selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
boşverim başın saolsun canımm Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versinn
bizde bugün oğluşu götürdük dilin altındaki zar için 13 eylüle gün verdi aç gidecekmişiz nasıl emzirmeden duracam bilmemm sanırım anestezi verip kesecekler zarııbilmiyorumkismile
250 euro bilet yok muhatap aramadığım yer kalmadı tek umudum banka dilekçeyi iptal için faksladım bakalım sonuş ne olacak
umarım banka elini çabuk tutar ve senin para yanmaz güzelim yaaa
hayırdır yolculuk ne tarafa idi balayı içinmi yoksa bu bilet?
yok canım ya annem gidecek ona ayarlıyordum
selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
boşverim başın saolsun canımm Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versinn
bizde bugün oğluşu götürdük dilin altındaki zar için 13 eylüle gün verdi aç gidecekmişiz nasıl emzirmeden duracam bilmemm sanırım anestezi verip kesecekler zarııbilmiyorumkismile
başınız saolsun,rabbim sabır versin yavrulara ve anneye,çok üzücü,Mandalina,Ceren saolun..
Acı hafiflemiyor haklısın mandalina koskaca 5 yıl geçti annemin vefatının üzerinden hep aynı acı,koskocaman bir özlem..
O çocuklar da çok küçük babaları bir anda yok oldu.Allah sabır versin.
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
doğru anlattın beyazcıım,saada geçmş olsun,sıcakla birleşince yıkıyo meret:umursamaz:valla bilmiyorum havadan mı sudanmı ama dokunsalar ağlayacak gibiyim boşwerin yazısını okuyunca hemencik gözlerim doldu bile niye böyleysem bugün ooofffofff
canocum geçmiş olsun ender saracı dinledinmi baş parğınla işaret parmağın ortasındaki üçgenin acıyan noktasına 2 dkka bastırınca baş ağrısı kesilirmiş anlatabildiysem bi dene istersen...
baş parmak ve işaret parmağının ortasındaki boşluğu bikaç kere sık,bana ii gelii bazankaydirigubbakcemile5yaa beyaz sıkma canını ya
denim bakim ii gelir belki
oof oof kolay gele gülüm,işin zor ama yavboshayallersmilekızlar ben var ya her lafı hakediyorum şuanda kendimi tam bir salak gibi hissediyorum
internet üzerinden bilet alıyordum 9. ay alacağım yerde 10. aya aldım Türk firması olmadığı için iptal yada değiştirme yapamıyorum karşımda Türkçe bilmeyen insanlar çıkıyor bankayı aradım iptal etmiyor incelemeye alacakmış bu para ihtiyacı olana gitse canım yanmaz ne şimdi benim yaptığım uffffff
bilmiyoduk myhopecm geçmş olsun bebişeselam sakaryammmmopuyorumnanaktan
ya bak üçüncüye soruyorum nereye?
tüh yaa
havayolu şirketine ulaşma durumu vardır illaki
iptal eder yada geri çeker onlar
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ceren54, Boswer+, mandalina01, myhope, ~CaNo~+
neden kimse yazmıyor
oof oof kolay gele gülüm,işin zor ama yavboshayallersmile
:
ya kusura bakma canım sinirimden unutuyorum yazacaklarımı arık almanyaya
firma Türk değil burada şubeleri filan yok mail attın dönen yok ( mail Tükçe Allahın almanına :) ) telefon açıyorum karşımdaki almanca ben tarzanca anlaşamıyoruz
görsem yazardım tam çıkarken yakalamışsın demekki :))
hemde çok gitti paracıklarım ona yanıyorum hemde kendim yüzünden kendi kafam yüzünden başkası olsa sayar bağırır rahatlarım olmadı döverim kendime ne yapayım şimdi
ya canım yokmu dil bilen biri yakınında yada dur ben abime söylim bi mail hazırlasın iki dk da
olarmı
canım tamam dur sakin ol bir tercüman bul tatlım almanca yazsın maili yada telefonla görüştür bir şekilde halolur meraklanma
firmanın adı ne idi bu arada belki bir yardımımız olur şeker
tamam canım
istersen sen bi yazı hazırla hazırda olsun ben onu hemen çevirtiririm almancaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?