Sakarya///54

el birliği içinde halledicem ben bunlarıı alsanaalsanasmile ay ne demek gecelik almak nerde görülmüş lafta anlamıyor deyince kıskanç oluyorum ama bende tepkisiz kalıcam

valla elinden geldiince koy tavrını,en güzel günlerini kimsenin zehr etmee hakkı yok,guclubacismile
ama nişanlınıda anlamadım gititi,seni seviyoki nişanlanıp bi yola çıkmış,
ee peki neden bu kadar üzülmene izin veriyo,
aah cnm ne dense boş,erkek milleti,karısyla ailesinin arasında mantıklı davranamıyo,
kıymetimizi anlıyolar ama geç oluyo,olanda bize oluyo maaleseflmaz:

iyi akşamlar kızlar buluşma topiğinede yazdığım gibi 2 tane iftarlık yer buldum fiyatları da yazdım hangini uyugun görürsünüz bakem huhuuu ceren ordamısın sendende bi ses çıkmaz oldu(

heh şincik geldim malum haftasonu sadece kızıma vede koama ayırıyorum şimdi otururkene öylee bir açıyım dedim dur bakimm buluşma topiğinde ne yaziii :)

önerdiğim yerleri büyük ihtimal ben gibi diğerleride bilmiyo tesadüfen gördüm bugün olmadı tren garının orda buluşur toplıca gideriz

ıı geceler sakarya
bugun aasam 4te kalktım(ne kadar ayıp demı)
ıftarımıda pıncır beyle actık herzmankı gıbı ılk bı posta kawga arkadan mamalarmızı yedık
az once ewe geldım zabaha kadar otururum artıkın:)

ii geceler sakaryam,
orucun ilk günü çarptı baa yine aman allahım,yemekten sona saat 11 e kaa uymuşum,
ne kadaan ayıp demi
bi uyandım baktım ki,ne çocuklar vaa,nede kociş ben uyuyunca hepsi kaçmışfisfisfis

ii geceler sakaryam,
orucun ilk günü çarptı baa yine aman allahım,yemekten sona saat 11 e kaa uymuşum,
ne kadaan ayıp demi
bi uyandım baktım ki,ne çocuklar vaa,nede kociş ben uyuyunca hepsi kaçmışfisfisfis

alısırsın rahat ol yawrım bak ben burdayımaklinialirimsmile

amanınnn melegemmm gelmıs haydecım nasılsın kuzum
ck ozledım senı yhaaa

canım bende özledim seni..ramazandan sonra inşallah görüşürüz... uykuda geçiyor mubarek günlerim... sigara kafaya vurdumu yandım..neyse şimdi içiyorumda kafa iyi..sen nasıl oldun kolun geçtimi..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…