Sakarya///54

kızlar iyi akşamlar hepinize tek tek alıntı yapamdım.hepinize çoookk teşekkür ediyorum.allah herkesin sevdiklerini korusun.ama gerçekten dün çok kötü bi gündü.bugün daha iyiym.bu akşam teyzemdeyim.içim rahat etmedi.zaten kendide kalkamıyo .kafası yüzü gözü şiş mosmor her yeri.onu öyle gördükçe içim acıyo.kuzenim birininde omzu çatlak.kardeşimle nöbetleşe kalıyoruz.teyzem benim için çok değerli..yeri çok başka bende.
beyaz sanada kolay gelsin.
cerencim sanada çok geçmiş olsun.inşallah çabuk atlatır.
canom niliyle görüşürsen selam et.hayırlı teskereler olsun inşallah..
eltim bugünlerde geçer inşallah üzülme..hayat hep ters gitmicek ya
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın öpüldünüz hatunlar
k

Son düzenleme:
hade hayırlı haberle gelesin belkimaklinialirimsmile
o ne biçim laf kısım savaşamı gidiin baa:uhm:

yok bee güzelim ne hayırlı haberi benimki beni görmek için bulmuş bi bahne gelmiş işte iki muhabbet ettik gönderdim artık bizim için geri dönüş yok evlatlarımız için sadece iyi geçinmek ve görüşmek zorundayız o kadar..
senin içinde çok üzüldüm bak şimdi çok sıkma be güzelim canını iyi güzel günler yakındır inş. rabbim hiç bi kuluna kaldıramıcağı yükü yüklemezmiş sende bunu çok iyi biliyosun evet şimdi eşin yeni bi işe girişti dua et ve edelimki yüzünün akıyla altından kalksın çünkü duyduğum kadarıylada bu işi tutturanların kazançlarıda oldukça iyiymiş sadece biraz sabır gerekiyo allay yardımcınız olsun inş.

kısmetsizim tekrardan çok geçmişler olsun rabbim tez zamanda acil şifalarını versin bir daha yaşatmasın inş. iyi dileklerimizi iletirsen sevinirim sen kendinede çok iyi bak moralini yüksek tut tatlım..

kısmetsizimm geçmiş olsun Allah göstermesin kaza bela bidaha inş
nily yok ama habarı geldi oğlu asker olacağmışş
eneeeee
hatun daha bebenk
:)

anaaaa bizim müstakbel koca askeremi gidiyomuş yarın kayınvalidecimi bi arayıp hayırlı teskereler dilemek lazım))))
canocum diğer yazdıklarınıda bilahare yarın yüz yüze görüşüceğim senleee=)))

hay allah cerencim yaa çok geçmiş olsun off nedir bu yaaa mübarek ramazan ayında allah daha beterinden korusunda arkadaşlar bol bol sadaka vermek lazım fitrelerimizi verdik dimi aman unutmayalım başımızın gözümüzün sadakası olsun ne oldu bizim bu topiğe herkezde bi felaket haberi nazarlara geldik galiba yine bi okuyup üfleyelim bizz

bu arada herkezlere hayırlı geceler hanımlar bendende haber vereyimde azcuk merakınızı gidereyim=))) yaa benim x koca bizim canoyla deniz maceramızı duymuş nasıl olmuşsa beni oralarda sözüm ona bi tanıyan çıkmış haber uçurmuş ama biz kimseleri görmedik o ayrı dava inmidir cinmidir bilemicem artık ben yalnız bi kadın nasıl tek başıma denizlere giderde mayolar giyermişim peeh peeh bi güldümki sormayın gitsin allah iyiliğini versin dedim bunun içinmi geldin buralara kendime dikkat edicekmişim beyimiz öyle buyurdu =)))

Herkesçiklere Günaydınnnn
Hayırlı cumalar kızlarrr

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

sağol tatlım amin...

hoşgelmişsin pisicik nasılsın bu kadar üzme kendini tatlım yine ucuz kurtulmuşlar morluklar çürükler hepsi geçer allah başka dert sıkıntı vermesin...

Sağol canım inşallah atlatır bakalım sinir damarları kopmuş elindeki dikiş atmışlar ameliyata alıp plastik cerrahi baya uğraşmış 2 saat sürdü ameliyatı sonrada kol alçıda çıktı tabii 3 ay oynatamayacak elini kullanamayacak 6 ay sonrada fizik tedaviye gidecek Allahım beterinden korusun ne diyelim. Akacak kan damarda durmuyor işte...

beyazım hoşgelmişsin güzelim sağol hayatım geçecek inşallah tatlım doğru diyorsun allah beterinden korusun. sorma yaa nedir bu mübarek günlerde olanlar bilmem bir şeylerin bedelimi yoksa daha büyük belaların engelimi allahım korusun bizleri.

e iyide ona ne imiş bu durumdan artık onun nikahında değilsin sadece çocuklarının annesi oluyorsun bir tek bağ bu aranızdaki onu ilgilendirmezki.
İster mayo giyersin ister üstsüz gezersin lmaz: lmaz:

ay inadımdan üstsüz güneşlenir foto çeker onun göreceği bir yere bilbord yaparım

ceren kardeşin nasıl

canım idare eder işte nasıl olsun haa hastanedeler tekrar serum takılmış sanırım ağrı kesici felan damar kopunca hemen salmıyorlar işte bakalım belki bu gün akşam üzeri taburcu olur...

