bencede bencede
hem ANNE olmak o kadar kutsal mükemmel bir duygu ki bence ertelediğin için pişman olacaksın. Artık bunun düşüncesine girsen eyii olur kanımca Bir ANNE olaraktan naçizane fikrim...
haahaa bi haftalık aradan sonra sıkılırsın bu durumdan emin ol:)
haahaa bi haftalık aradan sonra sıkılırsın bu durumdan emin ol:)
Anne olmak güzel birşey bende istiyorum tabikide.Ama şuanki borçlarımızın üzerine çocuk yapamamki.Çocuğuma herşeyi verebilmeliyim oyüzden biraz zaman var.
canımmm biz seninle özel olarak görüşelim bunu en iyisimi
kim neyden sıkılıyor ne oluyor neyi kaçırdım ben eyvahedigeldismile :
Konuşalım bakalım..:hulya:
Yeğenimi ben büyüttüm sayılır.Şimdide karşı dairelerinde oturuyorum hep onlarlayım.Eşimle bazen düşünüyoruzda olmasada olur belkide.Gerçi ilerki zamanlar ne gösterir bilemiyorum
Ben canım ben evde oturmaktan sıkılırmışım.Doğru da :))
günaydın kızlarr
dün iftara 45 dk falan kala orucum bozuldu ya:)
o parnak olayı hafif ağrılarda iyi gelebilir ama çok kötüdü dün ağrım tansiyonumda düştü sanırım sonra öyle akşam ettim işte
neyse
mandalin yazıyı şimdi gördüm kopyalıyorum hemen
mandalin canım sanırım bu reklam maili
bak tercüme böyle;
Sevgili Bayan Tezcan,
Yaz sonu heyecan verici bir şehir tatili için ideal bir zamandır. Eylül ve Ekim aylarında, güneşin son ılık ışınlarını yakalayın, örneğin Roma, Palermo ve Napoli ve Faro ve Jerez, hatta% 20 indirim garantisi ...
duu kıs ne istifası,bak ben evdeyim ama havanın serinliinden istifade temizlik yapasım geldi çok fenaayerimseniben
sana kampanyalardan haber veriyorlar mandalina gördünmü
görmemmi hemde bu başıma gelenden dolayı teselli armağanı olarak kocaman %20 lik indirimde yapıyorlar :))
bak mandalinacım seni memnun etmek için ellerinden geleni yapıolar,ne kaa şanslısınyerimseniben
amanın tünaydın olmuştu demiiaklinialirimsmile
iiyim cnmcım sen nasılsın,tatlı kısçen nasıl
hakket yağmur yağarken cam silesim geldi benimde,işçinin tembeli paydosta çalışırmış yaa o hesaap
bencede bencede
hem ANNE olmak o kadar kutsal mükemmel bir duygu ki bence ertelediğin için pişman olacaksın. Artık bunun düşüncesine girsen eyii olur kanımca Bir ANNE olaraktan naçizane fikrim...
reca ederiz canım ee istersen hazırla bi yazı şu şu şu tarihte aldıgım şu şu nolu bileti iptal etmek istiyorum diye bide öyle deneyelim
Bankadan hala haber yokmu güzelim yaaaa annen ayın kaçında gidecekti almanyaya
ölle yapçem zate,sıcakların bitişini kutlayasım geldi ama bugün zorboshayallersmilehadi yine iyisin temizlikten yırttın yerimseniben
bari içerleri sil süpür sen roşum -tatlicadiarzu-
evet ayy çok şekerler ben bir balayı turu alayım buradan :)))
nasıl olsa yağmur yıkacak camları bak kurtardın azcık pril ök camlara yağmur vurdukca yıkar tertemiz yapar bayram temizliği bedavaya gelir :)))
anneeee olmak mıı çok güzel bir kelime dünyanın en saf en temiz en nadide şeyi o bebekler Allahın kullarına en büyük armağanı
ölle yapçem zate,sıcakların bitişini kutlayasım geldi ama bugün zorboshayallersmile
ooy sen ne kaa zekisin,bak ben bunu yıllardır hiç akıl edemedimdi,
camları habire silip duruum,sen süper ev karısı olcen zannımca
anne olmak çok güzel bi duygu hakket , ben bebekliklerini çok özlüyorum bea:ecrin_bebek:
benimkisilee evrim geçirdiguclubacismile
anneeee olmak mıı çok güzel bir kelime dünyanın en saf en temiz en nadide şeyi o bebekler Allahın kullarına en büyük armağanı
bankayı sabah yine taciz ettim faks elimize ulaştı biz size döncez dedi bende siz bana dönmeyim günde 3 öğün yemeklerden sonra arayacam dedim :))
14 yada 15 i gibi gitmesi lazım yani o hafta sinirlendim gitcem türkhava yollarından lüks paket alacam sonra artık aylarca çalışır öderim :)))
ölle yapçem zate,sıcakların bitişini kutlayasım geldi ama bugün zorboshayallersmile
bunu varya ancak ve ancak yaşayan bilir.
