Mandalina,Ceren saolun..
Acı hafiflemiyor haklısın mandalina koskaca 5 yıl geçti annemin vefatının üzerinden hep aynı acı,koskocaman bir özlem..
O çocuklar da çok küçük babaları bir anda yok oldu.Allah sabır versin.
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
boşvercim başınız sağolsun.allah sabır versin.gerçekten ssözün bittiği yer..ne söylense boş...Günaydın kızlar
Moralim çok bozuk.Dokunsalar ağlıyacağım resmen..
Dün bir akrabamız trafik kazasında vefat etti.2 tane küçük çocuğu var.Hayat böyle işte bir haber geliyor vefat etmiş diye.Şaşırıyorsun üzülüyorsun ama o kadar.Şimdi dün akşam o evde yemek yenildimi,uyku uyundumu hayır.Biz yemeğimizide yedik,sohpetimizide ettik,uykumuzuda uyuduk.Ateş düştüğü yeri yakıyor işte..
Annemin arkasından yaşadığımız saatleri günleri hatırlattı bu ani ölüm bana..Toparlanabilirsem çalışacam bugün.Yoksa benden bugün bu iş yerine hayır yok
amin .benim yğenlerimde babalarını kaybettiği zaman 2-3 yaşlarındaydı.zaman bi taraftan küllemndiirsede..bi taraf herzaman taze..Mandalina,Ceren saolun..
Acı hafiflemiyor haklısın mandalina koskaca 5 yıl geçti annemin vefatının üzerinden hep aynı acı,koskocaman bir özlem..
O çocuklar da çok küçük babaları bir anda yok oldu.Allah sabır versin.
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
günaydın komşu kızııGünaydın kızlar
Boşver Allah sabır versin kalanlarına
Buda hayatın acı gerçeği işte
Günaydın kızlar
Moralim çok bozuk.Dokunsalar ağlıyacağım resmen..
Dün bir akrabamız trafik kazasında vefat etti.2 tane küçük çocuğu var.Hayat böyle işte bir haber geliyor vefat etmiş diye.Şaşırıyorsun üzülüyorsun ama o kadar.Şimdi dün akşam o evde yemek yenildimi,uyku uyundumu hayır.Biz yemeğimizide yedik,sohpetimizide ettik,uykumuzuda uyuduk.Ateş düştüğü yeri yakıyor işte..
Annemin arkasından yaşadığımız saatleri günleri hatırlattı bu ani ölüm bana..Toparlanabilirsem çalışacam bugün.Yoksa benden bugün bu iş yerine hayır yok
bu arada mandalina ,ceren günaydın
bu arada herkezlere tünaydın hanımlar ayy pek keyifsizim bende bugün
ayy havadandır ba benimde başım çatlıyo
valla bilmiyorum havadan mı sudanmı ama dokunsalar ağlayacak gibiyim boşwerin yazısını okuyunca hemencik gözlerim doldu bile niye böyleysem bugün ooofffofff
canocum geçmiş olsun ender saracı dinledinmi baş parğınla işaret parmağın ortasındaki üçgenin acıyan noktasına 2 dkka bastırınca baş ağrısı kesilirmiş anlatabildiysem bi dene istersen...
hımmm olabülüüüü tabee
sanada geçmiş olsun canommm ne oldukine böyle yaaa
ramazandan dolayımı böyle oldun acebe
kısss neyen duygusalsın bölee özel dönemindemisin yoksa :kedi:
eneehımmm olabülüüüü tabee
sanada geçmiş olsun canommm ne oldukine böyle yaaa
ramazandan dolayımı böyle oldun acebe
kısss neyen duygusalsın bölee özel dönemindemisin yoksa :kedi:
aynen canım stresliyim gerginin ve duygusalım sevmiyorum bu zamanları(
neysem çıkıyorum ben iftardan sonra görüşürüz inş.
kızlar ben var ya her lafı hakediyorum şuanda kendimi tam bir salak gibi hissediyorum
internet üzerinden bilet alıyordum 9. ay alacağım yerde 10. aya aldım Türk firması olmadığı için iptal yada değiştirme yapamıyorum karşımda Türkçe bilmeyen insanlar çıkıyor bankayı aradım iptal etmiyor incelemeye alacakmış bu para ihtiyacı olana gitse canım yanmaz ne şimdi benim yaptığım uffffff
selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
boşverim başın saolsun canımm Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versinn
bizde bugün oğluşu götürdük dilin altındaki zar için 13 eylüle gün verdi aç gidecekmişiz nasıl emzirmeden duracam bilmemm sanırım anestezi verip kesecekler zarııbilmiyorumkismile
enee
belkimde ha :)
ay ne bilem bi tuttu git gide dozu yükseliyo ağrının parnamı sıkcam beyasın dediği gibi ama laf yetiştirirken sıkamıyom
tebii komşu kısıı hemen ama önce benim eve el atcek birilerini bulmam gerekkhehee kısmetsiz komşunun benim gibi komşu kızı olarmış, yaf oralara gitmişken bizim evede bi el atıver ba
tünaydın.hayırdırbu arada herkezlere tünaydın hanımlar ayy pek keyifsizim bende bugün
ceren kıs hakket tünaydın oldu dimiiTünaydın kısmetsiz pisi pisi tünaydınnnn
?
aa geçmil olsun.dane bileti bu iptal edemedinbilmiyorumkismilekızlar ben var ya her lafı hakediyorum şuanda kendimi tam bir salak gibi hissediyorum
internet üzerinden bilet alıyordum 9. ay alacağım yerde 10. aya aldım Türk firması olmadığı için iptal yada değiştirme yapamıyorum karşımda Türkçe bilmeyen insanlar çıkıyor bankayı aradım iptal etmiyor incelemeye alacakmış bu para ihtiyacı olana gitse canım yanmaz ne şimdi benim yaptığım uffffff
geçmiş olsun canım.oğluşumuza da acilşifalar.bizi habersiz bırakma bu aradaolumunekankayizsmileselam sakaryammmmopuyorumnanaktan
boşverim başın saolsun canımm Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versinn
bizde bugün oğluşu götürdük dilin altındaki zar için 13 eylüle gün verdi aç gidecekmişiz nasıl emzirmeden duracam bilmemm sanırım anestezi verip kesecekler zarııbilmiyorumkismile
anamm bunca şeyi hanki arada derede yasdınız ba
canım hayırdır yaaa nereye alıyordun bileti elbet bir muatab bulman gerek kendine senin dilinden hay allah yaa çok kötü olmuş umarım bir an önce düzelir. ne kadardı bilet?
aa geçmil olsun.dane bileti bu iptal edemedinbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?