canım bende özledim seni..ramazandan sonra inşallah görüşürüz... uykuda geçiyor mubarek günlerim... sigara kafaya vurdumu yandım..neyse şimdi içiyorumda kafa iyi..sen nasıl oldun kolun geçtimi..Şeniz
eltiim hoşgeldin,ben gelen kaa sen gitmişsen amabilmiyorumkismileiigecelerr sakaryaaaaaa
ooo hatun kişiler napırsınız beaaaaa
hay senin balkonuna:umursamaz:ben baalkondayım her zmankı gıbımkeyıf yapıom sen pısı
iyi geceler hanımlar...keyifler nasıl.Şeniz
canım bende özledim seni..ramazandan sonra inşallah görüşürüz... uykuda geçiyor mubarek günlerim... sigara kafaya vurdumu yandım..neyse şimdi içiyorumda kafa iyi..sen nasıl oldun kolun geçtimi..Şeniz
amannn o cıgarayı hecc sorama zaten
anam mutfakta benden kacıooo resmen ben ck kotu oluyom yha ozellıkle son saat
kolum ıı bebegım kasıntı kladı bıtek:1hug:
bırakmazsanız böle olur işte
:roflol:
çok şükür iiler ablacım,ramazan yapıoz işte bildiin üzereboshayallersmilepanterim benim evdede kocacığımla çocuklar hiç bana gözükmüyorlar..kaydirigubbakcemile3ramazanı ne kadar az zararla atlatırsak o kadar iyi diyorlar.neyse yarı oldu sayalım..Şeniz
roşum canım benim ben iyiyim kızlarımda iyi..inşallah seninkilerde iyiydir...Şeniz
rosum bu senın ıcınalsanaalsanasmile
valla elinden geldiince koy tavrını,en güzel günlerini kimsenin zehr etmee hakkı yok,guclubacismile
ama nişanlınıda anlamadım gititi,seni seviyoki nişanlanıp bi yola çıkmış,
ee peki neden bu kadar üzülmene izin veriyo,
aah cnm ne dense boş,erkek milleti,karısyla ailesinin arasında mantıklı davranamıyo,
kıymetimizi anlıyolar ama geç oluyo,olanda bize oluyo maaleseflmaz:
ıı geceler sakarya
bugun aasam 4te kalktım(ne kadar ayıp demı)
ıftarımıda pıncır beyle actık herzmankı gıbı ılk bı posta kawga arkadan mamalarmızı yedık
az once ewe geldım zabaha kadar otururum artıkın:)
ii geceler sakaryam,
orucun ilk günü çarptı baa yine aman allahım,yemekten sona saat 11 e kaa uymuşum,
ne kadaan ayıp demi
bi uyandım baktım ki,ne çocuklar vaa,nede kociş ben uyuyunca hepsi kaçmışfisfisfis
günaydınnnnnnnnnnnnn
yaw günaydın deyip iyi akşamlar diyip kaçıyorsun anacım sen kendinden bahsetsene accıkın kimsin nesin inmisin cinmisin
nerelisin nerden geldin
roşum ben baştan hata yaptım eltim bana öyle davrandıkça ona hiç birşey demedim nişanlıma dedim.oda boşver diye çok fazla üzerinde durmadı fazla konuşma dedi ben her seferinde onun dediklerini yyaptıklarını söyledim eltimde ona hep benim ne kadar iyi insan oldugumdan bahsetti durdu ona ben kotuledım o beni iyi şekilde anlatmaya başlayınca sorun sende o senı cok sevıyo takıntı ettın ıyıce dedı:gitme:ve ben burdan sonra bırseyn demedım ama her gıtmesınde zoruma gıttı.ben nişanlımada kızmıyorum eltime kızıyorum gezerken indimime girmiş onun yanında bu gecelik secmeye başlamış zehrayada al demiş bu ikimize birden almış.Ona sorarsan eğer hacı hoca takımı diye geçinir en fazla kayına nikah düşer der onun yanında gecelik alıyor birde nefis neden birşey var hiç utanmada yok kızda oyüzden nişanlıma suç bulmuyotrum ben tabi bunu ben nişanlıma soylesem adım cekemedı oluyo malumakannehir
hızınıza yetişemiyorumki günaydın yazıp göz açıp kapayana kar ( arada bir iki iş hallediyorum :)) ) siz sayfalarca sohbet etmişiniz :))))
sakaryalıyım sakaryadan geldim azcık cin derlerdi artık demiyorlar :)))
ne anlatayım canım merak ettiklerini sor anlatayım
cere doğru söylüyor bencede kafana takıp kendini üzme senden değerli değil hiç kimse seni üzecek kadarda değil
ne hızı kız hızmı var allasen
sakaryalısın dimek vede sakaryadan katılıyorsun bende öyle anacım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....
ne sorayım bilmemki bilmiyorumkismile dur accıkın düşünem
mesela adın ne
nerede ikamet edersin
ne iş yaparsın
nikahın yapıldıydı demi senin düğün olacaktı düğün ne zaman
bak bu hafta buluşma var sakarya topiğinde bende nasipse ilk defa katılıcam arkadaşlara sende gelsene....
yetermi bu kadar :))
aklın yolu bir vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?