Sakarya///54

Şirket tarafından nete girişlerimize sınır konuldu kızlar.Oyüzden giremiyorum nete.Şimdide kaçak girdim resmen..

Dün akşam ağır misafirlerim vardı.Yorgunluğumu atamadım üzerimden daha.

Umarım sizlerde iyisinizdir.

Boşwer kaçar...

nabersiniz hanımlar,
öncelikle geçmş kadir geceniz hayırlara vesile olsun,dualarınız kabul olsun,:Saruboceq:
ben ramazanın başından beri teravihe camiiye giyorum,dün akşamda gittim,,ilahi söylendi ,sohbet yapıldı,
peygamberimizin sakalı şerifi getirilmş,onuda gördük,insan çok etkileniyo,rabbim gülyüzünüde görmemizi nasip etsin:Saruboceq:
kendi adıma ben tahmin ettiniiz gibi temizliğe dalmış durumdayım,
bugün işleri kendi haline bırakıp kısçemin mr sonucu göstermee gittim korucuka,
burnunda kemik var ameliyat dedi ama ben erken diorum,biraz daa büyümesinden yanayım,
sizin bu konuda tecrübelriniz varsa bi deyiverin hele ne yapambilmiyorumkismile

roşum geçmiş olsun canım ama daha tamamlanmamıştır kemik gelişimi bence de beklemekte fayda olabilir
tabii bu mantıken böyle geliyo bana

bana görede ne kadar erken olursa daha iyi olur roşumcum kemik zamanla yerleşip oturdumu daha zor olur gibime geliyo tabi siz bilirsiniz iyice bi dr.a danışmak lazım geçmiş olsun

hayatta bir canın birde dostun olsun, hercan dostun olmaz haberin olsun,candan olan dostlara canlar feda olsun, can dostumun günü dünden güzel olsun, bayramınız kutlu olsun

hayatta bir canın birde dostun olsun, hercan dostun olmaz haberin olsun,candan olan dostlara canlar feda olsun, can dostumun günü dünden güzel olsun, bayramınız kutlu olsun

allah razı olsun ablacım seninde bayramın mübarek olsun ellerinden öpüyorum=)

çok şükür bir ramazan ayını daha tamama erdirdik rabbim hepimizin oruçlarını hayırlarını kabul eylesin nice daha ramazanlara ulaşmayı nasip etsin inş. bayramınız mübarek olsun hanımlar şeker tadında güzel bi bayram geçirmenizi diliyorum hepini öpüyorum...

çok güzelmiş ablacım.öpüyorum seni ve kızçelerini..
hatunlar hepinizin bayramı kutlu olsun..rabbim nice bayramlar göstersin sevidklerimizle beraberolumunekankayizsmile

BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ŞEKER TADINDA BAYRAM OLMASI TEMENNİSİYLE SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE MUTLU BAYRAMLAR GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM İYİ BAYRAMLAR HERKESEEE..a.s.:1hug:

bir haftadır giremedim nete karasuya gittim geldim azda olsa sakaryayı dolaştım ÇOK GÜZELLL.eşyalarımı yerleştirdim karasuda ilçenin merkezinde ev tutmuş nişanlım çok güzel şirin kutu gibi evim oldu inşallh sizlerde gelir görürsünüz evimi..
Karasuya gidince nedense çok yadırgadım kötü oldum neden bilmiyorum biran önce memlekete gelmeye can attımm nede olsa insanın kendi memleketi bir başka öyle düşünüyorum hatta ağladım çokmu aileme düşkünüm hiç ayrılmadım öyüzdenmi bilemiyorum (((sürekli yağmur yağıyorr içim sıkıldı ben alışkın değilim ondamıdır nedir anlam veremedim.Karasu insanı nasıl kızlar iyimidir değilmidir anlamadım yeni bir binada oturcaz bir tane komşu var oda tanışmaya gittim kapıyı suratımıza kapattı çok canım sıkıldı açıkcası bu duruma.kayseri insanı uyanık olur derlerya hiç alakası yok bence karadenizliller çok daha uyanık ben öyle gördüm suyundanmıdır nedir insanları ne kadar iri arkadaşlar boylu poslular ben miyon tipliyim aralarında küçük kaldım o yüzdenmi ne sizdemi öylesiniz kaydirigubbakcemile3 birde laz burnu derlerya hakketten doğruymuş herkes orda karadenizli burunları büyük bende hiç yabancılık çekmedim valla benimde burnum büyükkkkaydirigubbakcemile3 yeni gelmiş tanımaya çalışan biri olarak biraz garipsedim ama güzel yer inşallh çabuk alışırımm :1hug:

canlar slm nasılsınız bakalım .nasıl geçti bayramınız..eminim herkes çok yorulmuştur...burdan seslenmek istiyorum çarşamba ablam gülse geliyor bir aksilik olmazsa. ablam geldiğinde uygun olursanız buluşma yapalım...fikirlerinizi bekliyorum canlar...vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…