Sakarya///54

kesinlikle uyku havası evde durmanın uzanmanın miskinlik yapmanın havası var istifa edesim geldi :))

günaydın kızlarr
dün iftara 45 dk falan kala orucum bozuldu ya:)
o parnak olayı hafif ağrılarda iyi gelebilir ama çok kötüdü dün ağrım tansiyonumda düştü sanırım sonra öyle akşam ettim işte
neyse
mandalin yazıyı şimdi gördüm kopyalıyorum hemen

mandalin canım sanırım bu reklam maili
bak tercüme böyle;

Sevgili Bayan Tezcan,
Yaz sonu heyecan verici bir
şehir tatili için ideal bir zamandır. Eylül ve Ekim aylarında, güneşin son ılık ışınlarını yakalayın, örneğin Roma, Palermo ve Napoli ve Faro ve Jerez, hatta% 20 indirim garantisi ...

günaydınlar millet,şükürler olsun ,sonunda serin bi güne uyandık:Saruboceq:
ayyyyyyyyyyy tam uyku havası vaarrr mirmirmirmir
hakket uyku havası cerencim,ama bende inadına gram uyku yok,bişe deel yatasımda yokboshayallersmile
kesinlikle uyku havası evde durmanın uzanmanın miskinlik yapmanın havası var istifa edesim geldi :))
duu kıs ne istifası,bak ben evdeyim ama havanın serinliinden istifade temizlik yapasım geldi çok fenaayerimseniben
geçmş olsun canocum,senin baş ağrının sebebi belliymş,
rahatça temizliini yaparsın oohkaydirigubbakcemile5
bende çok isterdim sonuna yakın oruçsuz olmayı,şimdi oruçlu oruçlu temizlik nasıl olcek düşünüp duriimboshayallersmile

sorma yaaa aşırı işkolik bir hatun olduğum halde böyle havalarda benimde evde oturup kızımla vakit geçiresim geliyor ev kadını olma arzusu doluyor içime ama allahtan uzun sürmüyor

Tünaydın tatlım oruç gitmiş demek canın sağolsun.
baş ağrısıda felaket yaa allah vermesin yani....

sana kampanyalardan haber veriyorlar mandalina gördünmü

günaydınlar millet,şükürler olsun ,sonunda serin bi güne uyandık:Saruboceq:

hakket uyku havası cerencim,ama bende inadına gram uyku yok,bişe deel yatasımda yokboshayallersmile

Tünaydın roşum nabersinnn

sorma yaa havaya bak sanırım bende iş yerindeyim diye böyle oldum evde olsam kesin bende temizlik yapıyor olurdum delimiyim neyim

bak mandalinacım seni memnun etmek için ellerinden geleni yapıolar,ne kaa şanslısınyerimseniben
Tünaydın roşum nabersinnn

sorma yaa havaya bak sanırım bende iş yerindeyim diye böyle oldum evde olsam kesin bende temizlik yapıyor olurdum delimiyim neyim
amanın tünaydın olmuştu demiiaklinialirimsmile
iiyim cnmcım sen nasılsın,tatlı kısçen nasıl
hakket yağmur yağarken cam silesim geldi benimde,işçinin tembeli paydosta çalışırmış yaa o hesaap

yok nen öle diil istifra ettim son anda öle bozuldu öbür olayı bitireli bi hafta oluyo zaten:)

yok anacım lafımı geri aliim,temizlk ne mimkin,akannehiryağmur bardaktan boşanırcasına yağıyo ,şükürler olsun:Saruboceq:

hee yaa oldduuu

iyiyim bende şikercim bir yaramazlık yok tatlı kısçemde iyi maşallah ellerinizden öperler...

sende yani iyiymişsin heee yağmurda cam silcen :roflol: :roflol: :roflol: süpperrsinn :lepi:

Canom geçmiş olsun..
Eve gidip uyuyasım var.İftara kadarda kalkmayasım.Bu akşam eşime diyim bari beni evinin hanımı çocuklarının anası yapsın.Yoksa böyle olmıycak

yok anacım lafımı geri aliim,temizlk ne mimkin,akannehiryağmur bardaktan boşanırcasına yağıyo ,şükürler olsun:Saruboceq:

hadi yine iyisin temizlikten yırttın yerimseniben
bari içerleri sil süpür sen roşum -tatlicadiarzu-

Canom geçmiş olsun..
Eve gidip uyuyasım var.İftara kadarda kalkmayasım.Bu akşam eşime diyim bari beni evinin hanımı çocuklarının anası yapsın.Yoksa böyle olmıycak

bencede bencede

hem ANNE olmak o kadar kutsal mükemmel bir duygu ki bence ertelediğin için pişman olacaksın. Artık bunun düşüncesine girsen eyii olur kanımca Bir ANNE olaraktan naçizane fikrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…