Sakarya///54

benim mesaim bitmek üzere ahhh birde iftar olsa öldüm bittim bugün iyi hafta sonları iyi iftarlar iyi akşamlar hanımlar

Beyazım toprağım denize gittiğinizi mayo giydiğini konuşmalar arasında kızın duymuş olabilirmi? Bu sıradada babasıyla görüştüyse söylemiştir belki

kızlarrr
sevoorum sizii yemek yemeyide sevoorum ama:)
hadi ben kaçar gider yemek yer geldii vakitttttt
Allah kabul etsinnnnnn

kısmetsizim tekrardan çok geçmişler olsun rabbim tez zamanda acil şifalarını versin bir daha yaşatmasın inş. iyi dileklerimizi iletirsen sevinirim sen kendinede çok iyi bak moralini yüksek tut tatlım..
sağolasın amin beyaz ..bugün moralim daha iyi.ama çook uykum var...gece hiç uyumadımmirmirmirmir
senin ex koca ermiş mi olmuş acepkine??artıkın seninle ilgili kararları hükümsüzdür kanımca..kaydirigubbakcemile5
sağolasın canım.ama işte üzülmemek elde değil.teyzemin başka rahatsızlıklarıda var bide çok korkmuş atamıyo o korkuyu..çocuk gibi.:2:
canım sana tekrardan geçmiş olsun canım..inşallah çarçabuk toparlar..:Saruboceq:
zelişcim babacığınada geçmiş olsun.tansiyon tehlikeli gerçekten.ucuz atlatmışsınız.belirti vermiş enazından müdahele edilebilmiş.rabbim beterinden korusun.:Saruboceq:
bende hep dua ediyorum.rabbim bunlarla daha büyük belaları def etsin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
eltişim allah sağlık sorunu vermesin.:Saruboceqnun sıkıntısı daha büyük..herşey geçiyo bazen delip geçiyo ama..sen benim yaşadıklarımı biliyosun.biz atlattıysak herkes atlatır.rabbim yanımızda olsun zati başka kimseye gerek yok:teselli:
kızçen naptı bu arada.bilmiyorumkismile.aramışın komşum teyzemi merak etmiş.bizimkide evde olunca o çağırdı ona geçtiydim kahve içmee.biraz kafam dağılsın diye..
ama gene efkar bastı.gidiim de bidane tellendiriyimm

hayırlı geceler hatunlar
ulen mandalina hani açık adres gelcektim ben oralara ne maytap geçiyon sen benle hıh gelmiyom işte artık küstüm hıh

roşumcum bende zaten eski günlerin hatrına fazla sert çıkmadım kendisine güldüm geçtim ben nerde nasıl davranıcamı bilen bi kadınım kendime söz getirtmem merak etme deyip pış pışlayıp gönderdim napıcan idare edicez bazen çocukların hatrına

haklısın kısmetsizim bana söz söylemeye hakkı yok ama erkek milletine bunu anlatamıyosun hem beni ilgilendirmez deyip hemde hükmünüde koyuyolar enterasan varlıklar işte

boşwercim bak bu aklıma hiç gelmemişti canım kızım değil ama denize gittiğimin ertesi günü oğlum geldi o söylemiş olabilir bak görüyonmu veleti:)

"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
(Kadir Suresi )
Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Kadir Gecesini nasıl ihya edeceğiz?

• Yatsı namazında zammı sure olarak Kadir suresini okumalı.
  • Bir iki sayfa Kur'an-ı kerim okumalı.
  • Az da olsa sadaka vermeli.
Kadir gecemiz Mübarek Olsun ,Allah bu Gecenin Fazlına erenlerden etsin inşalllah :asigim:

kandiliniz mübarek olsun hanımlar rabbim duaları kabul defteri sağ tarafından verilenlerden eylesin sizleri hepimizi inş.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun

kadir geceniz mubarek olsun rabbim kim ne istiyorsa avuçlarını boş çevirmesin hepsini versin inşallah hepinizi çok öpüyorum :Saruboceq:

Herkeslere Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepinizin Geçmiş kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah hanımlar nasılsınız

selamün aleyküm bacular tekrardan geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm hayırlı dualarınızı muratlarını kabul etsin inş.
nasılsınız bakalım yine kayıplara karışmışsınız anldaııım bayram temizliğine başladınız dimii ehhh hadi bakalım kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…