nabersiniz hanımlar,
öncelikle geçmş kadir geceniz hayırlara vesile olsun,dualarınız kabul olsun,:Saruboceq:
ben ramazanın başından beri teravihe camiiye giyorum,dün akşamda gittim,,ilahi söylendi ,sohbet yapıldı,
peygamberimizin sakalı şerifi getirilmş,onuda gördük,insan çok etkileniyo,rabbim gülyüzünüde görmemizi nasip etsin:Saruboceq:
kendi adıma ben tahmin ettiniiz gibi temizliğe dalmış durumdayım,
bugün işleri kendi haline bırakıp kısçemin mr sonucu göstermee gittim korucuka,
burnunda kemik var ameliyat dedi ama ben erken diorum,biraz daa büyümesinden yanayım,
sizin bu konuda tecrübelriniz varsa bi deyiverin hele ne yapambilmiyorumkismile
hayatta bir canın birde dostun olsun, hercan dostun olmaz haberin olsun,candan olan dostlara canlar feda olsun, can dostumun günü dünden güzel olsun, bayramınız kutlu olsun
allah razı olsun ablacım seninde bayramın mübarek olsun ellerinden öpüyorum=)
çok güzelmiş ablacım.öpüyorum seni ve kızçelerini..hayatta bir canın birde dostun olsun, hercan dostun olmaz haberin olsun,candan olan dostlara canlar feda olsun, can dostumun günü dünden güzel olsun, bayramınız kutlu olsun
çok güzelmiş ablacım.öpüyorum seni ve kızçelerini..
hatunlar hepinizin bayramı kutlu olsun..rabbim nice bayramlar göstersin sevidklerimizle beraberolumunekankayizsmile
çok güzelmiş ablacım.öpüyorum seni ve kızçelerini..
hatunlar hepinizin bayramı kutlu olsun..rabbim nice bayramlar göstersin sevidklerimizle beraberolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?