adım dilek karamanda ikamet ediyordum geçici bir süre (2 ay ) kazımpaşaya geçtim yine karamana gitcem :)))
11 eylül yani bayramın 3. günü düğünüm olacak nasipse
buluşmaya gelebilceğimi sanmam sürekli düğün hazırlıkları için koşturma prova filan ordan oraya sürünüyorum
oncelıkle gunaydınnnn sakaryam
Haftanın ilk iş gnünden herkeslere kocamanından günaydnlar hanımcıklar nasılsınızz...
terbiyesizzz dörde kadar yatılırmı nen
pıncır beyefendi partneriniz oluyor sanırsam kavga gürültü olduğuna göre
MEMNUN oldum cicim benüm adımda Gülçin vereliniortak
woowww çok kısa aralıklarala yer değiştirmişsin
desene bu bayram sana çifte bayram olucak zemuszemus zemuszemus zemuszemus
allah pişmanlık vermesin :Saruboceq:
hıımm anladım o vakit düğünden sonra (balayından da sonra bilmiyorumkismile ) tanışırız kaynaşırız umarım
panter :1shok: :1shok: hayırdır sen bu saatte burada ?
Günaydın bu arada
MEMNUN oldum cicim benüm adımda Gülçin vereliniortak
woowww çok kısa aralıklarala yer değiştirmişsin
desene bu bayram sana çifte bayram olucak zemuszemus zemuszemus zemuszemus
allah pişmanlık vermesin :Saruboceq:
hıımm anladım o vakit düğünden sonra (balayından da sonra bilmiyorumkismile ) tanışırız kaynaşırız umarım
panter :1shok: :1shok: hayırdır sen bu saatte burada ?
Günaydın bu arada
zelişçim sanada günaydın şekerim nasılsın
eltinle aranda olanları daha doğrusu senin düşündüklerini ve nişanlının yaptıklarını okudumda
Allah sana sabır versin ne diyim balım yaa....
Sana tavsiyem (evli bir akrı olaraktan) hiiiiiiçç takma eltini felan salla gitsin bırak nişanlında ne yapıyorsa yapsn seni sinir etmelerine izin verme şekerim yoksa hayat sana zindan onlara cennet olur boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
free takıl anacım sen germe kendini haybeye
cere doğru söylüyor bencede kafana takıp kendini üzme senden değerli değil hiç kimse seni üzecek kadarda değil
bende memnun oldum düğünüme beklerim canım başımın üstünde yeriniz var
teşekürler mandalina değmez insanlar takmamaya çalışcam artık çok bunalttı evliliğin verdiği stres ailemden ayrılma üzüntüsü birde bu ayy birde sınavım var haftaya ona çalışayım ne hali varsa görsünler diyorum
cero yatılır be gulum coluk yok cocuk yok heruf yk kalk dıyen yoqsırnaşık şey
baska napıyım:kedi:
he pıncır benım herufff :1rolleyes:hafta 7 bız 8 kapısır barısırızck hareketlıdır ask hayatımızŞeniz
bı duzelsek ewerecezde bakalım
nse ben gıdıp zıbarammmgozler batıyo zarrrrrrmirmirmirmirsositososito
gunaydın
anneme randewu almak ıcın kalktım cero
randewu degılde hawamı aldımsırnaşık şey
yattım zate mirmirmirmirhatta uyuyorumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hade uyanınca gorusuruk cnm
bende memnun oldum düğünüme beklerim canım başımın üstünde yeriniz var
haklısın cerencim hemde çok haklısın öyle davranmaya çalışıcam artıkk birşey söylemeyecem çıldırmak işten değil ama ne yapım sabırrrr senağlama
cıks uyuyamadım alsanaalsanasmile
annemın carsıda ıslerı waaa
dusumu aldım carsıya gıdıos aneyle bakalım ne man donerım eweopuyorumnanaktan
zıbar bari
senden iyisi yok tabe
hımmm anladım annecğine geçmiş olsun o halde güzelim ya....
hımmm sen tanışmaya gelmeden evvel bizi snei tanımadan nasıl düğününe gelcez çatlakk kiremit
canım haklıyım çünkü bu sevda uğruna yıllaırmı verdim aşka çok inanırdım inancımı kaybettim neyse açmıyım ağzımı
sen bırak nişanlınıda eltinide kimin ne hali varsa görsün inan sen ilgisiz davrandıkça se nin üstüne titreyecekler dikkatler sende olucak bunu başar gerisi zaten gelir emin ol şeker.
aaaaa uyuyamadın dimek kaydirigubbakcemile3
kıs sen bu uykusuz halle ne etçen tüm gün anneni delirtmeden eve dönseniz bari
şölle oluyo tatlışım,çocuklar komşuya okey onamaa geçmişler,kocişte arkadaşalrıylan buluşçekti zate,Haftanın ilk iş gnünden herkeslere kocamanından günaydnlar hanımcıklar nasılsınızz...
terbiyesizzz dörde kadar yaılırmı nen
pıncır beyefendi partneriniz oluyor sanırsam kavga gürültü olduğuna göre
allah kabul etsin efendim orucunuzu....
