Sakarya///54

canım bende özledim seni..ramazandan sonra inşallah görüşürüz... uykuda geçiyor mubarek günlerim... sigara kafaya vurdumu yandım..neyse şimdi içiyorumda kafa iyi..sen nasıl oldun kolun geçtimi..Şeniz

amannn o cıgarayı hecc sorama zaten
anam mutfakta benden kacıooo resmen ben ck kotu oluyom yha ozellıkle son saat
kolum ıı bebegım kasıntı kladı bıtek:1hug:

canım bende özledim seni..ramazandan sonra inşallah görüşürüz... uykuda geçiyor mubarek günlerim... sigara kafaya vurdumu yandım..neyse şimdi içiyorumda kafa iyi..sen nasıl oldun kolun geçtimi..Şeniz

amannn o cıgarayı hecc sorama zaten
anam mutfakta benden kacıooo resmen ben ck kotu oluyom yha ozellıkle son saat
kolum ıı bebegım kasıntı kladı bıtek:1hug:

bırakmazsanız böle olur işte

panterim benim evdede kocacığımla çocuklar hiç bana gözükmüyorlar..kaydirigubbakcemile3ramazanı ne kadar az zararla atlatırsak o kadar iyi diyorlar. neyse yarı oldu sayalım..Şeniz

roşum canım benim ben iyiyim kızlarımda iyi..inşallah seninkilerde iyiydir...Şeniz

çok şükür iiler ablacım,ramazan yapıoz işte bildiin üzereboshayallersmile
rosum bu senın ıcınalsanaalsanasmile

pikii buda benden saa olsun ölleyse kısasa kısasguclubacismileÇok üzgünüm çoook:tomato:

roşum ben baştan hata yaptım eltim bana öyle davrandıkça ona hiç birşey demedim nişanlıma dedim.oda boşver diye çok fazla üzerinde durmadı fazla konuşma dedi ben her seferinde onun dediklerini yyaptıklarını söyledim eltimde ona hep benim ne kadar iyi insan oldugumdan bahsetti durdu ona ben kotuledım o beni iyi şekilde anlatmaya başlayınca sorun sende o senı cok sevıyo takıntı ettın ıyıce dedı:gitme:ve ben burdan sonra bırseyn demedım ama her gıtmesınde zoruma gıttı.ben nişanlımada kızmıyorum eltime kızıyorum gezerken indimime girmiş onun yanında bu gecelik secmeye başlamış zehrayada al demiş bu ikimize birden almış.Ona sorarsan eğer hacı hoca takımı diye geçinir en fazla kayına nikah düşer der onun yanında gecelik alıyor birde nefis neden birşey var hiç utanmada yok kızda oyüzden nişanlıma suç bulmuyotrum ben tabi bunu ben nişanlıma soylesem adım cekemedı oluyo malumakannehir

Haftanın ilk iş gnünden herkeslere kocamanından günaydnlar hanımcıklar nasılsınızz...

terbiyesizzz dörde kadar yaılırmı nen
pıncır beyefendi partneriniz oluyor sanırsam kavga gürültü olduğuna göre

ii geceler sakaryam,
orucun ilk günü çarptı baa yine aman allahım,yemekten sona saat 11 e kaa uymuşum,
ne kadaan ayıp demi
bi uyandım baktım ki,ne çocuklar vaa,nede kociş ben uyuyunca hepsi kaçmışfisfisfis

allah kabul etsin efendim orucunuzu....

acep sizin ev halkı bööölee nire kaçmışki :uhm:

zelişçim sanada günaydın şekerim nasılsın
eltinle aranda olanları daha doğrusu senin düşündüklerini ve nişanlının yaptıklarını okudumda
Allah sana sabır versin ne diyim balım yaa....
Sana tavsiyem (evli bir akrı olaraktan) hiiiiiiçç takma eltini felan salla gitsin bırak nişanlında ne yapıyorsa yapsn seni sinir etmelerine izin verme şekerim yoksa hayat sana zindan onlara cennet olur boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
free takıl anacım sen germe kendini haybeye

yaw günaydın deyip iyi akşamlar diyip kaçıyorsun anacım sen kendinden bahsetsene accıkın kimsin nesin inmisin cinmisin
nerelisin nerden geldin

hızınıza yetişemiyorumki günaydın yazıp göz açıp kapayana kar ( arada bir iki iş hallediyorum :)) ) siz sayfalarca sohbet etmişiniz :))))

sakaryalıyım sakaryadan geldim azcık cin derlerdi artık demiyorlar :)))

ne anlatayım canım merak ettiklerini sor anlatayım

cere doğru söylüyor bencede kafana takıp kendini üzme senden değerli değil hiç kimse seni üzecek kadarda değil

ne hızı kız hızmı var allasen

sakaryalısın dimek vede sakaryadan katılıyorsun bende öyle anacım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....

ne sorayım bilmemki bilmiyorumkismile dur accıkın düşünem

mesela adın ne
nerede ikamet edersin
ne iş yaparsın
nikahın yapıldıydı demi senin düğün olacaktı düğün ne zaman
bak bu hafta buluşma var sakarya topiğinde bende nasipse ilk defa katılıcam arkadaşlara sende gelsene....

yetermi bu kadar :))

cere doğru söylüyor bencede kafana takıp kendini üzme senden değerli değil hiç kimse seni üzecek kadarda değil

aklın yolu bir vereliniortak

adım dilek karamanda ikamet ediyordum geçici bir süre (2 ay ) kazımpaşaya geçtim yine karamana gitcem :)))

11 eylül yani bayramın 3. günü düğünüm olacak nasipse

buluşmaya gelebilceğimi sanmam sürekli düğün hazırlıkları için koşturma prova filan ordan oraya sürünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…