Sakarya///54

çok beğendim ben anne olmak istiyorum bir düzine bebişim olsun istiyorum senin kızın gibi sarı sarı olsun istiyorum çok şeymi istiyorum :))))

sen istemesini bildikten sonra allah nasip eder inşallah canım hayırlısı ile....
Her Kadın ister Anne olmayı doğal olarak Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın :Saruboceq:

tünaydın millet,nassınız bakem,ben pek bi tatsızım,
bide dün sular kesikti bulaşıklar kaldı die sahurda toplayım dedimdi,
onlara dalıncada vakit bitmş bir bardak suyu son anda içip niyetlendim,
bakem nasıl bitçek bugün:2:
eltim çok geçmş olsun,verilmş sadakaları varmış hakket,
sende dikkat ol kendine,:teselli:
mandalinacım ben hayla anlayamadım işyerini,bi tuhaf uyandım bugün ondan zaar,
ceren yazın çok anlamlı,acaip duygulandım ,eee serde analık olunca böle oluyo dimii:gitme:

sen istemesini bildikten sonra allah nasip eder inşallah canım hayırlısı ile....
Her Kadın ister Anne olmayı doğal olarak Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın :Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN Allahım her isteyene aratmadan versin banadaaa

roşum o susuzluk dün benide bitirdi annem su yok diye yemek yapmam dışardan al bulaşık çıkartmıycak birşeyler dedi siparişi verdi olan bana oldu benim gibi evlat her eve lazım :)))

Allah yardımcın olsun aç acına zor geçecek gibi Allahtan sıcak çok yok birde evdesin uyu bol bol

Allah kolaylık versin Roşum sık sık uzan da bari bişi olmasın
ceren yazıyı okudum bende off yani çok güzeldi hakket
Ay beyaz napıyo acaba gündüz mü konuşucaklardı ki,içimden geçeni yazsam kızarmıkine bana
diyomkine keşke böle buluşsalar falan da aşık olsa larsonracıma bi düğün daha yaapsalar,aman gelen gideni aratır baa
diyom
ahaa kesin döver beni beyaz:)

kısmetsizimm geçmiş olsun Allah göstermesin kaza bela bidaha inş
nily yok ama habarı geldi oğlu asker olacağmışş
eneeeee
hatun daha bebenk
:)

Tünaydın roşum hoşum nabersinnnn zemuszemus zemuszemus
neden tatsızssıınnn ne oldduuuuuuu :teselli: :teselli:
geçer geçer sen mutfağa doğru gitme otur tv karşısına yeşilçam takıl su gibi geçer günün inş.

aynen öyle canımcım serde analık olunca böyle etkileniveriyor insan senağlama

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN Allahım her isteyene aratmadan versin banadaaa

ammiinnnnnnnnnnnn canım amiinnnnnnnn mübarek günde dualar kabul olsun bütün boş kucaklar dolsun inşallaahhhhhh

sende etki altında kalanlardansın yani ANNE lik bu işte ....

bencede kesin beyaz seni dövceek alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile

şimdi çıkıyorum kızlar rendavum vaar=)))
canooo ağzından yel alsın allah korusun diyorum başkada bişey demiyorum hee ölürsem hepiniz hakkınızı helal edin diyorum bidee:)

hakket hee inş.benim kısçemde okuyup sen gibin iş hatunu olur bea,:Saruboceq:
bende şükrediyorum hava serin die,
zate sahurda yemek yimem,midem izin vermii, meyve ve bol içecek tüketiyorum,bugün içim kupkuru sankiboshayallersmile
Allah kolaylık versin Roşum sık sık uzan da bari bişi olmasın
saolasın canom ,işleri bitiversem yatçem zateboshayallersmile
aah cerenim tatsızlıım oruçtan deel be gülüm,ne sen sor nede ben söliim:umursamaz:
hayatın getirdikleri her geçen gün ağırlaşıyo sanki,hep buda geçecek deyip
halime şükrediyorum ama ,bazen depreşiyorum böle,
rabbim aileme sağlık versin ,gerisi boş,bu dünya kimseye kalmıcak sonuçta:gitme:

canooo ağzından yel alsın allah korusun diyorum başkada bişey demiyorum hee ölürsem hepiniz hakkınızı helal edin diyorum bidee:)

hade hayırlı haberle gelesin belkimaklinialirimsmile
o ne biçim laf kısım savaşamı gidiin baa:uhm:

haydin git bakalım neler öğreneceksin sonra gelir yazarsın çok çok özel olmaz ise

kıs belkim seninkisi evlemeye karar vermiştirde çocuklarının annesi olarak sanada danışıyordur olamazmı....

