Sakarya///54

aminnnn

boşvercim başınız sağolsun.allah sabır versin.gerçekten ssözün bittiği yer..ne söylense boş...
amin .benim yğenlerimde babalarını kaybettiği zaman 2-3 yaşlarındaydı.zaman bi taraftan küllemndiirsede..bi taraf herzaman taze..
Günaydın kızlar
Boşver Allah sabır versin kalanlarına
Buda hayatın acı gerçeği işte
günaydın komşu kızıı
bu arada mandalina ,ceren günaydın

hehee kısmetsiz komşunun benim gibi komşu kızı olarmış , yaf oralara gitmişken bizim evede bi el atıver ba

başınız sağolsun canım rabbim hem sizlere hem tüm yakınlarına hemde evlatlarına sabır versin gidenle gidilmiyor işte hayat devem ediyor bizlerede gidenlerin arkasından rahmet okumak düşüyor allahın rahmeti bol olsun inş.(

valla bilmiyorum havadan mı sudanmı ama dokunsalar ağlayacak gibiyim boşwerin yazısını okuyunca hemencik gözlerim doldu bile niye böyleysem bugün ooofffofff
canocum geçmiş olsun ender saracı dinledinmi baş parğınla işaret parmağın ortasındaki üçgenin acıyan noktasına 2 dkka bastırınca baş ağrısı kesilirmiş anlatabildiysem bi dene istersen...

ayy havadandır ba benimde başım çatlıyo

hımmm olabülüüüü tabee
sanada geçmiş olsun canommm ne oldukine böyle yaaa
ramazandan dolayımı böyle oldun acebe

kısss neyen duygusalsın bölee özel dönemindemisin yoksa :kedi:

hımmm olabülüüüü tabee

aynen canım stresliyim gerginin ve duygusalım sevmiyorum bu zamanları(
neysem çıkıyorum ben iftardan sonra görüşürüz inş.

kızlar ben var ya her lafı hakediyorum şuanda kendimi tam bir salak gibi hissediyorum

internet üzerinden bilet alıyordum 9. ay alacağım yerde 10. aya aldım Türk firması olmadığı için iptal yada değiştirme yapamıyorum karşımda Türkçe bilmeyen insanlar çıkıyor bankayı aradım iptal etmiyor incelemeye alacakmış bu para ihtiyacı olana gitse canım yanmaz ne şimdi benim yaptığım uffffff

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
boşverim başın saolsun canımm Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versinn
bizde bugün oğluşu götürdük dilin altındaki zar için 13 eylüle gün verdi aç gidecekmişiz nasıl emzirmeden duracam bilmemm sanırım anestezi verip kesecekler zarııbilmiyorumkismile

hımmm olabülüüüü tabee

enee
belkimde ha :)

ay ne bilem bi tuttu git gide dozu yükseliyo ağrının parnamı sıkcam beyasın dediği gibi ama laf yetiştirirken sıkamıyom

aynen canım stresliyim gerginin ve duygusalım sevmiyorum bu zamanları(
neysem çıkıyorum ben iftardan sonra görüşürüz inş.

hımmm anladım canımcım yaaaa kimisi böyle olii işte
benimde bu gün ilk günüm hafiften ağrı sızı mevcut ama allahtan ağır geçmiyor
haydin sen git bakem sonra grş.

canım hayırdır yaaa nereye alıyordun bileti elbet bir muatab bulman gerek kendine senin dilinden hay allah yaa çok kötü olmuş umarım bir an önce düzelir. ne kadardı bilet?

hoşgeldin güzelim nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oğluşunda böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum canım yaa çok geçmiş olsun umarım en kestirme yoldan halledersiniz bu problemi allah beterinden korusun.

enee
belkimde ha :)

ay ne bilem bi tuttu git gide dozu yükseliyo ağrının parnamı sıkcam beyasın dediği gibi ama laf yetiştirirken sıkamıyom

:2: :2: :2: :2:

kıss bırak yazmayıda elini sık belkim iyi gelir haaa

hehee kısmetsiz komşunun benim gibi komşu kızı olarmış , yaf oralara gitmişken bizim evede bi el atıver ba
tebii komşu kısıı hemen ama önce benim eve el atcek birilerini bulmam gerekk
bu arada herkezlere tünaydın hanımlar ayy pek keyifsizim bende bugün
tünaydın.hayırdır
Tünaydın kısmetsiz pisi pisi tünaydınnnn

?
ceren kıs hakket tünaydın oldu dimii
aa geçmil olsun.dane bileti bu iptal edemedinbilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım.oğluşumuza da acilşifalar.bizi habersiz bırakma bu aradaolumunekankayizsmile

canım hayırdır yaaa nereye alıyordun bileti elbet bir muatab bulman gerek kendine senin dilinden hay allah yaa çok kötü olmuş umarım bir an önce düzelir. ne kadardı bilet?

250 euro bilet yok muhatap aramadığım yer kalmadı tek umudum banka dilekçeyi iptal için faksladım bakalım sonuş ne olacak

aa geçmil olsun.dane bileti bu iptal edemedinbilmiyorumkismile

uçak bileti firmada ecnebi ahh kafam niye şaşarsın Türkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…