ANNE olmak kendi çocuğunu dünyaya getirmek onun büyüdüğüne şahit olmak harika bir duygu tarifi imkansız yaaa inan gözlerim doldu yazarken
çatlakara zaten ihmal etme unutturma kendini böylelikle daha çabuk davranırlar belkim
heee yolla valla kısss çalışır ödersin ne olcek sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
heee bencede hemencecik kutlama girişimine girme sen accıkın içerlerde takılıver gari
ben yaşamadım henüz ama anlayabiliyorum hayali bile müthiş birşey Allahım her isteyene aratmadan versin
valla keyifleri bilir bankanın müşteri hizmetlerini her aradığımda başka biri çıkıyor aynı kişiye denk gelmiyorum hiç aynı kişileri bulana kadar devam çalışan sayılarından çok aramam olmalı :)))))
yaa evet (bizinis yani iş dünyası ) dedikleri şeyi anacığımda görsün :)))
canımmm bunu anlatamam valla Anne olanlar beni çok iyi anlıyordur şuan eminim.
Duana aminnnnnnnnn diyorum tatlım allahım hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. Evlat hasretiyle yakmasın...
bencede aramaya devam et güzelim doğru yolda emin adımlarla ilerle tatlım...
slm kızlar yağmurlu bi günden hepinize merhabalar bu güzel günde temizlik yapmayı bile düşünen hamarat hatunlarımız olmuş allah sizleri iyi etsin emiii=))) oruçlu olmasanız alın elinize birer fincan kahve çekin perdeleri oturun camın kenarına yağmurun tadını çıkarın derdim ama yine diyorum daa kahvesizz=))
canom ben anladım nasıl bozuldunu o orucun çok zekiyimmm buluştumuzda oruçlu olmadını biliyodum hehe aman benimkide muhabbet olsun beri gelsin az önce benim eski eşle konuştum benimle görüşmek istiyomuş hayırdır inş.yarın buluşma tertipledik bakalım ne inciler dökecek yine inş.sinirlerimi zıplatmaz benim gerçi pek sakin konuştu ama hayırlısı..
aminn
bakalım kim pes etcek guclubacismile
slm kızlar yağmurlu bi günden hepinize merhabalar bu güzel günde temizlik yapmayı bile düşünen hamarat hatunlarımız olmuş allah sizleri iyi etsin emiii=))) oruçlu olmasanız alın elinize birer fincan kahve çekin perdeleri oturun camın kenarına yağmurun tadını çıkarın derdim ama yine diyorum daa kahvesizz=))
canom ben anladım nasıl bozuldunu o orucun çok zekiyimmm buluştumuzda oruçlu olmadını biliyodum hehe aman benimkide muhabbet olsun beri gelsin az önce benim eski eşle konuştum benimle görüşmek istiyomuş hayırdır inş.yarın buluşma tertipledik bakalım ne inciler dökecek yine inş.sinirlerimi zıplatmaz benim gerçi pek sakin konuştu ama hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?