acep sizin ev halkı bööölee nire kaçmışki :uhm:
günaydın bakemgünaydınnnnnnnnnnnnn
he yaaa aynısı dicidim cero saolasın balamkaydirigubbakcemile5yaw günaydın deyip iyi akşamlar diyip kaçıyorsun anacım sen kendinden bahsetsene accıkın kimsin nesin inmisin cinmisin
nerelisin nerden geldin
zordur tebii ama sakin ol cnm,en güzel günlerin bunlar tadını çıkar,inan bi daa gelmicekolumunekankayizsmilehaklısın cerencim hemde çok haklısın öyle davranmaya çalışıcam artıkk birşey söylemeyecem çıldırmak işten değil ama ne yapım sabırrrr senağlama
cıks uyuyamadım alsanaalsanasmile
annemın carsıda ıslerı waaa
dusumu aldım carsıya gıdıos aneyle bakalım ne man donerım eweopuyorumnanaktan
anamıcın soledıklerıne tsk ceroooo
walla ne etcem bende bılmiiiiim
bı hayırlıs ıle yola cıkalımda ne ler olcek bende meraktayımguclubacismile
güüünaaydııınlar,Şeniz
acaip güzel uyumuşum,en delksizinden,
kendimi çok ii ve çok güzel hissediim beeezemuszemus
şölle oluyo tatlışım,çocuklar komşuya okey onamaa geçmişler,kocişte arkadaşalrıylan buluşçekti zate,
tebi uyku sersemi baya bi panik oldu bendesempatiksalakcinni
he yaaa aynısı dicidim cero saolasın balamkaydirigubbakcemile5
zıbar bari
senden iyisi yok tabe
hımmm sen tanışmaya gelmeden evvel bizi snei tanımadan nasıl düğününe gelcez çatlakk kiremit
canım haklıyım çünkü bu sevda uğruna yıllaırmı verdim aşka çok inanırdım inancımı kaybettim neyse açmıyım ağzımı
sen bırak nişanlınıda eltinide kimin ne hali varsa görsün inan sen ilgisiz davrandıkça se nin üstüne titreyecekler dikkatler sende olucak bunu başar gerisi zaten gelir emin ol şeker.
yav kuzum uyumaa ihtiyacım vaamış dimek ki,aksini bende düşünmek istemiim zira çok güzel kafka çıkartırımalsanaalsanasmileheee kocada çocuklarda ekti seni desene anam sende uyumayaydın ya kaydirigubbakcemile3
allahtan hepiciği senin bildiğin yerlerde imiş aksini dşünmek bile istemiyim delikafadulden
ni demek efendim ni demek kaydirigubbakcemile5
benim her günüm sabah kalkıp işe gel işten çık koş eksikleri al koş prova ol koş şunu beğen olarak geçiyor tam zamanında yaptınız sizde :)) düğünde tanışırız işte :))
zıbar bari
senden iyisi yok tabe
benim her günüm sabah kalkıp işe gel işten çık koş eksikleri al koş prova ol koş şunu beğen olarak geçiyor tam zamanında yaptınız sizde :)) düğünde tanışırız işte :))
yav kuzum uyumaa ihtiyacım vaamış dimek ki,aksini bende düşünmek istemiim zira çok güzel kafka çıkartırımalsanaalsanasmile
haklısın kuzu bende öyle yapayım fazla arayıp sormuyorum zaten keyifleri bilir kaynanam da aynı şekilde düşündümde etrafımdada hiç şuda iyi davranıyo diyeceğim fazla kimse yok o taraftan ilgisiz kalmak en güzeli:1closedeyes:
ooyyyy oyyy en güzel en heyecanlı günler kıymetini bil gari
stresten uzak durmaya çalış ve herşeyin keyfini çıkar canım
düğünde tanışırız he1
ilahiiii
sen düğününde ananın babanı görmicen kızz bizimi tanıcan delüüüüüüüüüüüü
sen hele bir evlen hayırlısı ile sonra bir araya geliriz nasipte varsa zaten cicim.
en iyisini etmişsin uyu tabi boşveeeeeeeerrrrrrrrrr
bencede düşünme aksini aman yarebbimmmmmmmmm.....
kesinlikle canım o güzel canını sıkmaya değmez emin ol boşver ilgisiz ol
bırak peşinden koşan o olsun sen olma cicim amaannnnnn
ona yan buna yan çuvaldaki una yan salla gitsin yaaaafffffffff
yav kuzum uyumaa ihtiyacım vaamış dimek ki,aksini bende düşünmek istemiim zira çok güzel kafka çıkartırımalsanaalsanasmile
allah kolaylık ver gülüm,inş.gün olur tanışırık bea,
buluşma hep yapılıyo düün bikeresositososito
ooyyyy oyyy en güzel en heyecanlı günler kıymetini bil gari
stresten uzak durmaya çalış ve herşeyin keyfini çıkar canım
düğünde tanışırız he1
ilahiiii
sen düğününde ananın babanı görmicen kızz bizimi tanıcan delüüüüüüüüüüüü
sen hele bir evlen hayırlısı ile sonra bir araya geliriz nasipte varsa zaten cicim.
en iyisini etmişsin uyu tabi boşveeeeeeeerrrrrrrrrr
bencede düşünme aksini aman yarebbimmmmmmmmm.....
kesinlikle canım o güzel canını sıkmaya değmez emin ol boşver ilgisiz ol
bırak peşinden koşan o olsun sen olma cicim amaannnnnn
ona yan buna yan çuvaldaki una yan salla gitsin yaaaafffffffff
ne güzel demişşin öyle valla boş verdim ceren sallıyorum artık şimdi tek dersten kaldım ona yoğuşlaştım versemde kurtulsam bu arada şu buluşmanızı biz oraya gelince yapım biizde bulunalım merak ediyorum hepinizi
amin inşallah yok ben sevdim bu işi her yıl düğün istiyorum
stresmi oda ne hee şu benim alışveriş yaptığım masum insanlara olanlar dan dimi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?