zelişciim üzülmene üzüldüm bi danem,
karasu kötü bi yer sonuçta ve ulaşım sorunuda yok,
istediin zaman merkese gelip gidersin,kendini kötü die şartlandırma,
bide denersiniz,baktın olmuo merkese taşınırsınız,cerenin dediği mantıklı kocan işe gider gelir,kaydirigubbakcemile5
beyazcım nie dikkat testi oluon anlamadım ben,neyse hayırlısı olsun,:Saruboceq:
mandilinacıım kıs düğüne 14 gün mü kaldı,yüzüp kuyruğuna gelmşsin ölleyse,ne mutlu sanaŞeniz
roşum sHİDENMİ ÇOK KÖTÜ MERKEZDEN EV TUTTU BAKALIM PAZAR GÜNÜ GİDİCEZ YERLEŞMEYE İNŞALLH İYİ OLUR EN AZ BİR YIL ÇALIŞMASI LAZIM BORÇTA ÖDEYECEZ KENDİ DÜĞÜNÜMÜZÜ KENDİMİZ YAPPICAZ YA ŞİMDİ KARASU İLÇE OLUNCA BENİM ÇALIŞMAM DAHA KOLAY ORDA OYÜZDEN 1DÖNEM ÇALIŞCAM MEZUN OLUR ATAMAMDA OLURSA MERKEZE GELİRİZ KALABİLCEĞİMİZ KADAR KALIRIZ GERİSİ KISMET ARTIK DAHA KÖTÜ YERDE OLABİLİRDİ HAYIRLISI OLSUN
kızlarrrrropuyorumnanaktan yine süper yine harika..yine kk ya özel bir buluşma olmuş..harikasınız..accuk ta kıskanmadım dersem yalan olurnaniknanik..ama yapacak bir şey yok bu sene böylemafoldumben..nasipse bayramdan sonra görüşürüzzemuszemus
valla bizimde gözlerimiz hep seni aradı ablacım eksikliğin çok belli oluyor emin ol sensiz bi buluşmanın tadı eksik beyaa bizleri bidaha o güler yüzünden güzel sohbetin eksik etme rica ediciğimmm öpüyorum seni=))
Ablacım gözlerimiz seni Aradı beyazın dediği gibi,çok oldu görüşemedik,İnşallah kısa bi zaman sonra yeniden buluşur görüşürüzboshayallersmileah ah beyazım sebebim olmamış olsa sizlerle olmak isterdim canım..başka sefere inşallah..bende sizlerle sohbeti özledim..Şeniz
Ablacım gözlerimiz seni Aradı beyazın dediği gibi,çok oldu görüşemedik,İnşallah kısa bi zaman sonra yeniden buluşur görüşürüzboshayallersmile
Günaydın kızlar
Moralim çok bozuk.Dokunsalar ağlıyacağım resmen..
Dün bir akrabamız trafik kazasında vefat etti.2 tane küçük çocuğu var.Hayat böyle işte bir haber geliyor vefat etmiş diye.Şaşırıyorsun üzülüyorsun ama o kadar.Şimdi dün akşam o evde yemek yenildimi,uyku uyundumu hayır.Biz yemeğimizide yedik,sohpetimizide ettik,uykumuzuda uyuduk.Ateş düştüğü yeri yakıyor işte..
Annemin arkasından yaşadığımız saatleri günleri hatırlattı bu ani ölüm bana..Toparlanabilirsem çalışacam bugün.Yoksa benden bugün bu iş yerine hayır yok
Günaydın kızlar
Moralim çok bozuk.Dokunsalar ağlıyacağım resmen..
Dün bir akrabamız trafik kazasında vefat etti.2 tane küçük çocuğu var.Hayat böyle işte bir haber geliyor vefat etmiş diye.Şaşırıyorsun üzülüyorsun ama o kadar.Şimdi dün akşam o evde yemek yenildimi,uyku uyundumu hayır.Biz yemeğimizide yedik,sohpetimizide ettik,uykumuzuda uyuduk.Ateş düştüğü yeri yakıyor işte..
Annemin arkasından yaşadığımız saatleri günleri hatırlattı bu ani ölüm bana..Toparlanabilirsem çalışacam bugün.Yoksa benden bugün bu iş yerine hayır yok
Mandalina,Ceren saolun..
Acı hafiflemiyor haklısın mandalina koskaca 5 yıl geçti annemin vefatının üzerinden hep aynı acı,koskocaman bir özlem..
O çocuklar da çok küçük babaları bir anda yok oldu.Allah sabır versin.
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
Günaydın kızlar
Boşver Allah sabır versin kalanlarına
Buda hayatın acı gerçeği işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?