Sen nasılsın tatlım ne oldu bankayla halledebildinmi sorununu

cıks kankilerim oldu hepsi :))

çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir kardeşin

cıks kankilerim oldu hepsi :))

çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir kardeşin

kanki olduğun halde çözülmedimi sorun yaa tüühh sen o paranın üzerine güzelce dolu dolu bir bardak soğuk bişiler iç canım suda olabilir gazozda soda da sen seç artıkın

sağol birtanem bakalım allah şifa versin beterinden korusun ne diyim...

bana su soda filan deme yaaa çok susadım akşam uyanamadım sahura ((((

hayırlı cumalar hatunlar allah dualarını kabul etsin benide unutmayın tabeeee=))
cerenim mandalinam ben onun çocuklarının anasıymışım yaa azda olsa sorumluymuş benden öyle uygunsuz (ona göre tabi bu)davranışlarda bulunmamam gerekiyomuş ona neyse yaa dün canoylada konuştum hiç yakınımıza dolayımıza gelen oldumu diye belki ben görmemişimdir yok diyo oda ,anlamdım valla kim gördü kim etti biz başka bi yerde başka bi hatunla benzetildiğimi düşünüyoruz tevafuk oldu benim denize gitmiş olmamda işte

bana su soda filan deme yaaa çok susadım akşam uyanamadım sahura ((((

canım sen dün bi iş adres bilgileri vermişsin bana garın oralar gibi geldi yanlışmıyım diyorumki sen bize gelemedin buluşmaya eğer oralardaysa biz sana gelelim ne dersin tanışalım senlede olmamı=))

selam kızlarrrr bir haftadır giremiyordumm baya geri kalmışımm karasuya gidecektim gidemedim nişanlım geldi bir haftadır o burda izin vermişlerdi oyüzden eşyaları götüremedik benimde sınavım olunca 2gün sonraya kaldı bizde düğün için kalan eksikleri tamamlamakla uğraştık durduk.pazar günü sınav sonrası yola çıkacaz bakalımm.
bu arada yazılanların yarısını okudum yarısını okuyamadımm oyüzden pekte birşey anlamadım cerenime kısmetsizime yakınlarına birşey olmuş sanırımm çok çokkk geçmiş olsun allah acil şifalar versin diyorumm..gerçekten çok zorr
dünde iftar yemegiğini açmaya yakın babam rahatsızlandı burun kanamasıyla başladı hiçdurmadı iftarı bile açamadım hemen acile götürdük orda sabahladık tansiyonu yükselmiş düşüremediler kanaması durmadı çok kötü bir gündü anlayacağınız çok şükür tansiyonunu düşürdülerde biraz kendine geldi iftar yemeğimiz zehir oldu bizede rabbim hastalara acil şifa isteyenlere gani gani yardım etsinnnnn :Saruboceq:

peh diyorum başka birşey demiyorum aklı olaydıda snei kaçırmaydı elinden

canım sen dün bi iş adres bilgileri vermişsin bana garın oralar gibi geldi yanlışmıyım diyorumki sen bize gelemedin buluşmaya eğer oralardaysa biz sana gelelim ne dersin tanışalım senlede olmamı=))

uuu süpersin valla gelirseniz çok sevinirim hemen açık adresi vereyim ee ne zaman gelceksiniz çok heycan yaptım

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar vesin iyiki burnu kanamış verilmiş sadakası varmış eğer burnu kanamasaydı beyin kanaması gçirirdi Allah korusun

saolasın cerencim,dün baya bi sıkıntılıydım bugün daha iiyim bazen vidalar gevşiyo işte,
eşim goodyeardan çıkarıldı cnm,tek çalışan eşimdi ama rahat bi hayatımız vardı ,sıkıntıya düşünce ister istemez yıkılıyo insan,
işten çıkarılmadan öncede ciddi sağlık sorunları yaşamıştı,
üst üste gelince çok yıprandık ama umudum var,rabbim büyüktür kimse olmasada yanımızda o bizlere yardımcı olacak,çocuklarımızın yüzü hürmetine bugünlerinde sonu güzel olacak inş.rabbim sağlıkla sınamsın cümlemizi,temennileirn içinde amin diyim cnm,allah razı olsun:Saruboceq:
geçmiş olsun cerennnnn Allah beterinden korusun
roşumm
ay duygusal hatuncum üzülme ya,sabrın sonu selametmiş be güzelim
saolasın canom ,inş.öle olacak allah razı olsun :Saruboceq:
o kazaya rağmen bunada şükür ,üzme kendini,allah korusun ciddi sakatlıklarda olabilirdi,
hayat hep ters gitmicek haklısın,düzelene dek sabırboshayallersmile
amin beyazcım saolasın,sabrediyorum aslında ama bazen böle duygu yoğunluğu yaşıyorum,rabbim büyüktür,hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

sonuçta yaptıın kötü biişe deel tabii,ama onada hak veremeden edemedim,çocuklarının annesisin elbet kendince kuralları olur yaaboshayallersmile
hoşgeldin zelişim babcıına çok geçmşler olsun,rabbim beterinden korusun:Saruboceq:

bayaa büyük kaza atlatmış cerncim,çok geçmş olsun tekrar,
bundan sonra tedavilerine düzenli gitsin,genç sanırım çabucak atlatır hayırlısylan:Saruboceq:
merakımı mazur gör, nasıl bu kadar derin kesmşboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…