Sakarya///54

tünaydın hanımlar anca yataktan kakltım geldim hemen yetiştim buraya ama hala kafayı zor tutuyorum ayakta ayyy şiir gibi oldu beee=))
bu yaz sıcaklarında gribe yakalalnmayı beceren nadir insanlardanım sanırım alkışlayın beni=))
dün bahsetmiştim sanırım boğazlarım yanıyo faranjit oldu sanırım diye meğer o gribin habercisiymiş ama sağolsun roşumun adaçayını yaptım boğazıma çok iyi geldi onda bi problem kalmadı şükürde genizlerim yanıyo başım çatlıyo mümüklü mümüklü geziyorum=((
sohbetinizde çok hoşmuş ben malesef yine katılamadım neysem artık iftar akşamı bol bol kaynatırız.çarşıda birazcık işlerim var onları halltmeye gideyim bari bu kafayla dışarsı hiç çekilmez ama el mahkum naparsınız öpüldünüz

süper keyifli en güzeli sık sık gelinlik giymek :)))

geçmiş olsun

geçmş ossun beyaz,
bence sen adaçayını içmee devam et,düzenli her gün içersen dier şikayetlerinde hafifler emin olkaydirigubbakcemile5

yaa,ne hayret bişesiniz hee,benimde çarşıya gitmem gerekte ,
oruç fena çarpıo dışarı çıkmaa cesaret edemiim bu sıcakta,boshayallersmile
siz nasıl beceriyonuz bi formülü vaasa deyin bakemaklinialirimsmile

evet yaaaa yaz ortasında da zordur grip geçmiş olsun perşembeye kadar toparlanırsın umarım....

süper keyifli en güzeli sık sık gelinlik giymek :)))

çatlak gacı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar umarım iyi olurum peerşembeye kadar,adaçayınada devam edicem canım boğazlarıma iyi geldi baya bugün soğuk algınlığı için ilaçta aldım valla ödenmesi gereken taksitti faturaydı olunca bunları yapacak başka bi adamında olmayınca sıcaktı hastalıktı demeden çıkmak zorunda kalıyo insan napalım bizde everince rahat ederiz inş. tabi beni alacak birini bulabilirsem=)
bu arada iftar yerine karar verilmiştir ilgilenenlere duyrulur iftardan sonra kent parkta çay keyfi yapılacaktır ikinci postanında biz orda beklemesi önemle rica olunur=))
canoda 2 kelam yazıcaktı buraya ama okuyup çıkmış hatun ,

piştt sakaryamın güzeelleii
ne alemdesiniz bakem..
mandalina anacım korkutuyolar mı bunlar seni...aklinialirimsmileaklinialirimsmilegel öpemde korkun geçsinn
beyaz geçmiş olsun.yaz gribi hiç çekilmez.:2:ilaçlarla çabuk toprlarsın inş.
kıs eltim eltim valla çarşıya çıkmak cesaret istiyo.yani en azından benim için ...dil bi karış acayip susamış dönüyorum
iftara gelince kent parkta görüşürüz inşallah..

anaaa herkes birlik olmuş beni korkutuyor :)))
ama fekat korkunun ecele faydası yok demiiiaklinialirimsmile

eltiim ben açlık ve susuzluktan uzamış durumdayım,çarşıya çıkcek cesaretimde yok vallahi:2:,
bu mandalina hem ağlarım hem giderim hesaabısempatiksalakcinni

iyigeceler hanımlar bu akşam pek gelen giden olmamış neysem iftara misafirler geldi herhal=))
şimdi yazacaklarımı iftardan sonra bizlere çay keyfinde katılacak arkadaşlarıda ilgilendiriyo lütfen dikkatle okumanız rica olunur=)
şimdi perşembe akşamı buluşuyoruz bizler iftar yapıyoruz yaa sonrada diğer arkadaşlarlada buluşup kent park yada çark mesirede çay keyfi yaparız dedik yaa ben diyorumki bu çay keyfini türkü evinde yapsak nasıl olur neden diyorum çünkü bu akşam ordaydım ve çok keyifli bi kaç saat geçirdim çok sakin bi ortam 3 5 müşterisi var buraya dikkat sigara içmek serbes ve sıcakta değil, hem kahvemizi çayımızı içer hem hoş sohbetimizi eder hemde ben beyendim güzel söylüyorlar istekte alıyorlar hareketli türkülerde oynamakta serbes=)) eğlenceli vakit geçiririz bu canlı müzik olayını geçen senelerdede çok istemiş ama gerçekleştirememiştik bu iyi bi fırsat bence.
neysem diyeceklerim bu kadar teklif benden kabul edip etmemk sizden.

herkese kocamaaaaaannnnnnnn Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız hatun hanımlar eyimisinizzzzzzzz.....

canım iftar nerde yapılacak? Yer belli oldu demişsin ama neresi olduğunu yazmamışsın
bu arada iftardan sonra sanırım ben size eşlik edemeyeceğim güzelim çünkü benim minik kızımda yanımda olucak malum ve öyle müzikli ortamlara henüz ayak uyduramıyoruz birazcık daha büyümemiz gerekiyor. İftarda sizlerle birlikte olurum bu seferlik cicim.

koştum geldim :)))))

:))) açlıkmı oyyyyyyyy bu ramazan çok uzun sürdü

hangi türkü evi bu çarkcaddesinin sonundakimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…