Sakarya///54

hoşgeldin beyaz hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir ordan

roşum yok be gülüm şaşkındım sanırım biraz,iyiyim ama yıkılmadım ayaktayım:)çok şükür Rabbime
yok Beyazım takmıyorum Allah büyüktür.
Arkadaşlar tam iftar vakti
Allah Kabul etsin kat kat versin mükafatını inşallahhh
Hadi hayırlı iftarlar

E hadi bakalım yeni buluşmanız hayırlı uğurlu olsun bakem....
Sakarya grubu epey bir genişmelemeye başlıyor ne güzel :lepi:

roşum sHİDENMİ ÇOK KÖTÜ MERKEZDEN EV TUTTU BAKALIM PAZAR GÜNÜ GİDİCEZ YERLEŞMEYE İNŞALLH İYİ OLUR EN AZ BİR YIL ÇALIŞMASI LAZIM BORÇTA ÖDEYECEZ KENDİ DÜĞÜNÜMÜZÜ KENDİMİZ YAPPICAZ YA ŞİMDİ KARASU İLÇE OLUNCA BENİM ÇALIŞMAM DAHA KOLAY ORDA OYÜZDEN 1DÖNEM ÇALIŞCAM MEZUN OLUR ATAMAMDA OLURSA MERKEZE GELİRİZ KALABİLCEĞİMİZ KADAR KALIRIZ GERİSİ KISMET ARTIK DAHA KÖTÜ YERDE OLABİLİRDİ HAYIRLISI OLSUN

aay zelişim kafam bi tuhaf bugün ,kusura bakma cnm yaa,cümleyi eksik yazmışım,
karasu kötü bir yer değil sonuçta demek istemiştim:kedi:

kızlarrrrropuyorumnanaktan yine süper yine harika..yine kk ya özel bir buluşma olmuş..harikasınız..accuk ta kıskanmadım dersem yalan olurnaniknanik..ama yapacak bir şey yok bu sene böylemafoldumben..nasipse bayramdan sonra görüşürüzzemuszemus

valla bizimde gözlerimiz hep seni aradı ablacım eksikliğin çok belli oluyor emin ol sensiz bi buluşmanın tadı eksik beyaa bizleri bidaha o güler yüzünden güzel sohbetin eksik etme rica ediciğimmm öpüyorum seni=))

ah ah beyazım sebebim olmamış olsa sizlerle olmak isterdim canım..başka sefere inşallah..bende sizlerle sohbeti özledim..Şeniz

ah ah beyazım sebebim olmamış olsa sizlerle olmak isterdim canım..başka sefere inşallah..bende sizlerle sohbeti özledim..Şeniz
Ablacım gözlerimiz seni Aradı beyazın dediği gibi,çok oldu görüşemedik,İnşallah kısa bi zaman sonra yeniden buluşur görüşürüzboshayallersmile

tünaydınnnnnn sakaryalı hatunlarrr
nerelerdesinizsiz..kimseden ses seda yok
bayram telaşına erken mi girdiniz yafffbilmiyorumkismile

Günaydın kızlar

Moralim çok bozuk.Dokunsalar ağlıyacağım resmen..
Dün bir akrabamız trafik kazasında vefat etti.2 tane küçük çocuğu var.Hayat böyle işte bir haber geliyor vefat etmiş diye.Şaşırıyorsun üzülüyorsun ama o kadar.Şimdi dün akşam o evde yemek yenildimi,uyku uyundumu hayır.Biz yemeğimizide yedik,sohpetimizide ettik,uykumuzuda uyuduk.Ateş düştüğü yeri yakıyor işte..

Annemin arkasından yaşadığımız saatleri günleri hatırlattı bu ani ölüm bana..Toparlanabilirsem çalışacam bugün.Yoksa benden bugün bu iş yerine hayır yok

canım benim günaydın tatlım
başınız sağolsun hayatım allah sabır versin kalanlara...
Dediğin çok doğru birtanem Ateş düştüğü yer yakıyor mafoldumben mafoldumben

başın sağolsun Allah rahmet eylesin bu mübarek günlerin hatrına günahları af olnur inşallah doğrusun ateş düştüğü yeri yakarhiç bir teselli sözcüğü bir şey ifade etmez zaman derler ama zaman sadece bekletir ama acıyı asla silmez hafifletmez bunun hafiflemeside mümkün değildir ki bu anne bu baba yerini ne doldurabilirki

Mandalina,Ceren saolun..

Acı hafiflemiyor haklısın mandalina koskaca 5 yıl geçti annemin vefatının üzerinden hep aynı acı,koskocaman bir özlem..

O çocuklar da çok küçük babaları bir anda yok oldu.Allah sabır versin.

Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın

aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn
Allahım kimseciklere vermesin böyle kayıplar acılar :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…