayallersmile
sabah saatleri kalktım, kocişle oğluşa kaffaltı hazırlayıp tekrar yattım bi güzel uyumuşum kiimirmirmirmir,
şimci dışarıya çamaşırları asıp şölle bi eve bakıniim neler yapmak gerek,
öperim herkeşleriŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…