hayırlı cumalar hatunlar allah dualarını kabul etsin benide unutmayın tabeeee=))
cerenim mandalinam ben onun çocuklarının anasıymışım yaa azda olsa sorumluymuş benden öyle uygunsuz (ona göre tabi bu)davranışlarda bulunmamam gerekiyomuş ona neyse yaa dün canoylada konuştum hiç yakınımıza dolayımıza gelen oldumu diye belki ben görmemişimdir yok diyo oda ,anlamdım valla kim gördü kim etti biz başka bi yerde başka bi hatunla benzetildiğimi düşünüyoruz tevafuk oldu benim denize gitmiş olmamda işte
sağolasın amin beyaz ..bugün moralim daha iyi.ama çook uykum var...gece hiç uyumadımmirmirmirmirkısmetsizim tekrardan çok geçmişler olsun rabbim tez zamanda acil şifalarını versin bir daha yaşatmasın inş. iyi dileklerimizi iletirsen sevinirim sen kendinede çok iyi bak moralini yüksek tut tatlım..
senin ex koca ermiş mi olmuş acepkine??artıkın seninle ilgili kararları hükümsüzdür kanımca..kaydirigubbakcemile5bu arada herkezlere hayırlı geceler hanımlar bendende haber vereyimde azcuk merakınızı gidereyim=))) yaa benim x koca bizim canoyla deniz maceramızı duymuş nasıl olmuşsa beni oralarda sözüm ona bi tanıyan çıkmış haber uçurmuş ama biz kimseleri görmedik o ayrı dava inmidir cinmidir bilemicem artık ben yalnız bi kadın nasıl tek başıma denizlere giderde mayolar giyermişim peeh peeh bi güldümki sormayın gitsin allah iyiliğini versin dedim bunun içinmi geldin buralara kendime dikkat edicekmişim beyimiz öyle buyurdu =)))
sağolasın canım.ama işte üzülmemek elde değil.teyzemin başka rahatsızlıklarıda var bide çok korkmuş atamıyo o korkuyu..çocuk gibi.:2:hoşgelmişsin pisicik nasılsın bu kadar üzme kendini tatlım yine ucuz kurtulmuşlar morluklar çürükler hepsi geçer allah başka dert sıkıntı vermesin...
Sağol canım inşallah atlatır bakalım sinir damarları kopmuş elindeki dikiş atmışlar ameliyata alıp plastik cerrahi baya uğraşmış 2 saat sürdü ameliyatı sonrada kol alçıda çıktı tabii 3 ay oynatamayacak elini kullanamayacak 6 ay sonrada fizik tedaviye gidecek Allahım beterinden korusun ne diyelim. Akacak kan damarda durmuyor işte...
zelişcim babacığınada geçmiş olsun.tansiyon tehlikeli gerçekten.ucuz atlatmışsınız.belirti vermiş enazından müdahele edilebilmiş.rabbim beterinden korusun.:Saruboceq:selam kızlarrrr bir haftadır giremiyordumm baya geri kalmışımm karasuya gidecektim gidemedim nişanlım geldi bir haftadır o burda izin vermişlerdi oyüzden eşyaları götüremedik benimde sınavım olunca 2gün sonraya kaldı bizde düğün için kalan eksikleri tamamlamakla uğraştık durduk.pazar günü sınav sonrası yola çıkacaz bakalımm.
bu arada yazılanların yarısını okudum yarısını okuyamadımm oyüzden pekte birşey anlamadım cerenime kısmetsizime yakınlarına birşey olmuş sanırımm çok çokkk geçmiş olsun allah acil şifalar versin diyorumm..gerçekten çok zorr
dünde iftar yemegiğini açmaya yakın babam rahatsızlandı burun kanamasıyla başladı hiçdurmadı iftarı bile açamadım hemen acile götürdük orda sabahladık tansiyonu yükselmiş düşüremediler kanaması durmadı çok kötü bir gündü anlayacağınız çok şükür tansiyonunu düşürdülerde biraz kendine geldi iftar yemeğimiz zehir oldu bizede rabbim hastalara acil şifa isteyenlere gani gani yardım etsinnnnn :Saruboceq:
eltişim allah sağlık sorunu vermesin.:Saruboceqsaolasın cerencim,dün baya bi sıkıntılıydım bugün daha iiyim bazen vidalar gevşiyo işte,
eşim goodyeardan çıkarıldı cnm,tek çalışan eşimdi ama rahat bi hayatımız vardı ,sıkıntıya düşünce ister istemez yıkılıyo insan,
işten çıkarılmadan öncede ciddi sağlık sorunları yaşamıştı,
üst üste gelince çok yıprandık ama umudum var,rabbim büyüktür kimse olmasada yanımızda o bizlere yardımcı olacak,çocuklarımızın yüzü hürmetine bugünlerinde sonu güzel olacak inş.rabbim sağlıkla sınamsın cümlemizi,temennileirn içinde amin diyim cnm,allah razı olsun:Saruboceq:
saolasın canom ,inş.öle olacak allah razı olsun :Saruboceq:
o kazaya rağmen bunada şükür ,üzme kendini,allah korusun ciddi sakatlıklarda olabilirdi,
hayat hep ters gitmicek haklısın,düzelene dek sabırboshayallersmile
amin beyazcım saolasın,sabrediyorum aslında ama bazen böle duygu yoğunluğu yaşıyorum,rabbim büyüktür,hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:
sonuçta yaptıın kötü biişe deel tabii,ama onada hak veremeden edemedim,çocuklarının annesisin elbet kendince kuralları olur yaaboshayallersmile
hoşgeldin zelişim babcıına çok geçmşler olsun,rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
iyi geceler kızlar dua ettinizmii bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?