Sakarya///54

geçmiş olsun Allah acil şifa versin

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ceren54, Boswer+, mandalina01, myhope, ~CaNo~+

neden kimse yazmıyor

Saolasın..

Benim yeğenim bir gece önceden yattı hastaneye.Anesteziyle kestiler.

başınız saolsun,rabbim sabır versin yavrulara ve anneye,çok üzücü,
rabbim gecinden versin cümlemize:Saruboceq:
doğru anlattın beyazcıım,saada geçmş olsun,sıcakla birleşince yıkıyo meret:umursamaz:
yaa beyaz sıkma canını ya
denim bakim ii gelir belki
baş parmak ve işaret parmağının ortasındaki boşluğu bikaç kere sık,bana ii gelii bazankaydirigubbakcemile5
oof oof kolay gele gülüm,işin zor ama yavboshayallersmile
bilmiyoduk myhopecm geçmş olsun bebişe

ya bak üçüncüye soruyorum nereye?

ya kusura bakma canım sinirimden unutuyorum yazacaklarımı arık almanyaya

tüh yaa
havayolu şirketine ulaşma durumu vardır illaki
iptal eder yada geri çeker onlar

firma Türk değil burada şubeleri filan yok mail attın dönen yok ( mail Tükçe Allahın almanına :) ) telefon açıyorum karşımdaki almanca ben tarzanca anlaşamıyoruz

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ceren54, Boswer+, mandalina01, myhope, ~CaNo~+

neden kimse yazmıyor

görsem yazardım tam çıkarken yakalamışsın demekki :))

oof oof kolay gele gülüm,işin zor ama yavboshayallersmile

:

hemde çok gitti paracıklarım ona yanıyorum hemde kendim yüzünden kendi kafam yüzünden başkası olsa sayar bağırır rahatlarım olmadı döverim kendime ne yapayım şimdi

ya canım yokmu dil bilen biri yakınında yada dur ben abime söylim bi mail hazırlasın iki dk da
olarmı

canım tamam dur sakin ol bir tercüman bul tatlım almanca yazsın maili yada telefonla görüştür bir şekilde halolur meraklanma
firmanın adı ne idi bu arada belki bir yardımımız olur şeker

canım tamam dur sakin ol bir tercüman bul tatlım almanca yazsın maili yada telefonla görüştür bir şekilde halolur meraklanma
firmanın adı ne idi bu arada belki bir yardımımız olur şeker

tuıfly canım yok sakinim ben böyle büyük hata yaptığım için kendime kızıyorum bakalım banka ne diycek iptal edecekmi

Mandalina inşallah bankadan olumlu yanıt alırsın.İnsanoğlu hata yapabilir kendine yüklenme bu kadar..

teşekürler hanımlar benim mesaim bitti hayırlı iftarlar size inşallah yarın çözülmüş olarak bu konu gelirim hayırlı akşamlar

canooo bunu tercüme ettirebilirmisin hava yolu şirketin mail olarak gelmiş

Liebe Frau TEZCAN,

der Spätsommer ist die ideale Reisezeit für spannende Städtereisen. Fangen Sie im September und Oktober die letzten warmen Sonnenstrahlen ein, z.B. in Rom, Palermo oder Neapel. Und Faro und Jerez gibt es jetzt sogar mit garantierten 20% Rabatt¹

iyi akşamlar kızlar bugün çok canım sıkkındı başım ağrıyodu ama şöyle bi çıktım havalandım geldim iyi geldi keyfimi yerine getirecek bi tel aldım falan şimdi iyim şükür bana iyi gelecek seslere haberlere ihtiyacım varmış meğer işte ..
mandalinacım ortalık karışmış biraz umarım halletmişsindir işini, insan oğlu işte şaşarda beşerde olur böyle hatalar bazen sıkma canını allah yardım etsin.
myhopecim geçmiş olsun alperenimiz kolaylıkla atlatır inş bu ufak ayrıntıyı.
canoo iyi geldimi kız verdiğimiz taktik bak roşumda deniyomuş aynısını bende bi kaç kere denedim tam geçirmöesede cidden hafifletiyo
kısmetsizim biz her zaman en azından kendi adıma söylüyorum hazır ve nazırız canım arkadaşlar ne içindir bi alo demen yeterli evine yardıma seve seve gelirim
benden şimdilik bu kadar atladıklarım olduysa kusura bakmayın benim toplu cevap vermemde smilerimde çalışmıyo artık ne olduysa yokmu bu kk nın teknik servisi onlara başvursam=))) neyse aklımda kalanların hepsine bişey cikler yazmaya çalıştım hepinizi öpüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…