bence onlar pes etsin sen azimle devam et uğraşmaya
sokaktanmı toplanıyor canım para allah allah bak sinirlendim şimdi kötükedihüso
ne kadan güzel olardı dimi ben bu konuda şanslı azınlıktayım sanırım yeşilliğin içinde çalıştığım için yağmuruda karıda veranda da oturup kahve içerken izleyebiliyorum darısı sizlerin başına inş.
dimek eski eş aradı bakalım ne sıkıntısı varmış beyefendinin.....
eski eskide kalmıştır canım eskiyi yeniye taşıyıp onunla beraber eski üzüntüleride taşımak seni yıpratır
hakkında hayırlısı olsun
yok güzelim öyle barışmak için olduğunu sanmıyorum kapattık biz o defteri çoktan kimbilir ne sıkıntısı var yine
sen anti sıkıntı mısın susmalıyım özel konular bunlar
ben kaçıyorum hayırlı iftarlar size
ii geeceler hatun kişiler..
valla bugün çok zor bigün atlattım.teyzemle kuzenlerim büyük bi trafik kazası atlatılar.öğlen haber geldi.evden nasıl çıkacağımı şaşırdım.hastanye gidene kadar akla karayı şeçtim.bide annem yanımdaydı.onada belli etmeyim diye kendimi bi sıkmışım.şuan bütün vücudum ağrıyo.çok şükr rabbime ucuz atlatılar.araba hurda olmuş.gören herkes burdan sağ çıkmaları mucize diyor.mübarek günlerin hürmetine rabbim korumuş onları.
eve yeni geldik sayılır.biraz kafamı dağıtayım diye girdim.ama yok ben en iyisi gidip yatayım.durup durup ağlayasım var yoksam
:)) bakalım bu işin sonu ne olcak hayırlısı olsun
nasıl güzel bir işyeri tarifidr o beniini sorana sakaryanın harabesi diyorum :)
valla bugün çok zor bigün atlattım.teyzemle kuzenlerim büyük bi trafik kazası atlatılar.öğlen haber geldi.evden nasıl çıkacağımı şaşırdım.hastanye gidene kadar akla karayı şeçtim.bide annem yanımdaydı.onada belli etmeyim diye kendimi bi sıkmışım.şuan bütün vücudum ağrıyo.çok şükr rabbime ucuz atlatılar.araba hurda olmuş.gören herkes burdan sağ çıkmaları mucize diyor.mübarek günlerin hürmetine rabbim korumuş onları.
eve yeni geldik sayılır.biraz kafamı dağıtayım diye girdim.ama yok ben en iyisi gidip yatayım.durup durup ağlayasım var yoksam
Valla bugün çok zor bigün atlattım.teyzemle kuzenlerim büyük bi trafik kazası atlatılar.öğlen haber geldi.evden nasıl çıkacağımı şaşırdım.hastanye gidene kadar akla karayı şeçtim.bide annem yanımdaydı.onada belli etmeyim diye kendimi bi sıkmışım.şuan bütün vücudum ağrıyo.çok şükr rabbime ucuz atlatılar.araba hurda olmuş.gören herkes burdan sağ çıkmaları mucize diyor.mübarek günlerin hürmetine rabbim korumuş onları.
Eve yeni geldik sayılır.biraz kafamı dağıtayım diye girdim.ama yok ben en iyisi gidip yatayım.durup durup ağlayasım var yoksam
Günaydıınnnn Arkadaşlaaaaarrrrrrrrrrrrrr
anlaşılan bankadan hala ses seda yok olan senin paraya olacak yazık...
canım dedim ya şanslı azınlıktayım diye sen nerede çalışıyorsun bakem harabe diyorsun
QUOTE]
günaydınnnn
bankayı şimdi yine arayacam :))
işyerim bir garip harabe :)) içinde bütün kötü ruh çeşitlerinden var :)))
günaydınnnn
bankayı şimdi yine arayacam :))
işyerim bir garip harabe :)) içinde bütün kötü ruh çeşitlerinden var :)))
ara yaaa hala aramadınmı senklava:
kıss tamam anladık harabe tamamda o harabe neresi bacım ipucu ver accıkın
aradım canım işleme almışlar firmayı inceliyorlarmış
sakaryanın göbeğindeki harabe :)))
aradım canım işleme almışlar firmayı inceliyorlarmış
sakaryanın göbeğindeki harabe :)))
Bide herkese GÜNAYDINNNN
:)))) hanımlar şöyleki bir camdan bakıyorum müşteri bekleyen bir bayan sürekli turlayan sivil polisler gözüme ilişiyor diğer camdan bakıyorum sık sık kavga çıkaran araç şöforlari yada ayakkabı boyacıları yada camın yanındaki bankta kavga etmeye gelen sevgililer gözüme ilişiyor :)))
içeri baktığımda ise neyse onları söylemeyim :)))
:)))) hanımlar şöyleki bir camdan bakıyorum müşteri bekleyen bir bayan sürekli turlayan sivil polisler gözüme ilişiyor diğer camdan bakıyorum sık sık kavga çıkaran araç şöforlari yada ayakkabı boyacıları yada camın yanındaki bankta kavga etmeye gelen sevgililer gözüme ilişiyor :)))
içeri baktığımda ise neyse onları söylemeyim :)))
ceren çok güzel bir yazıydı teşekkürler
Bacım amma açık adres yazmışsın sen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?