oruçtan olmadığını anladımda zatende ne oldu neden tadın yok özel değilse yaz belkim bir işe yararız en azından paylaşmak bile hafifletir seni....

hayat hep mücadele hep koşturmaca hep sabır istiyor ne yapalım...

bende biraz önce annemle görüştüm kardeşimin eli kesilmiş hastaneye götürmüşler ameliyata alıcakmış dr. lifler kopmuş elindeki mübarek gün olan şeye bak allah beterinden korusun iş çıkışı kuzuyu kreşten alıp gidicem yanına kardeşimin bakalım durum neymiş ne değilmiş....
Allah bizleri yavrularımı kazalardan belalardan korusun ya Rabbim...

özel deil bana göre hayatın gerçeği sadece,maalesef hep sabır gerekiyo cerencim,çaresizlikte en kötüsü,
benim kociş 1.5 yıldır işsiz,
buluşmada bahsetmiştim duydun mu bilmem,
besicilik yapıyo şimdilerde ,ama gelir hiç yok ,giderde çok bu işte ,
adam maddii manevi çöktü,en kötüsüde ii gününde herkese koşan adam ,kötü gününde yanlız bırakılıyo,bana dokunuyo ki bırak onu,
destek olayım die çırpınıyorum,ama bendende bişeler gidiyo sanki,yaa bugün hakket kötüyüm ,yazmak bile ağlattı benimafoldumben

geçmş olsun cnm,allahım beterinden korusun cümlemizi:Saruboceq:

canımmmmm canımmmmmmmmm ben o gece açıkçası iftardakilerin haricinde pek kimseyle konuşamadım anlaşamadım yolda da konuştuk ya bu konuyu kopuk kopuk olduk malesef ister istemez o gece. Ve duymadım ne yazıkki eşinin durumuna çok üzüldüm günümüzün en büyük sıkıntısı işsizlik malesef :1no2: eşinin mesleği neydi tatlım ne yapardı...

böyle oluyor tatlım malesef sen iyi isen herkes iyidir sende varsa eğer ohhooo balsın bal amaaa işte bir kere yok dedinmi kimsecikler kalmaz etrafında kaçar gibi uzaklaşır herkes insanoğlu nankördür işte geçmişten bu güne hep böyle gelmiştir bu malesef geleceğide pek hayırlı değildir. insanlar dostunu düşmanını böyle zamanlar da anlıyor işte kim olduğunu ne olduğunu. sen üzme kendini allah büyük bir kapıyı kapatır diğerini açar elbet tatlım sanırım evde tek çalışan eşin dimi allah yardımcınız olsun. Elimizden bir şey gelsede yardımcı olsak keşke.... Umarım çok kısa zamanda toparlanır eskisinden çok daha iyi olursunuz....
sen kendini üzmemeye çalış bak çocukların var sana mecbur eşin sana muhtaç sen dimdik ayakta durmaya devam et güçlü olduğunu onların her daim yanında olduğunu göster hissettir ki onlarda senden duruşundan güç kuvvet alsınlar içleri huzurlu olsun....

sağol tatlım allah beterinden korusun ne diyeyim.

geçmiş olsun cerennnnn Allah beterinden korusun
roşumm
ay duygusal hatuncum üzülme ya,sabrın sonu selametmiş be güzelim

mandalin yazıyı aldınmı çevirdik

evet aldım canım teşekkürler açamadım sitelerini işyerinden eve gidince tekrar deneyecem

Allah yardımcın olsun az kaldı

hee bende ev hanımı olmak istiyorum kızımı ev hanımı yapacam :)

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…